Tantus G-Force en Super Soft Vamp

27-10-2017

Sextoy review by Tess: Tantus G-Force en Super Soft Vamp

Tantus g-force en super soft vamp

Tantus is een merk dat echt heel veel mooie dildo’s heeft. In alle soorten en maten én ze zijn allemaal van siliconen, dus niet poreus en veilig voor je lichaam. Ik had al de Tantus Duchess getest en die was me erg goed bevallen, dus ik was blij dat Tantus mij weer twee dildo’s opstuurde voor een review.

Deze keer ontving ik de G-Force Candy en de Super Soft Vamp Copper. Twee hele verschillende dildo’s, maar allebei erg leuk natuurlijk.

G-Force in een zak

Tantus g-force en super soft vampDe G-Force heeft normaal een donker rode kleur, maar ik koos natuurlijk voor de Candy uitvoering want ik hou van roze. En die was echt nog veel rozer dan ik dacht, bijna neon. De Tantus G-Force kwam niet in zo’n vrolijke Tantus doos, maar gewoon in een plastic hersluitbare zak met Tantus sticker er op. Niet zo mooi, maar eigenlijk wel super praktisch. Zo’n doos neemt altijd veel ruimte in en deze zak houdt mijn dildo ook gewoon schoon en stofvrij en past veel makkelijker in mijn overvolle sextoy kast.

Dunne dildo

Tantus g-force en super soft vampIk ben echt heel slecht met maten inschatten. Op de website stond dat de G-Force een lengte heeft van 10 inch en een diameter van 1.4 inch. Nu weet ik ten eerste al niet hoeveel centimeter dat is, maar al weet ik wel hoeveel centimeter het is, dan zegt het me nog niet zoveel. Vooral diameter vind ik altijd lastig om me voor te stellen. Maar in elk geval had ik verwacht dat de G-Force wat groter zou zijn. Toen ik hem uitpakte, was ik een klein beetje teleurgesteld over het formaat. Nu ben ik zeker geen sizequeen, maar deze dildo leek toch echt wel wat dunnetjes en ik wist niet zeker wat ik daarvan zou vinden.

Vanwege het handvat aan deze dildo, leek hij mij bij uitstek geschikt om samen met een partner te gebruiken. Die kon dan makkelijk de G-Force vasthouden en er goed mee stoten. Want G-spot stimulatie moet bij mij altijd wel een beetje stevig zijn.

Het siliconen voelt een beetje stroef aan, dus ik deed er lekker wat Sliquid glijmiddel op en was er klaar voor. Ik had dus niet al te hoge verwachtingen, maar zoals altijd bij een nieuwe sextoy was ik wel benieuwd.

Dit is de G-Force

Tantus g-force en super soft vampToen mijn partner de G-Force had ingebracht en er mee begon te stoten, wist ik eigenlijk niet wat me overkwam. Dit was echt zoveel lekkerder dan ik had verwacht. In no time kwam ik klaar, en nog een keer en nog een keer! De G-Force weet echt precies de goede plek te raken en mijn G-spot als een gek te stimuleren. Echt perfect. Super lekker en super heftig. Dus dit is ‘the G-Force’.

Conclusie

Dus hoewel de Tantus G-Force wat dunner is dan ik gewoonlijk lekker vind, compenseert hij enorm met zijn vorm. Door het handvat is hij echt makkelijk en comfortabel vast te houden, ook als je hem in je eentje gebruikt. Deze G-spot dildo heeft me echt verrast. Als je van G-spot stimulatie houdt, of als je juist je G-spot wilt ontdekken, is deze dildo echt super geschikt.

Super Soft Vamp

Tantus g-force en super soft vampDe Tantus Super Soft Vamp Copper zit zoals de meeste Tantus sextoys in de standaard vrolijke gestipte doos waarin je hem al gelijk ziet zitten. En bij deze dildo is dat ook wel een extra mooi aanblik. De Super Soft Vamp Copper is echt prachtig! De koperkleur was in het echt nog veel mooier dan ik had verwacht. Het voelde haast of ik een dildo trofee in mijn handen had. Wel brons dan, en geen goud, maar dan nog.

Squishy Vamp

De naam zegt het natuurlijk al, maar de Tantus Super Soft Vamp is ook echt super soft. Hij voelt aan als een stressbal: zo lekker squishy. Het siliconen is het niet soort siliconen wat heel glad is en makkelijk glijdt, dus ook bij deze dildo is het aan te raden om waterbasis glijmiddel te gebruiken.

Het teleurgestelde gevoel wat ik bij de eerste aanblik van de G-Force had, had ik bij de Vamp helemaal niet. Deze dildo vond ik er gelijk super aantrekkelijk uitzien. De vorm, de lengte, de dikte, de kleur. Van deze dildo kreeg ik eigenlijk gelijk al zin.

Helemaal goed

Tantus g-force en super soft vampTijdens het testen kwam ik er achter dat deze dildo inderdaad precies de maat heeft die ik lekker vind. Hij geeft een lekker gevuld gevoel, maar niet too much, gewoon precies goed. Het hele zachte voelt ook echt wel lekker. Als je de dildo gebruikt om te stoten, hoef je niet zo voorzichtig te doen, want het is toch allemaal lekker zacht. Bij een dildo van bijvoorbeeld glas moet je toch een beetje uitkijken, want dat kan tegen het verkeerde plekje toch wel wat pijnlijk zijn.

Ik heb het laatste half jaar echt een liefde voor dildo’s ontdekt. Vroeger dacht ik altijd dat dildo’s saai waren en keek ik er niet naar om. Vibrators moest ik hebben. Waarom zou je iets willen wat niet eens trilt? Maar nu heb ik ontdekt dat ik echt heel erg kan genieten van inwendige stimulatie. En zeker als een dildo gericht is op mijn G-spot, kan ik er ook makkelijk van klaarkomen. En vaak lukt het met een gewone rechte dildo ook wel, maar dat kost dan iets meer moeite.

Combineren

Tantus g-force en super soft vampWat ik ook echt heel lekker vind, is een dildo combineren met een clitoris gerichte sextoy, zoals een luchtdruktoy of een mini vibrator. Je kan natuurlijk ook gewoon een Tarzanvibrator gebruiken, dan heb je ook dubbele stimulatie, maar dat is toch weer heel anders en daar kan je ook niet echt mee stoten. Het tegelijk gebruiken van twee toys kost natuurlijk wel iets meer moeite, maar het effect vind ik echt wel de moeite waard. Een goede dildo gecombineerd met goede clitstimulatie is echt hemels.

Ik heb de Tantus Super Soft Vamp gecombineerd met de We-Vibe Tango. De combinatie van het stoten met de dildo en de diepe trillingen tegen mijn clit was gewoon echt de bom. Met zoveel stimulatie kom ik ook echt extra heftig klaar.

Conclusie

De Super Soft Vamp is echt een prachtige siliconen dildo van goed formaat die ook nog eens heel lekker aanvoelt. De dildo is lekker om op zichzelf te gebruiken, maar ook om te combineren met andere toys. Hij zou door de platte voet ook goed in een voorbindharnas passen.

Je kan de Tantus G-Force hier bestellen bij Tantus  Of gewoon in Nederland hier bij bol.com

Je kan de Tantus Super Soft Vamp hier bestellen bij Tantus

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Giveaway Actie! | Toppers en Floppers | Het beste,slechtste van 2017 - […] Sextoy review by Tess: Tantus G-Force en Super Soft Vamp […]
  2. Sextoy Toppers en Floppers 2018 + Giveaway! | Tess Tesst - […] Tantus G Force Ook echt perfect voor mijn G-spot, wanneer ik iets zachters wil dan de Njoy. […]
  3. Dildo review door Tess: Master Series Battle Rammer XL Dildo | Tess Tesst - […] tijd geleden heb ik ook een dildo van Tantus getest met een handvat, de G-Force, en dat bleek toch…
  4. Smile Spirit | Dildo review | Tess Tesst - […] Smile Spirit duurde het even. Deze stimulatie voelt wat rustiger dan bijvoorbeeld de stimulatie van de Tantus G-force. Wel…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.