Tantus Uncut #1 | Dildo review

28-06-2019

Dildo review by Tess: Tantus Uncut #1

Voor de dildomaand vond ik het leuk om ook wat apartere dildo’s te reviewen, zoals de dildo waar deze review over gaat. De Tantus Uncut #1. Dildo’s met een (semi)realistische look, hebben maar zelden zichtbare voorhuid. De Tantus Uncut #1 heeft de voorhuid bijna geheel over de eikel zitten. Dat geeft deze dildo echt een hele andere look. Ik ben dit nog niet vaak tegen gekomen.

Hoe zit die voorhuid?

Tantus uncut #1 | dildo review Tantus uncut #1 | dildo review

De Tantus Uncut #1 (er is ook nog een #2 die iets kleiner is) lijkt dus op een onbesneden penis. De meeste penissen die ik in mijn leven gezien heb, zijn onbesneden. Maar toch zie ik meestal dan de eikel zonder voorhuid er overheen. Het verschilt natuurlijk ook nog eens per persoon hoe ver de voorhuid over de eikel gaat bij een stijve penis en ik heb het idee dat veel mannen zelf de voorhuid gelijk naar achteren schuiven zodra ze klaar zijn voor actie. Maar bij de Tantus Uncut zit de voorhuid dus voor een heel groot deel over de eikel. Het is een look die ik niet gewend ben en ik vroeg me in de eerste instantie ook echt af of dit er nu in het echt zo uit ziet. Dus ik heb wat nagedacht, wat rondgevraagd en zelfs een dickpic van een ex-collega ontvangen. Voor het eerst dat ik een dickpic ontving voor informatieve doeleinden. Maar het hielp wel. Het kan dus dat de voorhuid zo zit. Sommige mensen hebben een wat langere voorhuid, waardoor die ook in stijve toestand een heel stuk over de eikel zit. Bij sommige mensen gaat de voorhuid vanzelf achter de eikel zitten. Het is net als met vulva’s, bij iedereen is het anders, het kan allemaal. En als je dan een onbesneden dildo maakt, dan laat je de voorhuid natuurlijk beter over de eikel zitten. Want anders zie je bijna geen verschil met alle andere dildo’s.

Super realistische Tantus Uncut

Tantus uncut #1 | dildo review Tantus uncut #1 | dildo review

Ik moet zeggen dat ik niet per se fan ben van realistische dildo’s en deze Uncut doet qua looks dan ook niet zoveel voor me. De opening van de plasbuis vind ik een beetje op een kutje lijken en ik vind dat ‘ie op de achterkant wel heel veel rimpels heeft. Maar qua realistisch zijn, is ‘ie wel echt heel goed gelukt vind ik. De adertjes die je ziet lopen en gewoon hoe erg het siliconen er uit ziet als echte huid, is best wel bizar. Ja, afgezien van de opening van de plasbuis vind ik ‘m echt super echt lijken. Knap hoe ze dat zo kunnen maken.

Dual Density

Tantus uncut #1 | dildo review Tantus uncut #1 | dildo review

Deze dildo is, net als alle dildo’s van Tantus, gemaakt van siliconen. Dit is een Dual Density dildo, wat betekent dat de buitenste laag vrij zacht is, maar de binnenkant is juist wat steviger. Om de look zo te krijgen dat het heel erg op echte huid leek, hebben ze bij Tantus een speciale techniek gebruikt. Hierdoor kunnen er kleine ‘deukjes’ in de dildo zitten en is het aan te raden de dildo regelmatig uit te koken. Dat kan je gewoon doen in een pan met ruim water. In siliconen kunnen geen bacteriën of schimmels groeien, maar het is wel fijn om ‘m dus ook gewoon wel echt goed schoon te maken op deze manier. Bij siliconen seksspeeltjes kan je het beste geen siliconen glijmiddel gebruiken.

Verpakking en feel van de Tantus Uncut

Tantus uncut #1 | dildo review Tantus uncut #1 | dildo review

De verpakking van de Tantus Uncut is eigenlijk net zoals alle andere Tantus verpakkingen. Simpel maar heel kleurrijk. Niet geschikt om de dildo in te bewaren. Op de verpakking vind je wat algemene informatie over de producten van Tantus.

De Tantus Uncut voelt echt super lekker aan. Ik ben de laatste tijd zachte dildo’s steeds meer gaan waarderen, en deze voelt echt lekker zacht. Je voelt heel duidelijk het dual density principe. Zeker bij de eikel. Het is dat siliconen gewoon echt anders aanvoelt dan huid, maar verder voelt het gewoon allemaal best wel realistisch.

De Test van de Tantus Uncut

Tantus uncut #1 | dildo review Tantus uncut #1 | dildo review

Met een beetje Sliquid Sizzle ging ik aan de slag. Glijmiddel is wel echt nodig bij deze onbesneden dildo, want het siliconen voelt niet heel glad. En sowieso, glijmiddel maakt alles lekkerder. Ik had niet hele hoge verwachtingen van de Uncut. Ik dacht dat hij vooral bijzonder was vanwege zijn looks. Maar ik kwam er al snel achter dat deze dildo het zeker niet alleen van zijn looks moet hebben. De Tantus Uncut voelt echt heel fijn.

Ik hou van zacht

Tantus uncut #1 | dildo review Tantus uncut #1 | dildo review

Zoals ik al zei, ik ga zachte dildo’s steeds meer waarderen. De Uncut voelt echt heel lekker, dat zachte, maar toch stevige werkt heel goed voor mij. Een te zachte dildo is ook super flexibel en daardoor wat lastiger in te brengen. De Uncut is stevig maar toch zacht aan de buitenkant. Het klinkt bijna als ‘Tikkels, hard van buiten, zacht van binnen!’ maar dan andersom.

Ik weet ondertussen niet eens meer hoeveel seksspeeltjes ik getest heb, maar toch kunnen toys mij dus gewoon nog verrassen. Want ik dacht altijd dat ik voor super goede G-spot stimulatie juist een harde dildo nodig had. Maar deze zachte dildo weet mijn G-spot enorm te pleasen. Echt, it’s all good. Ik vind ‘m nog steeds niet mijn smaak qua uiterlijk, maar dat maakt me inmiddels niet meer uit. Want deze Tantus Uncut voelt zo lekker.

Hoe voelt de voorhuid?

Tantus uncut #1 | dildo review Tantus uncut #1 | dildo review

Het unieke van de Uncut is natuurlijk de voorhuid, maar daar heb ik niet zoveel van gemerkt tijdens gebruik. Ik denk dat dat vooral voor de look is en niet zozeer iets toevoegt qua gevoel. Maar als je deze look helemaal sexy vindt, dan is dit natuurlijk perfect. Als je een sekstoy sexy vindt, voegt dat op die manier qua gevoel zeker wel wat toe.

Conclusie

De Tantus Uncut ziet er super realistisch uit en voelt ook zo. De zachte buitenkant gecombineerd met de stevige binnenkant zorgen er voor dat ‘ie heel echt voelt. En dat voelt goed. De kromming en verdikking bij de eikel zorgen voor super lekkere G-spot stimulatie. Het schoonmaken is even een dingetje, maar yay, hij voelt echt lekker. En voor mensen die wel helemaal voor deze look gaan, is dit natuurlijk extra tof.

Je kan de Tantus Uncut #1 hier bestellen bij Tantus voor 99.99 dollar. Hij is er in drie kleuren.

De Tantus Uncut #2 kan je hier vinden bij Tantus voor 89.99 dollar, ook in drie kleuren.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Wanneer is de Tantus uncut #1 te koop in Ned?

    Antwoord
    • Daar heb ik helaas geen idee van.

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.