Temperature Play – video

17-10-2021

Temperature play, oftwel spelen met temperatuur. Warme dingen, koude dingen, of de combinatie daarvan. Hoe kan je dit doen met seksspeeltjes? En hoe zit het eigenlijk met kaarsen, kan je zomaar elke soort gebruiken om met kaarsvet te spelen? In deze video praten Tess en Jay over temperature play en geven je allerlei tips.

Heb jij wel eens temperature play gedaan, of ben je er benieuwd naar? Laat het ons weten in de reacties. Vinden we super leuk om van jou te horen!

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen doorย hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.
Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Hetย account van Tess vind je hier en hetย account van Jay vind je hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bijย Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zoโ€™n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Mister B

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

MEO

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Zeker een aanrader voor wie het nog niet geprobeerd heeft.
    Glas blijft mijn favoriet, ik hou ervan dat het zo koud en hard is (en meestal ook niet duur). Ook de stenen versies van Laid en de Njoy vind ik leuk om dezelfde reden. En een aantal van de Le Wand Stainless steels staan bovenaan mijn verlanglijstje.
    Dit liefst in combinatie met mijn andere favoriet, รฉรฉn van de Zumio’s.
    Er zijn weer wat pinpoints bijgekomen, komen er toevallig reviews van deze van Willie (2 versies ‘double sided clitoris vibrator’) of Satisfyer (‘twirling fun’)?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.