Tantus Acute Midnight Purple | Dildo review

12-06-2019

Ik kreeg de Tantus Acute in ruil voor een eerlijke review.

Tantus

Nu kennen jullie Tantus natuurlijk al, Tess heeft al aardig wat reviews geschreven over hun verschillende producten, en ook voor mij is Tantus geen nieuw merk.

En zeker als je het over dildo’s hebt in een maand met alleen maar dildo reviews op je website, dan mag het merk Tantus in ieder geval niet ontbreken, het maakt namelijk al jaren dildo’s van hoogwaardig siliconen. En je kan dus ook stellen dat dit bedrijf voor iedereen wel iets heeft waar hij of zij blij van wordt, tenzij je natuurlijk totaal niet van siliconen houdt, want dan kom je een beetje bekocht uit.

Hoewel het ook gezegd moet worden dat Tantus een uitgebreide collectie aan andere spullen heeft, van floggers tot wandvibrators, en mijn persoonlijk favoriet een paar sigaren asbakken die echt zo fucking mooi zijn, maar ja, daar moet je sigaren voor roken, dus misschien is dat je ding dan ook weer niet. Nee, maar echt, kwijl!

Maar goed, voor iedereen is er dus zeker wel wat te krijgen bij Tantus.

Tantus Acute Midnight Purple.

De Tantus Acute Midnight Purple is een medium size dildo, althans dat is wat Tantus het zelf noemt, en ik ben het er wel mee eens, hoewel ik hem persoonlijk eigenlijk wel redelijk klein vindt.

Dat de Tantus Acute Midnight Purple is gemaakt van silicone is natuurlijk geen verrassing, het is een Tantus product.

Deze Tantus Acute Midnight Purple is wel gemaakt van wat flexibeler siliconen en is daarom heel zacht en goed buigzaam.
Deze dildo heeft dan ook een buiging, die volgens Tantus zorgt voor makkelijke, en comfortabele vaginale en anale penetratie.

Verder is de Tantus Acute Midnight Purple voorzien van een brede basis, die je makkelijk in een voorbindharnas kan doen.

Echter ontbreekt een zuignap op deze dildo. Dus voor “op de muur” is deze dildo, via een zuignapconstructie, in ieder geval niet geschikt.

Tantus Acute Midnight Purple in de Doos

Tantus heeft voor zover ik weet eigenlijk voor al hun dildo’s dezelfde verpakking, althans qua stijl. Een witte doos met oranje opdruk, met daarin een plastic blister waarin de dildo (en zijn accessoires, als die aanwezig zijn) zijn verpakt.

Je ziet eigenlijk de naam niet van de dildo op de voorkant, want die staat op de achterkant bij de barcode.

Wel prijkt er op de voorkant een paarse sticker met de tekst “Perfect for warming up”, wat wellicht een leuk advies is, waar ik het overigens ook wel mee eens ben.

Verder staat op de achterkant van de doos wat info over andere producten die Tantus verkoopt, en de tekst dat Tantus producten van zulke goede kwaliteit zijn, dat ze, met miniem onderhoud, toch de rest van je leven meegaan.

Tantus Acute Midnight Purple getest

Tantus acute midnight purple | dildo review

Zoals ik net al schreef de Tantus Acute Midnight Purple is niet heel erg groot, niet heel erg breed, en relatief gezien best wel zacht en flexibel.

Je kan je dus voorstellen dat ik niet per se heel enthousiast werd van het idee deze dildo te moeten gebruiken, want ondanks dat Tantus natuurlijk kneiter goede spullen op de markt brengt zijn klein, flexibel en “perfect for warming up” niet echt kenmerken waar ik persoonlijk heel blij van wordt, althans als mijn doel is om orgasmes te bereiken, dan wel te ondersteunen.

Nu weet ik van tevoren al dat dit het geval niet zal zijn, daartoe is de vorm, en de stevigheid van het materiaal gewoon niet “optimaal”. Dus bedacht ik mij, als ik dit nou eens bekijk als een opwarm dildo, een dildo die mij comfortabel genoeg opwarmt zodat ik grotere, en stevigere dildo’s of een ander soort van prostaat stimulatie apparaat makkelijker kan hebben.

En daarin heeft Tantus dus helemaal gelijk, want met een beetje waterbasis glijmiddel van Pjur, in dit geval Backdoor, glijdt de Tantus Acute Midnight Purple met gemak naar binnen en merk ik dat ik wel iets in mijn kont heb zitten en dat het “lekker” gevuld is, maar verder merk ik er eigenlijk niets van.

Ik zou hem denk ik een tijdje als een soort buttplug kunnen dragen, ware het niet dat de basis wel een beetje breed is, maar ook weer niet zo breed dat het een probleem zou zijn.

Een goede beginners dildo dus, zelfs al is hij “medium”, ik denk dat dit een goede starter is voor iedereen die met anale dingen bezig wil gaan, of pegging wil gaan uitproberen.

Het is allemaal zo comfortabel en flexibel dat je haast zou vergeten dat je hem draagt, althans die sensatie had ik een beetje.

Prima ding dus, geen geweldige pluspunten, totaal geen minpunten, geen miskoop, ook niet de koop van de eeuw. Een toonbeeld van “ja dat is wel een okay soort dildo”.

Schoonmaak

Er zijn niet veel bedrijven die tegen je zeggen, ja joh, kook maar, doe maar in een bleek oplossing, maar Tantus doet dat dus wel. Ben je dus zo steriel dat je graag 100% zeker weet dat er geen organisme meer op je Tantus Dildo leeft, althans in ieder geval totdat je hem hebt afgedroogd? Dan is dit de dildo voor jou, kook hem, doe hem in een bleek oplossing (van niet meer dan 10% bleek) en nou de Tantus Acute Midnight Purple glimt al van zichzelf, maar ik denk op dat moment nog meer.

Schoner dan schoon zou ik haast zeggen. Dus ook ideaal je niet de enige bent die deze toy gebruikt.

Conclusie
De Tantus Acute Midnight Purple is een mooi gemaakte, en mooi ogende dildo die duidelijk van hoge kwaliteit is. Hij heeft verder geen opsmuk of handige features, het is een degelijke “medium size” dildo die voor de beginner zeker aan te raden is. Mocht je Midnight Purple niet een mooie kleur vinden is er ook nog de Purple Haze variant, die heeft een soort van parelmoer glans. Hou je niet van Paars, dan heb je eigenlijk pech, want de Tantus Acute komt alleen in deze twee kleuren.

Je koop de Tantus Acute Midnight Purple  voor € 39,90

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.