Tazapper Electro Wand

30-09-2022

Als je in de BDSM-scene zit, heb je vast wel eens gehoord van de Tazapper, hij is best berucht. Als je wel eens BDSM-porno kijkt, met name die van kink.com, dan heb je ‘m vast wel eens voorbij zien komen. Een zwart met rood apparaat wat schokjes geeft, de Tazapper Electro Wand. Ik vind het eng en daardoor weer heel interessant. Ik kreeg ‘m van Sinful.

Specs

Materiaal: kunststof
Oplaadbaar: nee, hij gebruikt 2 AA-batterijen
Standjes: 1 standje
Waterproof: nee
Verkoopprijs: 46,95 euro, hier te koop bij Sinful
Is ’t wat? Aaahhh, dit ding is zo eng en kut (oké, misschien hou ik er van, heel misschien)

Mijn eerste indruk van de Tazapper Electro Wand

De tazapper electro wand in mijn hand. Het knopje van de tazapper electro wand

De Tazapper Electro Wand heeft geen verpakking. Eigenlijk weet ik niet meer zeker of hij misschien in een plastic zak zat, als dat zo was, had ik die snel weggegooid, want natuurlijk was ik nieuwsgierig naar het ding. De zapper heeft een zwart handvat met één knopje en een lampje. Het bovenste deel loopt in een punt en is rood. Helemaal bovenop zitten twee koperachtige boogjes, wat de polen zijn waartussen de elektriciteit komt als je op het knopje drukt. In het handvat zit het batterijvakje.

Nu kende ik de Tazapper Electro Wand eigenlijk al lang. Ik had een keer een BDSM-speelpartner die zo’n ding had. Dus eigenlijk wist ik al hoe kut ik het vond. Maar, dat was lang geleden en blijkbaar leer ik gewoon niet zo snel dat ik geen producten moet aanvragen die ik kut vind. Dat had je al kunnen lezen bij bijvoorbeeld mijn review over de Metal Loop. En nu deed ik het dus gewoon weer.

De test van de Tazapper Electro Wand

Close-up van de tazapper electro wand Het batterijevakje van de tazapper electro wand

Ik had de Tazapper al een tijdje in mijn bezit, maar de BDSM-relatie die ik had, ging net voorbij. En om nou in m’n eentje zo’n eng elektro-shock-apparaat te gaan zitten testen, dat zag ik ook écht niet gebeuren. En zo bleef ‘ie dus even achterin mijn testkast liggen. Tot ik eindelijk genoeg moed verzameld had om ‘m mee te nemen naar een speelfeestje waar ik met twee vriendinnen had afgesproken.

De ene vriendin, M., zou met mij en m’n andere vriendin S. sensation play gaan doen. Sensation play is sowieso al heel tof, maar hoe M. het doet, is echt amazing! Sensation play houdt eigenlijk in dat iemand je allerlei verschillende sensaties laat voelen. Hoe je dat invult, mag je natuurlijk zelf verzinnen. Vaak draagt de ontvanger een blinddoek en de gever gebruikt vaak allerlei spulletjes die leuke sensaties geven. Denk aan veertjes, pinwheels, ijsklontjes, dingen om te strelen en misschien ook wat dingen die pijn doen en gek voelen. Maar wat M. doet, is echt sensation play deluxe. Zij heeft sowieso een overvloed aan BDSM-spullen, maar dus ook veel spullen die hier geschikt voor zijn. En nu had ze mij gevraagd om ook nog wat spulletjes mee te nemen. Wat ik deed. En ik dacht dat het misschien ‘leuk’ zou zijn om ook de Tazapper mee te nemen. Of nou ja, eigenlijk wist ik heel goed dat dat niet leuk zou zijn voor mij. Voor haar wel, want ze haalt er vast sadistisch genoegen uit. Maar die Tazapper geeft natuurlijk wel een heftige sensatie. En ik moest ‘m toch testen. Dus na even twijfelen, pakte ik ‘m toch in. Toen S. de zapper zag, gaf zij al snel aan dat zij niet gezapt wilde worden. Zij is duidelijk verstandiger dan ik. M. vond het niet erg, dan zou ze mij gewoon dubbel zappen. Fuck my life. Echt. (Ik heb de beste vriendinnen! <3)

Zapper-angst

Close-up van de top van de tazapper electro wand Mijn vinger op het knopje van de tazapper

Ik had dus nog niet de moed gehad om die zapper thuis op mezelf uit te proberen. Ik had nog wel een beetje een idee hoe het zou voelen. Omdat ik het ding zo eng vind, raak ik altijd in paniek als iemand er mee naar me wijst. En ik had bedacht dat het daarom zoveel pijn deed. Gewoon van de angst, dan doen dingen nu eenmaal meer pijn. En nu zou ik een blinddoek op hebben, dus die anticipatie is in elk geval weg. Nu zou het gewoon een eitje worden. Had ik bedacht. De werkelijkheid was anders. Want fuck, zo’n schokje doet dus wél echt pijn. Niet zoveel pijn dat het echt héél vreselijk is, maar best wel een beetje vreselijk toch, hoor. Ik schrok er ook echt van. Het geeft ook een klein knalletje, om het allemaal nog erger te maken.

Het verschilt duidelijk per plek hoe pijnlijk het is. Zo vond ik het op mijn schouderblad bijvoorbeeld extra pijnlijk, maar dat is ook een gevoelig deel van mijn lichaam. Maar eigenlijk was het sowieso overal best wel naar. En eng. Het niet aan zien komen, is wel beter. Want die keer dat ik geen blinddoek op had en M. me wou zappen, kon die hele club meegenieten van mijn gegil. Het moment dat ze me liet kiezen tussen gezapt worden of klappen met een heel pijnlijke tool, koos ik toch echt voor die pijnlijke tool. Want omg, die Tazapper Electro Wand is ENG.

M. vond de Tazapper ‘gelukzalig leuk’. Ja, zo is zij. Ze vond het geweldig hoe weinig moeite het koste terwijl het effect zo groot was. Het geluid wat de zapper maakte, vond zij dan juist weer erg leuk, terwijl ik dat echt toe vind voegen aan hoe vreselijk het is. Het scheelt voor haar dat ze het zelf niet voelde, neem ik aan.

De pijn die de Tazapper Electro Wand geeft is lastig te omschrijven. Het is een hele plotselinge pijn. Fel en kort, heel intens. Soms deed het me denken aan iemand die je heel gemeen (met nagels!) knijpt, in zo’n klein stukje vel, weet je wel? Soms was de pijn ook heel snel weer weg, maar op gevoeligere delen bleef de pijn echt even hangen ook. Ik had wel het idee dat de pijn van deze Tazapper wat erger was dan de pijn van de Tazapper die mijn vroegere speelpartner had. Die viel eigenlijk altijd wel mee en dan was het echt vooral de schrik. Maar nu was het echt schrik én pijn. Zo gemeen!

Conclusie

De Tazapper Electro Wand is superkut. Hij is eng en de schokjes maken een eng geluid en doen pijn. Deze test was superzielig voor mij! Oké, misschien vond ik het heel stiekem ergens ook wel leuk en spannend, omdat ik nu eenmaal van enge en kutte dingen hou in mijn BDSM-leven. Als je een sadist bent, dan is dit een perfecte tool voor jou. Extra als je een luie sadist bent, want weinig moeite, groot resultaat.

Je kan de Tazapper Electro Wand hier bestellen bij Sinful voor 49,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.