Teazers Black Lightning Wand Vibrator

15-07-2022

Wandvibrators, echt zo’n classic sextoy waar je eigenlijk nooit genoeg van krijgt. Tenminste, als het een goede wandvibrator is dan. Een goede wandvibrator moet wel echt goede, diepe vibraties hebben, vind ik. Van Easytoys kreeg ik de Teazers Black Lightning Wand Vibrator.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS, allebei helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 5 steady
Waterproof: spatwaterdicht
Verkoopprijs: nu in de aanbieding voor 50 euro (normaal 76,99), hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Oh ja!!

De verpakking en de inhoud

Teazers black lightning wand vibrator Teazers black lightning wand vibrator

De verpakking van de Teazers Black Lightning Wand Vibrator ziet er best basic uit. Een langwerpige kartonnen verpakking met een foto van de wand. De verpakking is heel donkergrijs, wat wel iets anders is dan het wit wat je tegenwoordig bijna altijd ziet, maar heel bijzonder is het niet.

Ik vind het jammer dat er ‘for her’ op de verpakking staat, want een wandvibrator is echt wel een gendervrij seksspeeltje. Het maakt niet zoveel uit wat voor gender je hebt, of wat voor geslachtsdelen, een wand kan voor iedereen (die er van houdt natuurlijk!) super fijn zijn.

Op de achterkant van de doos vind je wat informatie over deze wandvibrator en de tekst ‘what a girl wands, what a girl needs’, wat ik op zich echt heel grappig gevonden vind, maar nogmaals, een wand is niet alleen voor vrouwen (of meisjes).

In de verpakking vind je natuurlijk de Teazers Black Lightning Wand Vibrator zelf, een USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Teazers Black Lightning Wand Vibrator

De teazers black lightning wand vibrator in mijn hand De teazers black lightning wand vibrator

Deze wandvibrator ziet er best wel stoer uit met het donkergrijze handvat en de zwarte kop. De vorm van het handvat is best apart, want het loopt van smal naar breed. Net boven het midden van het handvat vind je de knopjes. Er is een powerknopje en een langwerpig knopje met een plus en een min, om de vibrator harder en zachter te zetten. Super simpel dus. Onder het powerknopje zie je de magneetjes voor de oplader.

De kop, of eigenlijk het ‘nekje’ onder de kop is redelijk flexibel. Ik vind een beetje flexibiliteit hier altijd wel fijn. Want met een wandvibrator ga je soms toch een beetje drukken, en dan is het fijn als het een beetje meebuigt. Maar niet teveel. En dat is precies wat deze Teazers Black Lightning Wand Vibrator doet.

Het viel me ook op dat deze Black Lightning Wand wel erg veel lijkt op de Rosygold Nouveau Wand Massager.

De test van de Teazers Black Lightning Wand Vibrator

De teazers black lightning wand vibrator naast een flesje sliquid sassy Close-up van de knopjes van de teazers black lightning wand vibrator

Ook al breng je een wandvibrator niet in in de vagina, het is toch, of juist, superfijn om hier een beetje glijmiddel bij te gebruiken. Kies een goed waterbasisglijmiddel, zoals Sliquid of Pjur Woman Nude. Je kan beter geen siliconenglijmiddel gebruiken bij siliconentoys.

Wanneer je de Black Lightning aanzet, begint ‘ie op steady standje drie. En dat is ook gelijk een heel pittig standje. Ik weet niet zeker waarom mensen die vibrators maken denken dat het een goed iets is om te beginnen ergens anders dan bij standje één. Ik hou écht heel erg van power. Harde, diepe vibraties, I love it. Meestal ga ik voor het hardste steady standje. Maar ook ik wil iets van opbouw. Ik begin graag gewoon bij het zachtste standje en dan klik ik zelf, wanneer ik er aan toe ben, door naar de hardere standjes. Maar goed. Eerst even terug klikken naar standje één dus, bij deze Teazers Black Lightning Wand Vibrator.

Ook standje één is indrukwekkend. De vibraties zijn zo diep dat je de kop een beetje ziet schudden. En ook al best wel krachtig. De volgende steady standjes zijn natuurlijk nog krachtiger. Ze verliezen niet veel van hun diepte, dat is fijn. Natuurlijk zijn de hardste standjes iets minder diep, maar echt niks om over te klagen. Deze vibraties zijn echt helemaal geweldig!

De standjes van de Teazers Black Lightning Wand Vibrator

De teazers black lightning wand vibrator De gebogen nek van de teazers black lightning wand vibrator

De steady standjes zijn geweldig. Van standje één tot vijf, love ze allemaal. Als je van hele zachte vibraties houdt, denk ik wel dat standje één al too much voor je is. Maar als je van gemiddeld tot hard houdt, is deze Teazers wand vibrator ook echt wat voor jou.

Naast de steady standjes zijn er ook patronen. Die vind ik best leuk. Of in elk geval zit er één bij die het goed voor me doet. Een verrassend patroon wat redelijk langzaam van zacht, naar medium naar hard gaat, en weer terug natuurlijk, want het patroon herhaalt zichzelf natuurlijk steeds. Dat patroon vind ik echt heel lekker voelen. Ik weet niet of ik er van zou kunnen klaarkomen, maar daar gebruik ik vibratiepatronen ook meestal niet voor. Ik vind die patronen vooral leuk om mee op te warmen of om een beetje te teasen. En dat lukt goed met dit patroon.

De Teazers Black Lightning Wand Vibrator vs de Rosy Gold Nouveau Wand Massager

Teazers black lightning wand vibrator en de rosy gold nouveau wand De onderkanten van de wands, met het rosy gold logo.

Ik heb deze twee wandvibrators goed vergeleken en ik durf te zeggen dat dit dezelfde wandvibrators zijn. Wel in een ander kleurtje natuurlijk. Maar verder trillen ze precies hetzelfde, de patronen zijn precies hetzelfde en de knopjes ook. Dan is het alleen een kwestie van smaak welke je kiest. Of even de prijs checken natuurlijk, want ze zijn allebei nogal eens in de aanbieding.

Tijdens het foto’s maken, kwam ik er achter dat zelfs het Rosy Gold merkje onderop de Teazers Black Lightning Wand staat. Weten we in elk geval wel zeker dat het dezelfde wandvibrator is dus, alleen in een ander kleurtje.

Ik hou erg van rosegold en shiny, maar ook de look van de Black Lightning vind ik echt wel tof. En beiden geven ze me hele goede orgasmes. Dus yay!

Conclusie

De Teazers Black Lightning Wand Vibrator is dezelfde wandvibrator als de Rosy Gold Nouveau Wand Massager en daar was ik al fan van. Hij heeft goede, diepe, krachtige vibraties die van medium tot heel hard gaat. Ook de patronen zijn lekker. Hij is makkelijk te bedienen en ligt lekker in de hand. Ik word echt heel blij van deze wandvibrator!

Je kan de Teazers Black Lightning Wand Vibrator hier bestellen bij Easytoys, nu super in de aanbieding voor 50 euro!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Heb de Rosy Gold wand gekocht en het trillen werkt inderdaad prima, maar moet zeggen dat hij vrij snel kapot ging. Ik zet graag wat druk, en al na een paar rondes begon de motor vreemde geluiden te maken die bij elk gebruik erger werden. Na een keer of 10 gebruik zijn de trillingen merkbaar minder en is er een snerpende pieptoon bijgekomen, die niet om aan te horen is. Ik gebruik ‘m niet meer….

    Antwoord
    • Je hebt gewoon garantie, hè! Als een vibrator zo snel stuk gaat, kan je altijd even contact opnemen met de verkoper en dan regelen ze het gewoon!

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.