Tantus Hurra Cane | Kink review by Jay

06-02-2019

Hurra! Een cane! Dat dacht ik toen ik de Tantus Hurra Cane onder ogen kreeg. Tess had die gehad in ruil voor een eerlijke review. Maar aangezien ik toch meer ervaring heb met canes (I gotz da skilzzzz) mocht ik deze keer aan de slag met de Tantus Hurra Cane.

Tantus Hurra Cane

Als je net zoals ik heel erg van de puns ben dan word je van de titel van deze toy al diep gelukkig, ik bedoel, nee echt, kudos voor wie deze naam heeft verzonnen.

Maar ja een naam is ook maar een naam uiteindelijk.

Maar eigenlijk is de Tantus Hurra Cane niet echt een cane, althans niet in de klassieke zin van het woord.

Als je het interwebs raadpleegt dan lees je het volgende over wat een cane eigenlijk zou moeten zijn:

“a length of cane or a slender stick, especially one used as a support for plants, a walking stick, or an instrument of punishment.”

Dat is Engels voor een stok, of een stuk stok, soms gebruikt om planten te ondersteunen, om mee te wandelen, of als strafinstrument.

Wel nu, de Tantus Hurra Cane biedt geen ondersteuning, is niet een stuk stok, maar kan wel worden gebruikt als strafinstrument.

De Tantus Hurra Cane is namelijk gemaakt van 100% (en dus niets anders dan) silicone, het silicone dat ook hun dildos zo enorm befaamd maakt.

En toen ik de bestelling op papier dacht ik nog, wow dat ze siliconen dan nog zo stijf kunnen maken, dat is eigenlijk best knap.

Nu weet ik niet of Tantus het siliconen niet stijf kreeg zoals je van een cane zou willen verwachten (althans ik dan), maar ze hebben het in ieder geval niet gedaan. De Tantus Hurra Cane is dus gewoon slap, of als je een “glas halfvol” mens bent, een ENORM flexibele stok.

Tantus hurra cane

De veelzijdigheid van de Tantus Hurra Cane

Tantus prijst de Hurra Cane aan als een veelzijdig speeltje zo kan je hem niet alleen als cane gebruiken, maar eigenlijk ook als zweep, kan je het handvat, dat vrij zwaar en log is als “blunt impact” toy gebruiken of als extreem geribbelde dildo.

Dildo

Nu snap ik het dildo stukje meteen, want ja, het is een fallus vorm, en ja als je niet te strak bent en er veel glijmiddel op doet kan je hem inderdaad als dildo gebruiken, er zijn er ook vast die dat heel lekker gaan vinden. Enige jammere is wel dat er in de “kop” van de dildo een enorm gat zit, wat wellicht een beetje onhygiënisch is en/of onprettig aanvoelt.

Tantus hurra cane | kink review by jay

Blunt impact

Ik heb vrij grote handen, als ik de Tantus Hurra Cane zou willen gebruiken als blunt impact speeltje dan kan ik hem op 2 manier vasthouden, op de punt van het handvat of aan het cane gedeelte.

Het handvat is voor mijn grote handen net te kort om echt lekker mee blunt te impacten (goed genederlandst he), daarbij zit het “cane” gedeelte dan ook echt in de weg. Als ik hem andersom vasthoud, bij het begin van de “cane” heb ik iets meer ruimte, maar nog steeds niet genoeg oppervlakte om lekker mee te kunnen slaan.

Als ik meer aan het uiteinde van de cane ga vasthouden voor blunt impact denk ik oprecht dat ik mensen dood ga slaan met deze Hurra Cane, gezien de flexibiliteit van de cane wordt het een groot, zwaar zwiepend object. Meer een soort sloopkogel dan een leuke impact toy, en dus heb ik dat maar niet gedaan, tot grote opluchting van mijn slachtof…eh testpersoon.

Tantus hurra cane

Cane

Zoals ik al zei de “cane” van de Tantus Hurra Cane is HEUL flexibel. Eigenlijk gewoon een soort impotent siliconen slurfje dat naar beneden hangt. De cane is ook vele malen lichter dan het handvat en dus is er geen balans.

Als ervaren cane gebruiker kan ik je vertellen dat balans voor een cane, net zoals voor bijvoorbeeld een zwaard of een jongleer baton enorm belangrijk is. Want die balans geeft je controle, voornamelijk controle over het uiteinde van de cane, die volgens de wetten der natuur (dat is Natuurkunde) met de grootste snelheid en de grootste impact de oppervlakte raakt die je wil canen.

Dat kan van alles zijn, maar laten we even uitgaan van een paar gewillige billen.

Billen zijn als canebare oppervlakte het veiligst, voornamelijk omdat, mits je cane vrij stijf is en je niet blind bent, en een beetje motorische controle hebt, je de beschikking hebt over een relatief groot oppervlakte dat je kan raken. Nee, ik noem je kont niet dik, maar het is nou eenmaal gewoon een feit.

Zoals ik al zei, ik ben ervaren, ik heb altijd heel veel controle over mijn canes en de slagen die ik uitdeel en ik kan dan ook heel precies steeds hetzelfde punt raken, mensen die gecaned worden haten dat, of vinden dat geweldig, nou ja, okee ze haten dat meestal, want dat doet extra veel zeer.

Het is in ieder geval van groot belang dat je die controle hebt, want als je bijvoorbeeld het stuitje zou raken, dan breng je mogelijk schade aan, en dat wil natuurlijk niemand.

En dat is dus mijn grootste probleem want door de ENORME flexibiliteit en het gebrek aan balans heb ik in ieder geval compleet geen controle over de cane.

Hoe ik ook mijn best deed, ik kreeg of enorme pijn in mijn arm, of de Tantus Hurra Cane schoot alle kanten op, en natuurlijk ook een keer midden op het stuitje van mijn testpartner. A good time was had by all, not! Eigenlijk meer een Tantus Horror Cane.

Zweep

Nu zou je denken, als het zo flexibel is, dan kan je hem vast enorm goed gebruiken als zweep. Maar ook daar komt het balans stukje weer om de hoek kijken. Het uiteinde is eigenlijk ook gewoon te kort om als fijne zweep te kunnen gebruiken, en als je uithaalt met dit siliconen monster, wat je nou eenmaal doet met een zweep dan is de impact net te heftig om weer lekker te zijn.

Ik vind die zweep gimmick ook een beetje vaag, net als een autodealer vroeger tegen je zou zeggen, “ja die cd-lade blijft nu vastzitten zo, maar je hebt tenminste nog een cupholder”.

Niet dat de Tantus Hurra Cane een productiefout zou zijn, verre van, want qua materiaal en vorm is het echt wel een degelijke toy.

Ik vind het alleen als impact toy, cane of zweep een niet heel erg geslaagd concept.

Is er nog enig voordeel aan de Tantus Hurra Cane?

Dit is eigenlijk het stukje waar ik normaal gesproken ga zeggen dat een toy makkelijk schoon te maken is, bij kinky spullen is dat soms wat lastiger, maar deze Tantus Hurra Cane is natuurlijk helemaal van silicone gemaakt, en dus, lekker schrobben, goed afspoelen, knetter heet water, het kan allemaal. Dus dat is denk ik het voordeel.

Maar let wel, dit is mijn mening, ik kan mij voorstellen dat anderen het echt een heel leuke toy vinden. En zeker als je wat kleinere handen hebt is het voor blunt impact/ dildo play echt wel een leuk ding.

Conclusie

Hoewel ik echt fan ben van de hoge kwaliteit die Tantus keer op keer levert met al zijn toys, is de Tantus Hurra Cane niet voor mij. Misschien ben ik een cane snob, of verwacht ik teveel van een object dat zich cane noemt, ik vind het eigenlijk alleen maar lomp en onhandig, en dat vind ik oprecht heel erg jammer.

Je koop de Tantus Hurra Cane bij Tantus voor $ 49,50

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.