Tantus Prostate Play en Rocks-off Torex Prostate massager

29-04-2018

Voor de eerste keer een review van mijn hand van twee verschillende toys, van twee verschillende makers, in één review: De Tantus Prostate Play en de Rocks-off Torex Prostate massager.

Beiden zijn dus bedoeld om je prostaat te stimuleren, beiden maken gebruik van een Bullet vibrator aan de onderkant de vibraties voor elkaar te krijgen, en daar houden de overeenkomsten eigenlijk meteen op.

Overigens kreeg ik deze twee prostaatmassagers in ruil voor een eerlijke review.

Twee toys, één doel, grote verschillen

Iedereen die zojuist al het eerste plaatje van deze review heeft bekeken, ziet natuurlijk meteen dat deze twee toys niet heel erg op elkaar lijken.

Tantus Prostate Play

De Tantus Prostate Play (rechts op de foto) heeft de vorm die heel veel prostaat massage speeltjes hebben, een kop gemaakt om je prostaat zo goed mogelijk te raken met een kleine buiging om dat beter voor elkaar te krijgen, de onderkant heeft een verbreding die ervoor zorgt dat de toy niet zomaar verder “floept” en op die verbreding zit ook een bolletje dat je perineum stimuleert.

Rocks-off Torex Prostate massager

De Torex heeft een zelfde buiging, is een stuk dikker dan zijn tegenhanger in deze review en heeft ook een verbreding, maar geen perineum stimulatie.

Overeenkomsten

Wat beide toys wel met elkaar verbind is dat de Torex en de Prostate play beide gebruik maken van een bullet vibrator om vibraties te genereren die het spelen met deze toys nog fijner moet maken.

Tantus prostate play en rocks off torex

De Tantus Prostate Play nader bekeken

Tantus is al jaren een grote speler op het gebied van seksspeeltjes, het bedrijf bestaat al bijna 20 jaar, en is vooral bekend om zijn enorme reeks dildo’s, maar Tantus maakt een heleboel erg coole dingen, zo ook cock ringen, vibrators, voorbinders en zelfs asbakken.

Wat bij Tantus altijd voorop staat is ook hun slogan “Good Clean Fun”. Dat betekent dan ook dat alle speeltjes die Tantus maakt van hoogwaardige materialen zijn.

De Prostate Play is daar dan ook geen uitzondering op. Het gedeelte dat je inbrengt is van zeer hoge kwaliteit silicone, de meegeleverde bullet is van zilvergekleurd ABS plastic. Al met al zit het goed in elkaar.

De Prostate Play is naar mijn smaak wel een beetje klein, dat is voor mensen die net beginnen met prostaat stimulatie en anal play eigenlijk alleen maar een bonus, want hij is makkelijk in te brengen, zit heel comfortabel en is gewoon fijn.

Mijn enige commentaar op deze toy is eigenlijk de vibrator, deze vibreert op een nogal hoge frequentie waardoor de vibrator wel heel krachtig is, maar voor mij eigenlijk te buzzy is (zeg maar hysterische bromvlieg) en niet rumbly (want rumbly is lekker, heel erg lekker). Overigens is dat een beetje de tendens met de bullets die bij Tantus viebs geleverd worden (wat ik er van gezien en gevoeld heb). Oh ja, deze bullet werkt dus op batterijen, een hele bak van die knoopcelletjes. De bullet heeft dus 3 vibraties standjes, hysterische bromvlieg, nog hysterischere bromvlieg, en “EY LAAT DIE BROMVLIEG MET RUST, hij stottert er helemaal van”.

Tantus prostate play

Het grote voordeel (en meteen een pro-tip) is dat de bullet ongeveer net zo groot en breed is als de We-vibe Tango, en je dus deze ultra rumbly edoch kleine bullet vibrator kan gebruiken, en dat is, eigenlijk, gewoon, heel erg lekker. Maar ja, dan moet je wel in de gelukkige omstandigheid zijn dat je die toy toevallig ook hebt.

Rocks-off Torex van dichtbij

De Torex is overigens ook gemaakt van kwalitatief hoogwaardig siliconen. En is eigenlijk qua ontwerp een stuk simpeler, geen space-age uiterlijk, gewoon op weg naar zijn doel. Namelijk je prostaat stimuleren.

Hij is ook net iets korter dan zijn Tantus tegenhanger, de kop van de toy is vrij breed, dus als je hem hebt ingebracht is er een groot deel van de kop die de vibraties kan overbrengen, dat geld trouwens voor de hele toy, omdat hij een vrij grote diameter heeft. Althans zeker groter dan de Prostate Play.

Deze grotere diameter geeft je een veel meer gevuld gevoel, zonder rare hoeken en uitsteeksels zoals bijvoorbeeld de Fun Factory Duke.

Ook deze toy is voorzien van een bullet vibrator, echter is dit niet een kleine bullet zoals bij de Tantus, nee het is een bullet van ongeveer 10 cm lang, met een diameter van 1,2 cm. Hetgeen betekent dat de bullet ook voor een groot deel mee ingebracht wordt als je de toy inbrengt.

Dit is natuurlijk awesome want dit houdt ook in dat de vibraties veel beter overgebracht worden via de toy richting, in dit geval, je prostaat.

De bullet werkt overigens op 2 AAA batterijen, en is blauw, heel erg blauw. Maar wat belangrijker is, is dat deze bullet enorm krachtig én rumbly is, ondanks dat hij op batterijen werkt, want meestal zijn batterij bullets nogal buzzy en zeker niet rumbly.

Als je bovenstaande leest snap je denk ik wel wat ik nu ga zeggen, de Torex is echt heel erg lekker. De vibraties zijn echt heel lekker, en de variatie en intensiteit varieren genoeg om je echt heel lang heel lekker te laten spelen met de Torex. In totaal zijn er zo’n 10 mogelijkheden die je bedient met het enkele knopje op de onderkant van de bullet.

Ik kan mij trouwens ook heel goed voorstellen dat de bullet los ook heel erg fijn is voor externe stimulatie van clit of eikel.

Rocks off torex

Schoonmaak

Omdat beide toys, en bullets waterdicht zijn kan je ze goed schoonmaken en “volledig” onderwater gebruiken. Ik persoonlijk ben altijd een beetje huiverig met elektriciteit en onderdompelen. Evengoed kan je beide toys dus helemaal, en volledig onder water schoonmaken. Het geen erg prettig is. Ik haal zelf wel altijd de bullets uit de toys, gewenning denk ik, en daarbij is het ook wel fijn als ook alle randjes en hoekjes en gaatjes goed schoongemaakt kunnen worden.

Tantus prostate play en rocks off torex

Conclusie

Zowel de Tantus Prostate Play als de Rocks-off Torex zijn beide seksspeeltjes voor de prostaat die ik van harte zou aanraden, ondanks de gebreken (in mijn ogen) van de bullet van de Tantus is het voor het een fijne toy voor mensen die prostaat stimulatie aan het ontdekken zijn, mede omdat het een erg comfortabele toy is, zowel bij het inbrengen als bij het dragen.

Voor de mensen die van wat meer vulling en umph houden is de Rocks-off Torex echt een toy die niet mag ontbreken uit je verzameling. De diepe rumbly vibraties in combinatie met de breedte van de toy maken hem erg fijn en lekker. Door deze breedte is het echter niet een toy om als eerste keer te gebruiken. Daarentegen, ben je op zoek naar de volgende stap voor je prostaat avonturen, dan is dit zeker een goede volgende stap.

Je kan de Tantus Prostate Play natuurlijk kopen bij Tantus voor $ 71,40

Wil je dit seksspeeltje echter in Nederland kopen dan kan dat bij Bol.com voor € 76,99

De Rocks-off Torex is volgens mijn informatie nog niet te koop in Nederlands, ik hoop dat dat snel wel zo zal zijn, enfin, andere Rocks-off producten vindt je in ieder geval bij Bol.com

 

 

 

 

 

 

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.