Tantus Beginner Ball Gag

21-07-2017

Tantus beginner ball gag

Tantus is een merk dat bekend staat om het gebruik van zijn premium silicone. Ze maken hele mooie dildo’s in alle vormen en maten, maar ook wat meer kinky toys, zoals deze beginner ball gag. Tantus stuurde mij deze mooie roze gag op in ruil voor mijn eerlijke review. Hij is er trouwens ook gewoon in het zwart of rood, maar ik hou nu eenmaal van roze.

Waarvoor gebruik je een gag?

Een gag doe je in de mond en wanneer je een gag draagt, kan je dus niet meer praten. Bij sommige gags kan je ook echt minder geluid produceren, maar meestal ben je gewoon vooral onverstaanbaar. Dit kan erg spannend zijn, bijvoorbeeld tijdens bondage of andere kinky spelletjes. Wanneer je een gag draagt, kan het zijn dat je je wat meer overgeleverd voelt aan je partner. Je kan geen aanwijzingen geven, misschien ben je ook wel vastgebonden, en dan kan je eigenlijk helemaal niks meer, behalve ondergaan wat er met je gebeurt.

Tantus beginner ball gagNatuurlijk is het dan wel belangrijk om van te voren duidelijk af te spreken wat je wel en niet oké vind en een teken om aan te geven dat je wilt stoppen als je iets toch niet prettig vind. Je kan bijvoorbeeld als je staat een balletje of iets anders in je hand houden, wat je laat vallen als ‘stopwoord’. Als je ligt kan je bijvoorbeeld zo’n piepspeeltje waar je in kan knijpen gebruiken, of afspreken dat 3 keer tikken met je hand het teken is.

Ik heb al vaak gags gebruikt. Ik vind een gag zelf altijd erg spannend en het geeft me ook wel een bepaalde rust als ik niet meer kan praten. Daardoor kan ik me dan makkelijker overgeven aan de ander en wat er gebeurt.

Van de meeste gags ga je wel kwijlen. Als je iets in je mond hebt, kan je een heel stuk moeilijker slikken, en dan op een gegeven moment ga je toch kwijlen. Love it or hate it, maar het gebeurt. Ik hou er van. Kwijl is geil is een welbekend kinky gezegde waar ik helemaal achter sta.

Een grote speen

Ik was erg benieuwd naar deze Beginner Ball Gag van Tantus, want gags zijn toch meestal niet zo comfortabel. Kramp in je kaken krijg je eigenlijk altijd wel omdat je mond gewoon voor langere tijd open staat. Maar dit model gag was voor mij helemaal nieuw. Een normale ballgag is gewoon een bal, waarvan dan één deel in de mond zit het andere deel steekt uit. En je mond staat dan dus vrij wijd open, afhankelijk van de grootte van de bal.

Tantus beginner ball gagDeze beginner ball gag heeft meer de vorm van een grote speen. Het balgedeelte zit helemaal in je mond en daarna komt een wat smaller stuk, waardoor je mond dus maar een klein stukje open staat. En dat is dus, zeker als je ‘m wat langer gebruikt, echt wel comfortabeler.

De gag zit in een vrolijke plastic verpakking met, zoals Tantus altijd heeft, gekleurde stippen. De bandjes zitten los van de gag. De gag heeft aan de zijkant twee gleufjes, en dan kan je zelf de bandjes daar doorheen doen. Hierdoor kan je de gag makkelijk echt goed schoonmaken, je kan hem zelfs in de vaatwasser doen als je dat zou willen.

Tantus beginner ball gag

Bandjes met klittenband

De bandjes erdoorheen doen vond ik wel een beetje lastig gaan. De drukkoopjes gingen met moeite door de gaatjes en ik ben natuurlijk zo onhandig dat ik het tot twee keer toe verkeerd deed, waardoor de binnenkant van het bandje aan de buitenkant zat. Ja, ik kan dat. De derde keer zaten ze eindelijk goed, maar ik was wel een beetje bang dat als ik dit vaak zou herhalen, het siliconen misschien wel zou scheuren.

De bandjes zijn van leer en je kan ze achter je hoofd vastmaken met klittenband. Dit is wel makkelijk en snel, maar je hebt wel sneller dat je haar er tussen gaat zitten als je lang haar hebt. Maar zeker voor een beginner is het wel fijn (alleen het idee al) dat je de gag super snel los kan maken als dat nodig is. De binnenkant van het leer is heel zacht, maar geeft ook een soort leren pluisjes af, die ook wel op de gag blijven ‘plakken’.

Kinky met uitdaging

Tantus beginner ball gagToen het tijd was voor kinky times, lag mijn beginner ball gag natuurlijk al klaar. Ik was super benieuwd en verwachtte eindelijk een super comfortabele gag te hebben. Maar helaas voor mij was dat niet zo. Ik ga sowieso echt super makkelijk kokhalzen en bij deze gag was dat soms ook het geval. Omdat er dus echt een groter stuk dan normaal (bij een traditionele ball gag) in je mond zit, had ik hier veel meer moeite mee. Voor mijn kaken was het wel super relaxed, het duurde heel lang voor dat oncomfortabel ging voelen. Maar ik moest echt heel bewust rustig door mijn neus blijven ademen om te zorgen dat ik niet ging kokhalzen.

Tantus beginner ball gagIk vond het toch wel een leuke gag om te gebruiken, juist omdat ik zo bewust moest blijven ademhalen en rustig moest blijven. Het gaf me een extra uitdaging eigenlijk. Maar voor beginners lijkt me dat geen pré. Ik heb de gag ook nog door een paar andere mensen even laten proberen en zij hadden allemaal geen last van kokhalzen. Dus wanneer je van jezelf weet dat je daar gevoelig voor bent, is dit niet zo’n fijne gag voor beginners, maar wanneer je daar geen last van hebt, is dit een erg fijne, comfortabele gag om mee te beginnen.

Niet zo sexy, wel comfy

Tantus beginner ball gagQua uiterlijk vind ik dit niet de meest sexy gag. Je kijkt gewoon tegen een plat vlak aan. Een gewone ballgag vind ik toch een wat aantrekkelijker beeld geven. Maar comfort is zeker ook wat waard vind ik. Als ik geen last van kokhalzen had, dan zou deze gag toch wel mijn voorkeur hebben denk ik. Geen kramp in je kaken is echt wel erg fijn.

Voor mij was deze gag echt wel heel anders dan ik had verwacht. Ik verwachtte veel comfort, maar door het kokhalzen was dat helemaal niet zo, maar dat is natuurlijk wel echt een persoonlijk dingetje van mij en de meeste mensen zullen daar geen last van hebben.

Je kan de gag hier bij Tantus kopen voor $44,43, gratis international shipping bij orders vanaf $200.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Pas alleen op met invoerrechten en douanekosten met het bestellen op Tantusinc.com want het kan een kostbaar geintje worden. De kwaliteit is heel goed, maar de klantenservice is heel slecht bereikbaar.

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. BDSM toy review by Tess: Pink Pony Club Ball Gag | Tess Tesst - […] al een review geschreven over een big gag met klemmetjes er aan, die beviel best wel goed, en over…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.