Tantus Champion Super Soft Dildo

28-12-2018

Dildo review: Tantus Champion Super Soft Dildo

Ja, ik hou van dildo’s. Mijn dildoliefde bestaat nog niet zo heel lang, hoor. Voor ik seksspeeltjestester werd, had ik niks met dildo’s. Ik vond ze maar suf. Waarom zou je een seksspeeltje kopen dat niet eens vibreert? Bij een vibrator kan je toch ook gewoon de vibraties uitlaten, dan heb je toch alsnog hetzelfde als een dildo. Inmiddels denk ik er echt anders over. Ondertussen ben ik ook wel een beetje fan van Tantus, ik heb ook al vaker toys van Tantus gereviewd. Dus ik was heel blij toen ik van Tantus deze mooie, grote, roze dildo kreeg. De Tantus Champion Super Soft.

#Dildopromotieteam

Tantus champion super soft dildo Tantus champion super soft dildo

Dildo’s zijn toch echt wel anders dan vibrators. Bij vibrators gaat de aandacht natuurlijk vooral uit naar de vibraties. Natuurlijk speelt de vorm en het materiaal ook wel mee, maar bij een dildo is dat natuurlijk de main focus. Dildo’s geven echt een heel ander gevoel en een ander soort stimulatie dan vibrators. Dildo’s hebben vaak ook andere vormen en er is meer keus qua veilige materialen. Met een dildo beweeg je meestal veel meer dan met een vibrator. Het stoten of de wrijving geven weer een heel ander, ook super fijn, gevoel. Vind ik dan hè. Want voor iedereen is het natuurlijk anders wat ‘ie lekker vindt. Maar ik denk wel dat veel mensen gewoon nog niet ontdekt hebben hoe fijn een dildo kan zijn. #teamdildo #dildopromotieteam

De verpakking van de Champion Super Soft Dildo

Tantus champion super soft dildo Tantus champion super soft dildo

Zoals altijd bij Tantus, is ook deze verpakking weer super vrolijk met gekleurde ballen op de achtergrond. De doos is wel echt heel groot. De Tantus Champion dildo is natuurlijk ook vrij groot, maar deze verpakking is wel een beetje overdreven. Verder ziet de verpakking er gewoon prima uit, met wat informatie op de achterkant en aan de voorkant zie je de dildo al door de plastic inlay. De doos vind ik zelf wel echt te groot om de dildo in te bewaren. Een bewaarzakje had ik wel fijn gevonden. Vooral als het er één was die geef stofjes afgeeft op de dildo. Zelf bewaar ik mijn dildo’s meestal gewoon in zo’n plastic zip zakje.

Bodysafe siliconen

Tantus champion super soft dildo Tantus champion super soft dildo

Bij Tantus maken ze alle dildo’s van siliconen. Ze hebben wel verschillen in zachtheid. Deze Champion dildo is dus extra zacht. Lekker squishy zou ik zeggen. Hij voelt echt lekker aan. Het siliconen trekt wel stof aan. Er zit geen coating of iets overheen voor zover ik kan voelen. Wat fijn is, want dan is het gewoon puur siliconen en dan weet je zeker dat het dus echt bodysafe is, maar je moet ‘m dus wel even afspoelen voor je ‘m gaat gebruiken. Bij siliconen sextoys kan je beter geen glijmiddel op siliconenbasis gebruiken, maar gewoon glijmiddel op waterbasis. Ik gebruikte mijn favoriete glijmiddel: Sliquid Sizzle. Dat geeft een lekker warm en koud gevoel, een beetje tintelend.

De Tantus Champion dildo is er in drie kleuren, ik heb de kleur punk rock pink. Klinkt toch beter dan gewoon roze. Ik vind ‘m er echt wel tof uitzien. Hij is wel groot, maat niet te groot. Gewoon lekker groot. De ballen vond ik er wel grappig uitzien, omdat ik ze vrij klein vind in verhouding. Het heeft wel iets schattigs. Helemaal omdat ze ook zo lekker squishy voelen. De achterkant van de dildo (en ballen) is helemaal plat. Je kan deze dildo dus ook heel goed in een strap-on harnasje dragen. De dildo zelf is gewoon recht van vorm, dus niet specifiek geschikt voor G-spot of prostaatstimulatie. Wel heeft ‘ie een goede ribbel bij de eikel.

De Test

Tantus champion super soft dildo Tantus champion super soft dildo

Bij een dildo van dit formaat vind ik glijmiddel wel erg belangrijk. Ik gebruikte Sliquid Sizzle, de extra stimulatie door het verwarmende en verkoelende effect vind ik bij een dildo extra fijn. Ik ben geen size queen denk ik, het is bij mij niet hoe groter hoe beter, maar toen ik deze Tantus Champion dildo gebruikte, merkte ik wel dat ik dit formaat toch wel super fijn vond. Ik vind ‘m echt precies goed qua maat. Wel groot, maar niet zo groot dat het allemaal heel moeilijk is of snel een beetje pijnlijk wordt. Deze maat geeft gewoon een extra gevuld gevoel (ik vind het op de een of andere manier altijd een beetje viezig klinken als je dat zegt) wat gewoon wel opwindend was.

Fijne combinatie

Tantus champion super soft dildo Tantus champion super soft dildo

Als ik een beetje moeite deed, kon ik zelfs mijn G-spot toch nog wel stimuleren. Ik denk dat dat door de ribbel bij de eikel komt en door de flexibiliteit van het zachte siliconen. Ik werd in elk geval wel echt blij van deze dildo. Ik vond ‘m ook heel lekker in combinatie met de We-Vibe Tango. De vibraties tegen mijn clitoris en de inwendige stimulatie van de Tantus Champion dildo waren een goede combinatie waarmee ik ook echt geen moeite had om een orgasme te krijgen.

Conclusie

Als je een basic dildo zoekt in een wat grotere maat, maar niet te groot, is deze Champion dildo van Tantus echt een goede keus. Het materiaal is bodysafe en voelt echt lekker zacht aan. Je kan ‘m ook heel goed in een voorbindharnas gebruiken. Ik vind ‘m lekker.

Je kan de Tantus Champion Super Soft Dildo hier bestellen bij Tantus voor $74.99

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Ik vind het wel geil klinken “gevuld” :p

    Antwoord
  2. Ik vind dildo’s een beetje “meh”.
    Het doet al gauw zeer, als ik te snel en te veel wil stoten. Ik weet niet zo goed waarom. Ik heb dezelfde maat dildo als de penis maat van m’n partner….
    En we hebben al express een nog zachtere dildo gekocht, met helaas hetzelfde effect.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.