Temptasia Titillator

29-12-2023

Soms kom ik een product tegen dat er zo apart uitziet, dat ik er gewoon heel nieuwsgierig van word. Dat had ik bij de Temptasia Titillator. Het ziet er uit als vrij normale vacuüm-cupjes, maar dan met een extraatje. Je kan er opzetstukjes in vast klikken en die draaien dan om jouw tepels. Ik was heel benieuwd hoe dat zou zijn. Ik kreeg deze set van Willie.

Specs

Materiaal: TPE en ABS
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 snelheidsstandjes en 9 rotatiestandjes
Waterproof: nee
Verkoopprijs: 79,99 euro, hier te koop bij Willie 
Is ’t wat? Nee, niet voor mij.

Vacuüm cups voor je tepels

Lang geleden schreef ik over een setje simpele vacuüm draai-cupjes. Die zien er helemaal niet zo spannend uit, maar die werken heel goed, zelfs jaren later doen ze nog wat ze moeten doen. Dat is een heel basic setje, je plaatst zo’n cupje om je tepel (of clitoris) en dan draai je. De lucht gaat er dan uit en dan krijg je dus dat je tepel vacuüm gezogen wordt. Ik vind dat intens, maar wel lekker voelen.

Deze Temptasia Titillator is wel echt de next level uitvoering van dit principe. Want je hebt dus gewoon die draai-cupjes, maar daarin zit een magneetje. Aan dit magneetje klik je één van de opzetstukjes. De bedoeling is dat de je cups op je tepels zet, dan draai je ze aan, zodat er een vacuüm ontstaat. Je kan zelf bepalen hoe vaak je draait, dus hoe hard ze zuigen. En vervolgens zet je ze aan en dan draait het opzetstukje om/over jouw tepel.

Ik zou willen zeggen: het klinkt heel simpel. Maar ik vind dat helemaal niet simpel klinken, het klinkt voor mij zelfs een beetje gek. Maar hee, ik hou wel van een beetje gek, dus ik probeerde dit graag uit.

Bijzondere tepels

Nu moet ik er wel bij vertellen dat mijn tepels wat apart zijn. Ik ben lang geleden geopereerd aan mijn borsten, waardoor het gevoel in mijn tepels net wat anders is dan bij de gemiddelde persoon. Sommige dingen voel ik minder goed en andere dingen juist intenser. Ook zijn mijn tepels vrij klein, als in dat ze niet zo ver uitsteken. Eigenlijk ging ik er vanuit dat dat laatste geen probleem zou zijn, aangezien de cups je tepels vacuüm zuigen. Ik ging er vanuit dat mijn tepels daardoor meer uit zouden gaan steken en dat het allemaal goed zou komen.

De look van de Temptasia Titillator

De cups waren wat groter dan ik had verwacht. Sowieso vond ik het hele ding nogal een stellage eigenlijk. Het deed me een beetje denken aan zo’n kolfapparaat voor als je borstvoeding geeft. Nu weet ik dat sommige mensen daar een fetish voor hebben, ik heb die niet, dus voor mij voelde dit verre van sexy. Het voelde een beetje lomp en gek. Er zit ook nog een elastiekje bij, zodat je de cups als een soort bh kan dragen. Ook dit zie je wel eens bij die kolfapparaten, wat met voor mij nog meer die vibe gaf. Het deel van de cup waar je aan moet draaien heeft een beetje zo’n diamant-structuur. Ik zie daar wel een poging om de look wat te verbeteren, maar voor mij is dat niet genoeg.

De opzetstukjes zien er allemaal een beetje gek uit. Ze zijn van doorzichtig TPE. Normaal test ik geen toys van TPE omdat dit een poreus materiaal is, wat betekent dat je het nooit helemaal goed schoon kan maken en het dus niet bodysafe is. Omdat je dit product niet inbrengt, maar het alleen de buitenkant van je lichaam aanraakt, vind ik dit wat minder erg. Minder erg dan de look van de toy, durf ik wel te zeggen.

De struggle is real

Maar goed, ik kan me over veel dingen heen zetten als het heel lekker voelt. Dus ik was nog steeds heel benieuw hoe het zou voelen als de Temptasia Titillator zou gaan draaien, want daar gaat het tenslotte om. Vol spanning zette ik ‘m aan met het meest stevige opzetstukje die me deed denken aan een soort mini mandje met bessen er in. Ik had best wel wat moeite met de cup daadwerkelijk vacuüm te laten zuigen. Een beetje glijmiddel op het randje van de cup maakt het iets minder moeilijk, maar nog steeds is het wel een struggle. Ik zou de cups ook niet los kunnen laten en het elastiekje wat je er bij krijgt, zorgt er ook niet voor dat ze hands free blijven zitten.

Toen het eindelijk goed genoeg zat en de Titillator begon te draaien, voelde het als een anticlimax. Mijn tepel is gewoon te klein voor dit opzetstukje. Mijn tepel zit in ‘het mandje’ zonder ook maar iets te raken. Het ‘mandje’ draaide precies om mijn tepel heen en deed me niks. Als ik wat meer drukte met de cup, raakte soms een zijkantje van het opzetstukje mijn tepel. En dat voelde dan heel even lekker. Of nou ja, het voelde meer zo van: ohh, what could have been. Maar het was niet.

Gelukkig waren er nog andere opzetstukjes. Ik dacht dat die wellicht beter zouden werken voor mij. Er is een opzetstukje met een tongetje en een met een soort krabpootjes. Of nou ja, daar doet het mij aan denken. Beide opzetstukjes raken wel wat meer van mijn tepel, maar ze zijn zijn te zacht en flexibel om stimulerend te zijn. Voor mij voelt het eerder wat irritant. Niet heel erg, juist omdat het zo weinig gevoel geeft.

Ligt het aan mijn tepels?

Omdat ik zeker wilde weten of dit allemaal niet aan mijn tepels lag, heb ik het ook nog getest bij iemand die heel erg houdt van tepelstimulatie. Ik dacht dat die er superblij van zou worden. Maar ook bij deze persoon maakte de Temptasia Titillator weinig indruk. De stimulatie is minimaal. Waar ik dus dacht dat dit apparaat perfect zou zijn voor mensen die houden van tepelspel, blijkt dat dus helemaal niet zo te zijn. En als ik probeer te bedenken voor wie de Titillator dan wel leuk is, vind ik dat best lastig. Misschien voor de mensen die zo’n melk/kolf-fantasie hebben? Ik weet het niet zo goed.

Ik vind het leuk als merken wat nieuws proberen. Ik had nog niet eerder een toy zoals de Temptasia Titillator gezien. Dus yay voor het bedenken en proberen, maar een nay voor de uitvoering/het resultaat.

Conclusie

De Temptasia Titillator is een aparte sextoy. Het zuigt de tepels vacuüm en de opzetstukjes draaien daarna om de tepels. Het idee is leuk, maar het werkt niet zo goed. Het is moeilijk om de cups daadwerkelijk vacuüm te laten zuigen en als dat gelukt is, moet je ze echt vast houden. Het draaien met de opzetstukjes geeft maar heel weinig stimulatie. Het ziet er niet sexy uit en het voelt ook niet sexy. Maar ik heb wel waardering voor het proberen van iets nieuws, alleen is dat deze keer niet zo goed gelukt, helaas.

Je kan de Temptasia Titillator hier bestellen bij Willie voor 79,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.