Temptasia Safe Word Bondageset met Koffer

29-03-2024

Ik heb heel veel BDSM-toys, maar ik had nog geen speciale koffer gevuld met een serie toffe BDSM-toys. Dus je begrijpt vast, toen ik de Temptasia Safe Word Bondageset met Koffer zag, dat ik dat wel héél leuk vond. Het ziet er gelijk zo fancy uit, zo’n koffer waar alles dan netjes in hangt. Ik was benieuwd of het allemaal ook zo fancy en tof zou voelen in het echt. Ik kreeg deze BDSM-koffer van Willie.

Specs

Materiaal: kunstleer en metaal
Verkoopprijs: 210,95 euro, hier te koop bij Willie
Is ’t wat? Mwah.

Christian Grey Vibes

Ik ben echt een sucker voor dit soort dingen. Ik bedoel, het ziet er toch ook echt tof uit, zo’n speciale koffer? Ik kreeg er echt een beetje Christian Grey vibes bij. Niet dat ik nou zo’n fan ben van Fifty shades of Grey, helemaal niet eigenlijk, maar dat is weer een heel ander verhaal. Maar eh, die speelkamer van Christian, en al die fancy-schmancy BDSM-spulletjes? Ja, doe mij die maar, hoor.

Ik keek echt uit naar de unboxing van deze Temptasia Safe Word Bondageset met Koffer. Op de foto’s zag het er al zo awesome uit. Eigenlijk kon ik niet wachten, maar ik moest wel even wachten, want ik moest natuurlijk wel gelijk een filmpje maken, want zo mooi als het er de eerste keer in zit, misschien krijg je dat nooit meer. Dus, na wat geduld, wat ik eigenlijk niet heb, was het dan eindelijk zo ver. Camera klaar, ik klaar, en daar ging ik. Maar jeetje. Dat viel toch even tegen. Deze Temptasia Safe Word set is toch niet goedkoop. Voor alles wat je krijgt, misschien ook niet heel duur, maar het is toch meer dan tweehonderd euro. Da’s wel geld. Dan verwacht ik ook wel wat.

Anticlimax

Wat ik niet verwachtte, was dat al die spulletjes in één zak gepleurd zouden zijn en dat die zak dan in die koffer zou liggen. Ik vond het echt een anticlimax. Bleek ook nog dat elk item los verpakt was, in een plastic hoesje en soms ook nog een soort papier er omheen. Dus ik was nog even een kwartier bezig met deze ‘unboxing-ervaring’. Maar goed, uiteindelijk gaat het natuurlijk niet om het uitpakken, maar om hoe de spullen zijn.

Dan maar zelf alles netjes in de koffer hangen, dacht ik. Blijkt dus dat dat helemaal niet zo mooi gaat als op de productfoto’s. De paddle is net te lang om goed in de koffer te hangen, net zoals het halsbandje. De blinddoek en de ball-gag hangen er ook veel raarder in dan op de foto’s. Ik heb echt alles geprobeerd om ze er hetzelfde in gehangen te krijgen, maar dat is gewoon niet mogelijk. Lang leve photoshop, blijkbaar. Ik photoshop mijn foto’s en filmpjes niet, dus wat je hier ziet, is gewoon zoals het is. En mij viel dat toch wel tegen.

Ik kan er niet zo goed bij hoe je dit bedenkt. Of nou ja, ik kan er wél heel goed bij dat iemand bij een sextoy-bedrijf bedenkt: hee, laten we een mooie koffer maken, met haakjes, waar je dan allemaal BDSM-toys in kan hangen! Dat is echt een heel goed idee. Maar ik snap niet hoe je het dan prima vindt dat het allemaal net niet lekker past. Waarom is die koffer niet een paar centimeter langer? Waarom hebben de gag en de blinddoek niet een extra ringetje op een plek waar je ze dan wél mooi mee kan ophangen? Waarom?

Het antwoord is waarschijnlijk dat deze koffer hier niet speciaal voor gemaakt is. Waarschijnlijk is het gewoon een ietwat aangepaste koffer wat wel voldeed voor dit idee. Waarschijnlijk is de paddle ook gewoon al een bestaande paddle, die best goed genoeg paste bij dit idee. Dat denk ik. Ik kan echt niet bedenken waarom iemand dit anders zo zou ontwerpen. En ik vind dat jammer.

De inhoud van de Temptasia Safe Word Bondageset met Koffer

Het duurde eventjes voor ik het hele concept van de perfecte koffer met BDSM-toy-set kon loslaten. Maar uiteindelijk is het dan toch gelukt, en kwam ik er aan toe om de toys ook daadwerkelijk te testen. De inhoud van de koffer is wel leuk als beginners BDSM-set. In de koffer vind je:
– Polsboeien
– Enkelboeien
– Halsband
– Leash
– Dubbele karabijnhaak
– Twee kettinkjes met haakjes
– Paddle
– Blinddoek
– Ballgag
– Bulletvibrator

Hoe is de inhoud?

Alle spullen zijn zwart met heel licht roze en al het metaal is goudkleurig. De boeien en halsband hebben allemaal een strikje. Of nou ja, strikje, eigenlijk vind ik die strik behoorlijk groot. Dat had ik eigenlijk pas door toen ik de boeien en halsband om had, want zo in de koffer leek het formaat van de strik prima. Maar de strik is breder dan mijn polsen. De strik staat ook gewoon recht, en buigt niet mee met het leren bandje. Mijn polsen zijn vrij breed en zelfs daarvoor zijn ze dus eigenlijk al wat te groot. De strik op de halsband vond ik echt niet comfortabel. Ik heb geen lange slanke nek, dat helpt niet mee, maar met mijn bouw draagt zo’n halsband met dit formaat strik gewoon niet fijn. Het voelt niet lekker, ik vind het niet leuk staan en ik voel me er ook niet lekker bij. Qua maat zijn de polsboeien en de halsband wel goed voor mij. De enkelboeien zijn voor mij net te klein. Als er gewoon een extra gaatje in het riempje had gezeten, hadden ze wel gepast. Er is ook nog genoeg ruimte om een gaatje bij te maken. De boeien zijn (als ze passen) op zich prima te gebruiken. Het is stevig en het kunstleer voelt goed aan. Ze hebben allemaal een D-ring en met de kettinkjes of de karabijnhaak kan je ze dan makkelijk aan elkaar maken.

De blinddoek zit heel comfortabel en er is bijna niet onderdoor te spieken. Het kunstleer is vrij dun, niet te dun, waardoor hij lekker flexibel aanvoelt en comfortabel draagt. De ball-gag vind ik ook fijn. Door de gaatjes in de bal kan je nog steeds best makkelijk door je mond ademen. Dat is fijn voor beginners, of mensen die wat sneller het gevoel hebben benauwd te zijn.

De ketting aan de leash heeft aan beide uiteindes ook een haakje. Hierdoor kan je dit kettinkje makkelijk vervangen door een van de andere twee kettinkjes, die een stuk korter zijn. Dat vind ik leuk, want een leash met een lange ketting geeft weer een heel ander gevoel dan een leash met een korte ketting.

Dan nog de paddle. De afwerking van de paddle vind ik niet zo mooi. De paddle heeft twee lagen kunstleer, die net niet recht op elkaar gemaakt zijn. Ook zijn er gaatjes in het kunstleer gemaakt, wat er aan de zwarte kant wel netjes uit ziet, maar aan de lichtroze kant niet. Daar zijn de gaatjes een beetje rafelig. Sowieso vind ik de gaatjes daar een beetje raar gekozen, ze voegen niet echt wat toe, ook niet qua look. Je kan natuurlijk zachtjes slaan met de paddle, dan geeft ie een wat doffe, zware klap. Maar zodra je wat harder slaat, neemt de pijn ook snel toe. Dit is wel echt een pittige paddle. Het kunstleer is ook best wel stevig, en omdat ie dubbel is, maakt dat de klap nog wat heftiger. Voor beginners had ik zelf een wat liever exemplaar gekozen. En dan gelijk ook eentje die wél in de koffer past.

Oh, en die gratis bulletvibrator die je er bij krijgt, daar moet een batterij in. Ik ga daar verder gewoon niet eens wat over zeggen.

Conclusie

Het idee van deze Temptasia Safe Word Bondageset met Koffer vind ik écht heel leuk. De manier waarop de toys in de koffer kunnen hangen zou, als het goed paste, écht heel koel zijn. Maar het past allemaal net niet, of het hangt net niet mooi. Dat vind ik echt jammer. De strikken op de boeien en halsband vind ik te groot en te lomp. De gag, blinddoek, paddle en leash vind ik wél heel leuk. Dus, top idee, maar de uitvoering kan echt beter.

Je kan de Temptasia Safe Word Bondageset met Koffer hier bestellen bij Willie voor 210,95 euro

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.