Tenga Bobble Crazy Cubes | Masturbator review

11-01-2023

De Tenga Bobble Crazy Cubes is mijn eerste seksspeeltje dat ik mag reviewen voor 2023. Vorige week lazen jullie op woensdag nog de uitslag van onze giveaway. Nu mag ik jullie in het begin van dit jaar verblijden met een sex toy van een van mijn favoriete merken: Tenga.

SPECS

  • Materiaal: TPE
  • Bodysafe? Nee
  • Geschikt glijmiddel:  Waterbasis
  • Diepte: 140mm
  • Breedte: 55mm
  • Hoogte: 55mm
  • Insteeklengte: 165mm
  • Diameter tunnel: 45mm
  • Gewicht: 245 gram
  • Prijs: € 29,99 bij Erotouch
Tenga bobble crazy cubes

Tenga Bobble

Zoals ik al heel vaak heb gezegd ben ik fan van Tenga, vooral omdat ze zo vaak met nieuwe dingen komen, en vooral omdat die nieuwe dingen meestal weer echt geweldig zijn.

Dit keer zijn de nieuwste telgen in hun inmiddels best indrukwekkende lijn masturbators de Tenga Bobble lijn.

Het idee van de Tenga Bobble lijn is dat je een klassieke masturbator krijgt, maar dat de sensaties die deze veroorzaken next level zijn.

Dit doordat in de masturbators, grotere elementen in de texturen zitten. In het geval van de Tenga Bobble Crazy Cubes zijn dat kubussen, in het geval van de Tenga Bobble Magic Marbles zijn dat (je raadt het nooit) knikkers.

Nu zijn deze “objecten” niet hard, maar gemaakt van een iets hogere dichtheid waardoor hun aanwezigheid zeer zeker goed gevoeld kunnen worden, maar toch subtiel zijn.

Wellicht klinkt dat allemaal een beetje vaag, en dat begrijp ik ook, maar het gaat natuurlijk uiteindelijk over het gevoel dat je erbij ervaart.

Tenga bobble crazy cubes

Tenga Bobble Crazy Cubes

Ik kreeg van Tenga de Tenga Bobble Crazy Cubes, en dus ligt de focus van mijn review vanzelfsprekend op deze masturbator.

De Tenga Bobble Crazy Cubes is een doorzichtige masturbator met daarin kleurrijke kubusjes. Deze kubusjes geven de gehele textuur van de masturbator net even wat meer “umph”.

Zoals Tenga het zelf omschrijft (in het Engels):
“The TENGA Bobble contrasts gentle and dynamic sensations, thanks to the soft elastomer with firmer Cubes embedded inside.

Take a tumble with bouncing, bounding, and bumping sensations!”

Ik zou het product verder geen eer aan doen om dat zelf te gaan vertalen of een poging te doen een omschrijving te geven, dus we doen het hier maar even mee.

Tenga Bobble Crazy Cubes in de doos

Als je de Tenga Bobble Crazy Cubes koopt krijg je een doorzichtige opbergkoker met daaromheen een plastic wrapper, die geheel in de stijl van het “bumpy en happy” idee van deze lijn is gemaakt. Het is zelfs zo vrolijk dat ik er wel een foto van moest maken (want ik maak normaal geen foto’s van doosjes).

In de koker vindt je natuurlijk de Tenga Bobble Crazy Cubes zelf en een zakje Tenga Hole Lotion. Na aankoop kan je dus eigenlijk meteen aan de gang.

De doorzichtige koker is ook meteen een “droogrekje” wat inmiddels een beetje een trend wordt bij herbruikbare masturbators, in ieder geval bij de wat bekendere merken, en ik vind dat een fijne innovatie. Zo kan je je TPE masturbator schoonmaken en goed aan de lucht laten drogen. Win/win dus.

Tenga bobble crazy cubes

Tenga Bobble Crazy Cubes getest

Ik had de Tenga Bobble Crazy Cubes al van Tenga gekregen voordat ik naar Erofame ging, en was al heel erg benieuwd naar dit product. Op Erofame kreeg ik echter een heel enthousiaste demonstratie van een van de Tenga mensen en wilde dus graag aan het testen.

Toen ik eenmaal ruimte had om de Tenga Bobble Crazy Cubes te gaan testen ben ik ook wel snel aan het werk gegaan.

Ik vind het fijn dat Tenga steeds vaker cases voor hun toys ook als hun verpakking gebruikt. Geen onhandige dozen die je weer moet weggooien, gewoon even wat papiertjes er afhalen en je bent klaar.

Ik voorzag mijn pik en de Tenga Bobble Crazy Cubes van mijn favo glijmiddel en ging aan de gang.

De Tenga Bobble Crazy Cubes is wel heel zacht, wat niet altijd mijn voorkeur heeft, ik hou van stevige stimulatie.

Nu moet ik zeggen de Tenga Bobble Crazy Cubes voelde heel erg lekker aan, juist door het subtiele contrast met de grote cubes die in deze masturbator zitten.

Na wat spelen met dit seksspeeltje zat de Tenga Bobble Crazy Cubes ineens zo dat een van de cubes mijn frenulum precies goed stimuleerde. Met als gevolg een golf van lekkers door mijn lichaam en na toch een poging tot wat uitstel van orgasme wat in alle euforie toch stiekem niet lukte kwam ik heel lekker klaar.

Ik moet wel zeggen, bij test 2, 3 en 4 heb ik die sweet spot niet echt meer gevonden. Maar misschien was ik ook te hard op zoek.

Het subtiele is voor mij eigenlijk net even te subtiel als ik heel eerlijk ben (ondanks dat ene geweldige orgasme), maar ik heb goede hoop dat Tenga voor deze lijn ook met een stevigere versie komt en die moet dan helemaal echt geweldig zijn.

Tenga Bobble Crazy Cubes schoonmaken

De schoonmaak van de Tenga Bobble Crazy Cubes is eigenlijk heel fijn en heel simpel, je kan de Tenga Bobble Crazy Cubes namelijk binnenstebuiten keren en dan met warm water en zeep of toycleaner goed om en afspoelen, kijk wel even goed of je alle hoekjes en gaatje hebt gehad van de cubes.
Daarna kan je hem binnenstebuiten in de opbergkoker aan de lucht laten drogen en kan je hem daarna weer goed om doen en zo weer gebruiken.

Conclusie

De Tenga Bobble Crazy Cubes is een hele fijn, maar wel erg zachte en subtiele masturbator. Heel erg lekker, maar soms net even te subtiel (tenzij je je sweet spot raakt, want dan is het echt meer dan hemels). Wel is het weer een heel goed gelukt product van Tenga, wat ook echt precies doet wat het zegt.

Maar zoals gezegd, voor mij soms een beetje te subtiel.

Evengoed is en blijft de Tenga Bobble Crazy Cubes een absolute aanrader.

Je koopt de Tenga Bobble Crazy Cubes bij Erotouch voor € 29,99

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.