Tenga deepthroat CUP

13-05-2017

Tenga deepthroat

Would you like another Tenga CUP?

Ja! Driewerf, nee vierwerf JA! Dat is mijn antwoord als jij mij zou vragen of ik nog een andere Tenga CUP zou willen testen. Wat een ervaring. Ik ben meestal niet zo snel aan het jubelen in mijn reviews. Maar de Tenga Deepthroat cup verdient niets anders dan directe lof. Ik had het geluk dat ik via Twitter in contact kwam met Tenga, en zij mij, buitengewoon gracieus een CUP en een doosje (hard boiled) EGGs opstuurden.
Ik had al eens eerder mogen genieten van de CUPs van Tenga en ik was dus uitermate nieuwsgierig. Zoals ik al had verwacht voldeed de Tenga Deepthroat CUP aan de verwachtingen. Het feit dat het een soort fastfood masturbator is (je maakt hem open en je bent klaar om te masturberen inclusief juiste hoeveelheid glijmiddel), maakt dat alleen maar nog meer waar.

Aan de gang met de Tenga Deepthroat CUP

Zoals gezegd, de Tenga deepthroat CUP is meteen klaar voor gebruik, je haalt de shrinkwrap van de bodem, trekt het lipje van het vacuum gaatje en trekt de dop aan de onderkant los. Verder is het een kwestie van de CUP over je penis heen duwen en al snel heb je het gevoel dat je echt gepijpt word, duw je de cup wat steviger naar beneden krijg je dat “echte” deepthroat gevoel, alleen dan zonder het kokhalzen van de andere partij, het enige wat je wellicht hoort is het ontsnappen van de lucht aan weerszijden van de CUP. De CUP voelt in eerste instantie alsof iemand een koud drankje heeft gedronken alvorens je penis in zijn of haar mond te nemen. Maar de cup warmt snel op en die sensatie van koud naar warm is eigenlijk best heel lekker. Je bepaalt zelf het tempo, de diepte, de druk. Ja ik zei, de druk, door middel van het gaatje bovenin, wat eigenlijk een ventieltje is, kan je extra druk binnen in de cup creëren die voor extra sensatie en dus stimulatie zorgt.

Tenga Deepthroat Cup: Simpel maar effectief

In tegenstelling tot andere wegwerp masturbators die uitgaan van het principe van “skin on skin” stimulatie is de Tenga Deepthroat Cup echt een goede nabootsing van “the real thing”. Hoewel er verder geen snufjes of foefjes aan zitten is juist deze cup, met zijn uiterst realistische TPE “ingewanden” echt een aanrader. Zo zeer zelfs dat ik uiterst nieuwsgierig ben naar de andere Tenga cups en dan vooral bijvoorbeeld de FLIP HOLE, de grote broer van deze CUPS die herbruikbaar is

Je koopt een Tenga Cup al voor 12,95 euro bij Easytoys.nl

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

3 Reacties

 1. Mijn eerste Tenga was niet zo’n denderend succes, hij leek verdacht op dit model dus. Maar het is dus een wegwerp artikel als je de low-budget aanschaft? Ik vind 10-20 euro eerlijk gezegd best veel geld om iets 1-3 keer te gebruiken, ik weet helaas het model en de prijs niet meer precies. Ik ga persoonlijk liever voor de duurzame varianten anders wordt het een erg dure hobby voor mij bij frequent gebruik 🙂

  Overigens erg leuke site hebben jullie! Ik ga nog eens wat meer lezen!
  CZ

  Antwoord
  • Hi Cornelis, dank je voor je compliment over onze site.

   Ik snap wat je bedoelt dat het niet per se goedkoop is voor een speeltje dat je maar 1 x gebruikt. Deze review is inmiddels ook wel al wat ouder, en hoewel ik nog steeds achter deze review sta is het zeker qua duurzaamheid natuurlijk aan te raden te investeren in een toy die je meermaals kan gebruiken.
   Neemt niet weg dat dit volgens mij nog steeds de beste wegwerpmasturbator is die je op dit moment kan krijgen.
   Het zijn natuurlijk gewoon keuzes die je als mens moet/wil/kan maken.

   Ik hoop van harte dat mijn (en Tess’) reviews je van dienst kunnen zijn. Ik kijk in ieder geval uit naar je komende reacties!

   Antwoord
   • Helemaal met je eens, het is een persoonlijke keuze wat je koopt en uitgeeft. Omdat ik bv. nog wel eens condooms gebruik als additie met speeltjes heb ik met korting een kingsize hoeveelheid aangekocht, dat is helemaal niet interessant als je 2 of 3 x per week eentje gebruikt. Kon ik een jaar of twee mee vooruit. Ik kan me met Tenga ook niet goed herinneren van de kwaliteit op zich, was mn eerste aanschaf ooit.

    Ik vind zelf ook leuk om reviews te schrijven, morgen krijg ik weer twee speeltjes, moet ik wel zelf voor dokken ;-). Ik ga zelf voor de elektrische vooral. Ik ben wel erg tevreden over de flashlight. Als je een link van mijn recensies wilt kan ik die toevoegen (wil niet zonder toestemming linken). Ik kan ook gewoon prive een mailtje sturen ter inzage
    +Anna Polina fleshlight
    +PDX pdx elite deluxe mega-bator
    +Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator

    Morgen deze speeltjes in de bus :
    Lovebotz Automatische Masturbator
    Leten X-9 Telescopische Masturbator

    groet
    Cornelis

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Sextoy review by Tess: Iroha Yoru + Giveaway - […] is de oplaadbare vibrator lijn van Tenga. Tenga maakt masturbators en die voelen natuurlijk altijd super lekker en zacht…
 2. Sextoy review by Jay: De Tenga EGG Hardboiled serie - […] versie (steviger TPE) wel blij zou worden viel wat mij betreft dus nog te bezien. Maar aangezien Tenga met…
 3. Tess Tesst bestaat één jaar! | Tess Tesst - […] Tenga mogen wij twee limited edition Tenga Deepthroat cups […]
 4. Tenga Flip Hole White | Sextoy Review | Tess Tesst - […] Tenga Flip Hole is een herbruikbare masturbator die veel wegheeft van de geniale Deep-throat CUPS die Tenga ook maakt.…
 5. Tenga Spinner Shell | Masturbator Review by Jay | Tess Tesst - […] verpakt zitten, en zoals ik inmiddels wel gewend ben bij Tenga is dat goed geregeld, of het nu een…
 6. Tenga Vacuum Control Set | Masturbator accessoire review | Tess Tesst - […] lang geleden als eerste heb gereviewed voor de website. Mocht je nieuwsgierig zijn, dan vind je de Deepthroat Cup…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.