Tenga deepthroat CUP

door | 13-05-2017 | Seksspeeltjes, Voor de penis, Masturbators, Sex Toy Review, Sex toy reviews

Tenga deepthroat

Would you like another Tenga CUP?

Ja! Driewerf, nee vierwerf JA! Dat is mijn antwoord als jij mij zou vragen of ik nog een andere Tenga CUP zou willen testen. Wat een ervaring. Ik ben meestal niet zo snel aan het jubelen in mijn reviews. Maar de Tenga Deepthroat cup verdient niets anders dan directe lof. Ik had het geluk dat ik via Twitter in contact kwam met Tenga, en zij mij, buitengewoon gracieus een CUP en een doosje (hard boiled) EGGs opstuurden.
Ik had al eens eerder mogen genieten van de CUPs van Tenga en ik was dus uitermate nieuwsgierig. Zoals ik al had verwacht voldeed de Tenga Deepthroat CUP aan de verwachtingen. Het feit dat het een soort fastfood masturbator is (je maakt hem open en je bent klaar om te masturberen inclusief juiste hoeveelheid glijmiddel), maakt dat alleen maar nog meer waar.

Aan de gang met de Tenga Deepthroat CUP

Zoals gezegd, de Tenga deepthroat CUP is meteen klaar voor gebruik, je haalt de shrinkwrap van de bodem, trekt het lipje van het vacuum gaatje en trekt de dop aan de onderkant los. Verder is het een kwestie van de CUP over je penis heen duwen en al snel heb je het gevoel dat je echt gepijpt word, duw je de cup wat steviger naar beneden krijg je dat “echte” deepthroat gevoel, alleen dan zonder het kokhalzen van de andere partij, het enige wat je wellicht hoort is het ontsnappen van de lucht aan weerszijden van de CUP. De CUP voelt in eerste instantie alsof iemand een koud drankje heeft gedronken alvorens je penis in zijn of haar mond te nemen. Maar de cup warmt snel op en die sensatie van koud naar warm is eigenlijk best heel lekker. Je bepaalt zelf het tempo, de diepte, de druk. Ja ik zei, de druk, door middel van het gaatje bovenin, wat eigenlijk een ventieltje is, kan je extra druk binnen in de cup creëren die voor extra sensatie en dus stimulatie zorgt.

Tenga Deepthroat Cup: Simpel maar effectief

In tegenstelling tot andere wegwerp masturbators die uitgaan van het principe van “skin on skin” stimulatie is de Tenga Deepthroat Cup echt een goede nabootsing van “the real thing”. Hoewel er verder geen snufjes of foefjes aan zitten is juist deze cup, met zijn uiterst realistische TPE “ingewanden” echt een aanrader. Zo zeer zelfs dat ik uiterst nieuwsgierig ben naar de andere Tenga cups en dan vooral bijvoorbeeld de FLIP HOLE, de grote broer van deze CUPS die herbruikbaar is

Je koopt een Tenga Cup al voor 12,95 euro bij Easytoys.nl

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments