Tantus Pro Touch | Dildo Review

19-06-2019

Ik kreeg van Tantus zelf de Tantus Pro Touch in ruil voor een eerlijke review. Het is echt hartverwarmend om te zien hoe iedereen meedoet met onze Dildo maand, en graag lid werd van #teamdildo.

Tantus

Ik heb inmiddels al best wat opgeschreven over Tantus, en ik denk dat ik het meeste dan ook al gezegd heb.

Wat je misschien nog niet wist is dat Tantus al enige tijd samenwerkt met een van mijn persoonlijke kink helden. Namelijk Rain DeGrey, voor de mensen die niet kinky zijn, of misschien wel, maar Rain niet kennen, ze is al jaren een educator, schrijver, presentator en natuurlijk performer die zich inzet voor de Kink en sexuality community. Waar ze ooit is begonnen als fetisj model en Pro Domme, heeft ze haar passie voor het onderwijzen van mensen over kink en seksualiteit opgepakt en probeert ze mensen dingen bij te brengen, vaak op humoristische wijze, iets wat mij natuurlijk enorm aanspreekt.

Rain heeft al veel sessies mogen hosten, waarvan veel op bekende of minder bekende feesten, festivals en bijeenkomsten, maar ook een Universiteit als Harvard is haar niet vreemd.

Waarschijnlijk heb je het wel afgelezen aan de toon van mijn stukje, maar Rain is een van mijn voorbeelden, op het gebied van kink en educatie.

Tantus Pro Touch

Tantus pro touch

De Tantus Pro Touch is een niet heel erg grote dildo, die redelijk universeel is, in de zin dat je hem zowel voor je G-spot als voor je P-spot zou kunnen gebruiken.

Hij is gemaakt van hoogwaardig silicone (want het is een Tantus product) en wordt geleverd samen met een tantus bulletvibrator.

In mij geval is hij zwart.

Wat vooral opvalt aan de Tantus Pro Touch is dat hij niet de vorm van een penis heeft, of de vorm van wat ik een standaard soort g-spot/p-spot stimulator noem, je weet wel kromming hier, iets puntige kop daar, nee deze Tantus Pro Touch heeft meer weg van een silicone vinger.

Dat is in potentie natuurlijk heel erg lekker, maar daar later meer over.

Mocht je overigens zwart niet mooi vinden, je kan de Tantus Pro Touch ook in “wine” kleur krijgen, een kleur die tussen bordeauxrood, en donkerpaars ligt.

Tantus Pro Touch in de doos

Zoals je vorige week al in mijn review kon lezen over de Tantus Acute heeft Tantus een vrij standaard doos voor zijn dildo’s, en waarom ook niet, is wel zo efficiënt. Ook deze keer dus een witte doos, met oranje opdruk, met daarin een blister die de Tantus Pro Touch en de bijbehorende bulletvibrator op zijn plaats houden, en je de kans geven deze van bijna alle kanten te bekijken.

De batterijen voor deze bulletvibrator worden overigens ook meegeleverd, en zitten al in de vibrator. Het zijn de welbekende (zo niet beruchte) knoopcellen, voorzien van een afschermend papiertje om te zorgen dat je batterijen niet leeggelopen zijn voordat je deze vibrator kan aanzetten.

En that’s it, maar eenvoud hoeft niet per se een negatief iets te zijn, verre van, de meest eenvoudige dingen zijn vaak de lekkerste. Toch?

Tantus Pro Touch getest

Het idee achter de vingervorm van de Tantus Pro Touch is dat het volgens de website van Tantus de zogenaamde “come hither” (kom hier) beweging zou nadoen, die lekker is als iemand met zijn eigen vinger(s) je prostaat probeert te masseren. Een van de beste prostaatvibrator de Lelo Loki Wave maakt ook gebruikt van deze beweging en is dan ook echt wel een lekkere prostaattoy.

Maar goed, hoe dit silicone seksspeeltje dat voor elkaar gaat krijgen is mij eigenlijk een raadsel. Ik bedoel de Loki beweegt, de Tantus Pro Touch kan op zijn meest vibreren. En nou ja, vibraties precies op de goede plek zouden zeker een bonus kunnen zijn, maar dan moet je wel heel goed vibreren, zeker als het gaat om stevig maar toch zacht siliconen, dat uit zichzelf vibraties al niet zo goed doorstuurt.

Eigenlijk is het natuurlijk dildomaand, en horen vibraties niet bij dildo’s, want nou ja, maar goed deze bullet zit er bij “voor externe clit of -prostaatstimulatie”. Wat mij nieuwsgierig maakt, vooral omdat ik mij afvraag, waar precies het externe gedeelte van mijn prostaat zit, of dat ze bedoelen dat de vibraties van buiten naar binnen moeten.

Nou ja, ik kan hier uren over denken, maar nadat ik het papiertje van de knoopcellen had afgepulkt, zonder deze keer alle knoopcellen uit de vibrator te laten vallen en de vibrator aanzette was ik eigenlijk meteen al klaar, want de meegeleverde vibrator is heel plat gezegd gewoon enorm slecht.

Hij kan aan, en uit, en hij buzzed als een chagrijnige hommel met een hernia, of die vibraties nou intern of extern gaan zijn maakt echt niets uit, want het zijn nare oppervlakkige vibraties, die alleen maar gaan teleurstellen.

Nu weet ik ja, je kan de Tantus Bullets meestal vervangen door een We-vibe Tango, en dan vibreert het als een malle, en ja, ik heb een Tango, en ja ik zou dat kunnen doen. Maar als ik een seksspeeltje koop, dan hoop ik toch dat ik niet NOG een seksspeeltje hoef te kopen om hem ook “lekker” te kunnen laten vibreren. Da’s gewoon stom.

Goed, vibraties, never mind, is ook niet des dildo’s, dus.

Met wat waterbasis glijmiddel glijdt de Tantus Pro Touch met gemak naar binnen, ik denk dat we de Tantus Pro Touch dan ook wel kunnen scharen onder de beginnersdildo’s; want hij is niet te groot, niet te lang, niet te breed, en zo gevormd dat het inbrengen echt heel simpel is.

Afhankelijk van wat je gewend bent is de basis wel iets breed, waardoor je misschien het idee krijgt dat hij er uit “floept”, maar met de juiste ontspanning valt dat eigenlijk reuze mee.

En toen? Nou ja, toen voelde het als een beginnersdildo in een gevorderde kont. Het is allemaal uitermate comfortabel, het maakte mij nostalgisch omdat het mij deed denken aan een van mijn eerste anaalvibrators (inclusief crappy vibraties), maar verder, nee. Niet echt.

Ik voel wel dat de vinger mijn prostaat raakt, maar niet stevig genoeg, dus mwah. Evengoed, is het natuurlijk voor iemand die net begint vast heel lekker en heel spannend, alhoewel die bullet, daar wordt eigenlijk niemand blij van.

Schoonmaak

De Tantus Pro Touch is helemaal van silicone en kan dus (exclusief de bullet!!) helemaal onder water schoongemaakt worden en eventueel, indien gewenst uitgekookt worden. Geen rare hoeken, gaatjes, ribbels of ander spannends, dus de Tantus Pro Touch is eigenlijk zo schoon. En dat is natuurlijk heel erg fijn.

Conclusie

De Tantus Pro Touch is een leuke beginners dildo voor mensen die prostaat play willen gaan ontdekken. Ik hoop van harte dat Tantus deze review leest en eindelijk iets gaat doen aan die crappy “plastic fantastic” bulletvibrators, want het kan gewoon niet dat mensen daar blij van worden.

Wil je de Tantus Pro Touch kopen dan kan dat bij Tantus voor $ 39,99

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.