Tenga Air-tech Squeeze | Masturbator review

25-09-2019

Ik kreeg een mailtje van Tenga of ik hun nieuwe Air-Tech Squeeze wilde testen, en deze keer kreeg ik niet één van deze masturbators opgestuurd, maar ik kreeg alle drie de versies in ruil voor een eerlijke review.

Tenga gaat met de billen bloot

Meestal krijg je van een seksspeeltjes fabrikant maar één seksspeeltje van hun serie, het gebeurt maar zelden dat een bedrijf je gewoon alle drie de modellen opstuurt. Waarom dat is, dat laat ik in het midden, of ik zeg dat het vooral een kosten dingetje is. Maar wat jij daarover denkt moet je natuurlijk helemaal zelf weten.

Tenga daarentegen stuurde deze gewoon zomaar op aan alle reviewers waar ze mee samenwerken. En dat zegt toch wel wat.

Dus eindelijk kreeg ik de kans om een serie te testen, om te kijken of er nou echt zoveel verschil in zit, en natuurlijk of het wat is.

Tenga Air-Tech Squeeze

Met de Air-Tech squeeze brengt Tenga een nieuwe serie masturbators uit in hun welbekende kleuren. Een witte, getiteld Gentle, een rode met de naam Regular en een zwarte die Strong heet.

Een trio dus aan masturbators die in meer of mindere mate je pik zullen gaan stimuleren, door gebruik te maken van het speciale soort TPE dat Tenga gebruikt, in combinatie met hun “Air Cushion Chambers”, “Air-Flow structure” en het feit dat je in de Air-Tech Squeeze kan knijpen.

En nu ben ik altijd een beetje huiverig voor seksspeeltjes makers die met termen gaan gooien om dingen enorm high-tech te doen lijken. Vooral omdat het meestal vooral een hoop poeha is.

Maar in het geval van Tenga die de geniale Spinner maar ook de niet minder geniale Flex heeft bedacht, wil ik eigenlijk gewoon meegaan in het feit dat Tenga die technologie ook gewoon daadwerkelijk heeft bedacht, toegepast, en vooral ook dat het gewoon werkt.

Mijn innerlijke nerd wil dan eigenlijk wel weten wat er gaande is, en hoe dat allemaal werkt, maar dat is dan (en dat snap ik) weer een beetje geheim. En nou ja, als het werkt, who cares, really?

Een hoop vernuft, en toch is de Air-Tech Squeeze, ongeachte de kleur die je hebt ook wel eenvoudig. Er zitten wederom geen knopjes aan, er is geen ingewikkelde handleiding. Het is eigenlijk super simpel, stijve pik, glijmiddel, misschien een beetje opwarmen, en hop aan de gang.

In tegenstelling tot de Deepthroat CUP<> van Tenga is de Air-tech squeeze serie ook nog gewoon herbruikbaar. Dus je koopt het en je hoeft het niet weg te gooien, althans, niet meteen, uiteindelijk is TPE/TPR natuurlijk niet voor echt jaren gebruik bestemd.

Tenga air-tech squeeze black (hard)

Tenga Air-Tech Squeeze in de doos

Nou ja doos. Er zit geen doos om deze masturbator. Want er zit een plastic wrapper omheen die alles zo afsluit dat je eigenlijk ook gewoon geen doos nodig hebt. Nadat je de wrapper verwijdert is wel meteen alle productinformatie ook weg, niet dat je veel info nodig hebt. Natuurlijk zit er aan de onderkant van de Air-Tech Squeeze een dop zodat je je masturbator stofvrij kan opslaan.

In de Air-Tech squeeze zit als je de dop verwijdert een proefverpakking van Tenga’s Hole Lotion (maar jullie weten al wat ik vaar van vindt).

Ik vind het wel een elegante manier van verpakken, maar of het nou zo goed is voor het milieu, nou ja, het is vast gerecycled plastic.

Tenga Air-Tech Squeeze getest

Ik heb deze Tenga Air-Tech Squeeze set al een tijdje want nou ja, ik moest er drie testen dus dat duurt dan even.

Zoals ik al zei, zoals meestal met Tenga is het product qua creatie echt super high-tech, als je ook kijkt naar de binnenstructuur van deze Air-Tech Squeeze zijn daar heel veel knappe koppen mee bezig geweest. En wordt er van de gebruiker eigenlijk alleen maar verwacht dat ze het product gebruiken, zoals natuurlijk voelt.

In dit geval dus, dat jij met je pik de Air-Tech Squeeze penetreert, je hand om de Air-Tech Squeeze doet en door middel van het steviger of losser vasthouden van de Squeeze de druk varieert. Je hoeft er eigenlijk gewoon niet over na te denken, het gaat als vanzelf.

En natuurlijk voelt de structuur geweldig, zeker als je de Tenga Air-Tech Squeeze even voorverwarmt met een hole warmer.

En meer is er eigenlijk ook niet over te zeggen. Het is gewoon heerlijk.

Maar, toen ik zei dat Tenga met de billen bloot ging toen ze mij de 3 variaties opstuurde is wel waar. Maar ook hier is de conclusie eigenlijk heel erg duidelijk. Tenga doet wat het zegt, de witte Gentle is precies dat, zelfs als je heel hard knijpt in deze Witte Tenga Air-Tech Squeeze voelt het geheel heel zacht, erotisch, teasend, alsof iemand je heel erg aan het plagen is met nou ja, een warme opening.

Met de Rode Tenga Air-Tech Squeeze krijg je een stevigere stimulatie, een sensatie die heftiger is, maar nou ja “gewoon” voelt. Ook hier voel je duidelijk het verschil aan de hand van de druk die je met je hand regelt.

En de Zwarte Tenga Air-Tech Squeeze doet zijn naam (Strong) echt eer aan. De sensatie is heftig (ik hou daarvan) en met genoeg druk kan je het vele malen heftiger maken. Eigenlijk zou je kunnen zeggen, te heftig, maar soms is dat ook gewoon lekker.

Dus kortom, mocht je ze alle drie (of er slechts een) gaan aanschaffen dan val je je er in ieder geval geen buil aan.

Ik moet wel zeggen, hoewel deze masturbators een veel lager prijspunt hebben dan menig andere herbruikbare masturbator van Tenga, en ze echt gewoon goed zijn, is het gevoel dat ze geven niet zo enorm verschillend van een Flex of een Spinner. Daarbij zijn deze Air-Tech Squeeze ook vrij groot, wat dus wel iets is om in de gaten te houden mocht je wat kleinere handen hebben.

Tenga air-tech squeeze black opening met uitzicht op de structuur

Schoonmaak

Ongeacht de versie van de Tenga Air-Tech Squeeze die je gebruikt, is het schoonmaken zoals met eigenlijk alle herbruikbare Tenga producten vrij simpel. Je haalt de sleeve uit de flexhoes, spoelt hem goed af onder de kraan en gebruikt daarbij natuurlijk ook toycleaner of zeep, droogt hem met een pluisvrije doek, doet hem weer in de sleeve, en je bent gewoon klaar. Dop erop, opruimen en de volgende keer pak jij je masturbator er zo bij.

Conclusie

De Tenga Air-Tech Squeeze is gewoon een goede masturbator voor een erg redelijke prijs. Ik kan iedereen die een leuke instap masturbator zoekt, of een beetje een aardig cadeau voor een partner of kennis deze toys aanraden. Je betaalt je geen bult, en afhankelijk van wat je lekker vindt heb je dus ook nog eens keuze over de hoeveelheid stimulatie. Een soort van bijna “custom” masturbator, maar dan toch net niet zeg maar.

Enfin, leuk ding, niet super speciaal, maar goed, zoals ik dat van Tenga inmiddels durf te verwachten.

Tenga Air-Tech Squeeze kopen

Als je de Tenga Air-Tech Squeeze wil kopen kan dat hier bij Easytoys voor € 29,95

Wil je het liever bij Bol.com kopen (waar de prijzen variëren), dan kan dat via deze link 

 

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.