Tantus The Duchess Dildo

18-08-2017

Tantus the duchess dildo

Met mijn nieuwe liefde voor dildo’s werd ik erg blij van Tantus. Zoveel mooie dildo’s en allemaal gemaakt van premium silicone. Wat wil je nog meer?

Mijn oog viel al snel op The Duchess. Een mooie tweekleurige dildo. Natuurlijk vond ik vooral Candy mooi, want die is roze, maar hij is er ook in de variant Twilight, oftewel paars/blauw. Tantus stuurde mij een exemplaar op in ruil voor mijn eerlijke review.

Dildo-vibrator

Tantus the duchess dildoDe Duchess is niet zomaar een silicone dildo. Eigenlijk is het officieel zelfs een vibrator, want je krijgt er een Tantus bullet bij. De onderkant van de dildo is hol, met ribbeltjes, zodat je daar makkelijk de bullet in kan steken en dan blijft hij ook gewoon zitten. De vibraties worden op deze manier door de hele dildo doorgegeven, wat hem dus eigenlijk een vibrator maakt.

De Tantus bullet werkt op knoopcelbatterijen. Nu heb ik eigenlijk echt wel een hekel aan sextoys die op knoopcelbatterijen werken. Eigenlijk weet je dan al van tevoren dat de vibraties gewoon slecht gaan zijn. Mijn verbazing was dan ook groot toen ik de vibraties van deze bullet voelde. Die zijn namelijk best wel goed. Natuurlijk zijn het niet de diepste of krachtigste vibraties die er zijn, maar voor zo’n klein dingetje op van die stomme batterijtjes is het toch wel indrukwekkend. En ik kon er echt makkelijk van klaarkomen.

Die opening aan de onderkant kan je trouwens ook gebruiken om een zuignap in te doen. Tantus verkoopt een speciale zuignap die in alle dildo-vibrators past.

Dual Densitity

Tantus the duchess dildoMaar wat vooral bijzonder is aan The Duchess, is dat hij, zoals ze dat bij Tantus noemen, onderdeel is van de O2 Dual Densitiy lijn. Dat betekend dat het buitenste laagje van de dildo lekker zacht is, terwijl de binnenste laag juist stevig is. Dit geeft ook echt een heel apart gevoel, heel anders dan normale dildo’s. Als je er gewoon al in knijpt voelt dat heel lekker aan. De bovenkant van de dildo voelt normaal aan, ik denk dat die niet dual density is. De eikel, is vrij vors. Ik vind dat er mooi en sexy uitzien en het maakt ‘m qua vorm ook goed geschikt voor G-spot stimulatie.

Omdat deze Tantus Duchess van silicone gemaakt is, kan je er geen glijmiddel op siliconenbasis bij gebruiken. Kies dus voor een glijmiddel op waterbasis, mijn favoriet is nog steeds JO Agapé. Glijmiddel is wel nodig bij deze dildo, want hij is vrij groot en het materiaal glijdt van zichzelf ook niet echt makkelijk. Met glijmiddel gaat dit gewoon veel beter. Het formaat van deze Duchess is dus echt wel stevig. Hij is lang, maar vooral ook echt dik.

Candy love

Tantus the duchess dildoMet het inbrengen merkte ik heel goed dat de eikel zo groot was. Wat daarna opviel, was het dual density materiaal. Ik vroeg me af of je hier wel iets van zou merken, maar dat merk je dus zeker wel. Het voelt echt apart en vooral erg lekker aan. Ik vind het zeker wel een goede toevoeging.

Zoals ik al verwacht had, is de vorm van de eikel inderdaad erg goed voor G-spot stimulatie. De combinatie van de grote eikel en het lekkere materiaal maken voor mij deze dildo wel echt een sextoy waar ik van kan genieten. Ik werd er erg blij van.

De Tantus Bullet

Tantus the duchess dildoNatuurlijk heb ik de Duchess ook geprobeerd met de Tantus bullet er in. Het is echt makkelijk om de bullet in de speciale opening van de dildo te doen. Hij blijft super stevig zitten, je hoeft niet bang te zijn dat hij er per ongeluk uitvalt. Terwijl het verwijderen toch ook best makkelijk gaat. De opening is trouwens precies ook een goed formaat voor de We-Vibe tango, als je nog wat krachtigere stimulatie wil en eventueel ook vibratiepatronen. Je voelt de vibraties van de bullet best wel goed door de dildo heen. Beter eigenlijk dan ik had verwacht. De bullet heeft maar één stand, maar het is wel een krachtige stand. Wonderlijk wat een trillingen er uit zo’n klein dingetje kunnen komen. Persoonlijk heb ik niet heel veel met alleen inwendige vibraties. Met een dildo vind ik het veel lekkerder om wat te stoten en te bewegen. Ik kan dan meestal wel een G-spot orgasme krijgen.

Ik heb de bullet ook als clitorale vibrator gebruikt terwijl ik de Duchess gewoon als dildo gebruikte. Dit was ook echt wel een top combinatie voor mij. De trillingen zijn echt wel sterk, en de combinatie van de dildo die mij inwendig stimuleerde en de bullet voor de clitorale stimulatie, vond ik echt heel fijn.

Conclusie

De Duchess Candy klinkt lekker, ziet er lekker uit en is ook echt heel lekker! Ik vind het een fijne dildo die zijn naam eer aan doet. Bijzonder, lekker en flink formaat. Door zijn formaat is hij denk ik niet voor iedereen geschikt, je moet hier natuurlijk net van houden.

De Tantus Duchess is hier bij Tantus te koop voor $106, gratis international shipping bij orders vanaf $200.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Dit klinkt goed 😮

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy review by Tess: Tantus G-Force en Super Soft Vamp | Tess Tesst - […] Sextoy review by Tess: Tantus The Duchess Dildo […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.