Tantaly Britney | Sekspop review

08-02-2023

Ik kreeg de Tantaly Britney van Tantaly in ruil voor een eerlijke review. Het was alweer een tijd geleden dat ik een grote masturbator, zeg maar maatje net geen sekspop heb gereviewed, en ik ben blij dat ik jullie weer eens kan trakteren op een review van zo’n seksspeeltje (nou ja speeltje…).

SPECS

  • Materiaal: TPE
  • Bodysafe? Nee, TPE is poreus
  • Geschikt glijmiddel: Glijmiddel op waterbasis
  • Hoogte: 48,5 cm
  • Omtrek borsten: 75 cm
  • Omtrek taille: 51 cm
  • Diepte vaginale tunnel: 17,8 cm
  • Diepte anale tunnel: 15,8 cm
  • Gewicht: 13 kg (!)
  • Prijs: € 289,99 bij Tantaly
Tantaly britney sekspop van boven gezien

Tantaly

Voordat Jimmy van Tantaly mij een bericht stuurde had ik eigenlijk nog nooit van Tantaly gehoord. Op zich is dat niet raar, zeker na het hele Corona gebeuren onstaan er (gelukkig) weer nieuwe merken die de markt op komen.

Ik heb wat research gedaan en kan eigenlijk geen enorm spannende dingen vinden over Tantaly, anders dan dat ze zich specialiseren in “torso” masturbators en dat je die bij Tantaly in verschillende maten kan krijgen. Zo zijn er de minipoppen die “slechts” 5 kilo wegen, maar kan je ook een bijna volledige sekspop krijgen die 31 kilo schoon aan de haak is.

Groot, stevig, zwaar dus.

Buiten deze bijna poppen kan je ook nog een aantal stevige konten (met inbegrepen kutje) krijgen. Vanaf de gordel naar beneden dus.

Wat verder opvalt aan de collectie van Tantaly is dat de poppen allemaal vrij rondborstig (en -billig) zijn. Hou je dus van meer petite, dan is dit misschien niet het merk voor jou.

Tantaly britney close up van de borsten

Tantaly Britney

De Tantaly Britney is een torsomasturbator. Hoewel ik het eigenlijk niet zo eens ben met die term omdat de Tantaly Britney duidelijk gewoon een sekspop is (maar dan zonder ledematen en hoofd). Het feit dat er 13 kilo naast je ligt maakt de Tantaly Britney niet heel handzaam. Dat hoeft ook niet, want juist door het formaat en het gewicht kan je met de Tantaly Britney “echte” seks hebben, dat houdt in, je kan er bovenop in missionaris, of als je de sekspop omdraait een soort van Doggy.

Als je de Tantaly Britney kan je kiezen voor twee verschillende kleuren TPE (ik ga geen huid zeggen, het is geen huid). De opties zijn “hel” (google translate much?) of tarwe. Waarbij hel, de lichtste kleur is en tarwe net even wat meer “bruin gebronsd” is.

Deze sekspop heeft twee relatief diepe tunnels, een anaal en een vaginaal, met beiden een verschillende textuur.

Tantaly britney de billen en anus tunnel

Tantaly Britney in de doos

Als je de Tantaly Britney besteld wordt deze sekspop natuurlijk discreet opgestuurd in een bruin kartonnen om doos. Maar als je die uitpakt krijg je een zwarte Tantaly doos te zien met daar wat spannende afbeeldingen.

In de doos zelf tref je in een piepschuim omverpakking in een plastic zak de Tantaly Britney aan, verder krijg je een droogstaaf van diatomeeënaarde, een gebruikersgids en een productcatalogus van Tantaly.

Wat je niet krijgt, en daar was ik wel verbaasd over, is de kleding die afgebeeld staat in de webshop, denk je dus dat je een pop krijgt met een leuke bikini, dan zit je helaas fout, de bikini’s zijn marketing fluff.

Tantaly britney bovenaanzicht van de rug en billen

Tantaly Britney getest

Over websites, stevigheid en koude TPE

Ik moet zeggen toen Tantaly mij schreef was ik wel nieuwsgierig, ik merk aan de reacties en berichten die ik van jullie krijg, dat er echt veel vraag is naar grotere masturbators en blijkbaar zijn dit soort masturbators die net geen volledige sekspop zijn, zijn heel erg populair.

Daarmee ben ik ook maar even op de Nederlandstalige website van Tantaly gaan kijken, en hoewel ik natuurlijk geen reviewer ben van websites, ben ik in dit geval wel een “klant” en moet ik er toch wat van zeggen.

Wat mijn opvalt is dat de site duidelijk door een machine vertaalt is, en die vertalingen zijn duidelijk niet allemaal gechecked. Zo is het blad “cosmopolitan” doorvertaalt naar “Kosmopolitisch”, maar ook zinnen als “Als je voor de deur staat van sekspoppen”. Enfin, het komt allemaal een beetje sketchy over, terwijl dat het waarschijnlijk niet is, maar iets meer aandacht voor de juiste vertaling zou het merk absoluut meer goed doen dan kwaad.

Enfin, de website daargelaten, hoe is dat nou zo’n Tantaly Britney?

Wat mij meteen opviel aan de Tantaly Britney is het gewicht, de pop is echt heel erg zwaar. Ik ben zeker de kleinste niet, en ben ook aardig sterk, maar deze pop moet je vanwege de gewichtsverdeling met twee handen vasthouden als je hem gaat verplaatsen.

Dat komt deels ook door het (ik denk stalen) skelet dat zich aan de binnenkant van het TPE bevindt. Het fijne daarvan is, is dat de Tantaly Britney daarmee een echter gevoel geeft, waar normaal gesproken een torsomasturbator een soort van onhoudbare hoop TPE is.

Het voelt in ieder geval heel fijn als je de heupen echt kan vastgrijpen en een beetje steun hebt, waardoor de posities waar je de pop in kan houden ook natuurlijker worden.

Wist je trouwens dat de Tantaly Britney een daadwerkelijk verhaal heeft? Nee? Moet je lezen, best een grappige manier om met een sekspop om te gaan en er een beetje cachet aan te geven.

De Tantaly Britney is dus fors, wat ook betekent dat het even duurt voordat de Tantaly Britney is opgewarmd. Sterker nog, toen ik deze pop ontving was het duidelijk aan het vriezen in het depot waar deze masturbator was opgeslagen. Het heeft echt enkele dagen geduurd voordat de extreme kou er af was. Krijg je deze pop dus binnen, zorg dan dat je tijd neemt om het TPE te laten acclimatiseren, anders steek je je pielemuis in een heel koud stuk “kunstvlees” en daar word je niet echt heel blij van.

Tantaly britney close up van de vulva

De echte test

Na het extra opwarmen met een holewarmer en voorzien van het juiste glijmiddel in beide tunnels is de Tantaly Britney eindelijk gaan testen.

Tantaly heeft echt zijn best gedaan om in ieder geval de vulva op een echte vulva te laten lijken, sowieso valt op dat de pop “kippenvel” heeft en dat er moeite is gedaan om het “echter dan echt” concept goed ten uitvoer te laten brengen. Ik vind het cool, dit belooft veel goeds!

En wat ik verwachtte werd werkelijkheid, de Tantaly Britney is duidelijk een hoogwaardige sekspop (wat ook wel mag voor dit soort geld) en dat merk je. De tunnels voelen beiden heel anders aan en zijn heel erg lekker.

Wel is het even wennen om een pop van dit gewicht te manouvreren, maar dingen als missionaris, doggy, spoon to spoon en andere standjes die je trouwens ook op de shop pagina van Tantaly vind (helemaal onderaan) zijn goed te doen en daarmee wordt de ervaring wel echt heel realistich. Ondanks dat je wel echt met enige kracht de pop moet verplaatsen.

Is de Tantaly Britney een aanrader? Ja, ik denk het wel. Hoewel ik dit soort grote sekspoppen altijd vrij omslachtig en bij tijd en wijle onhandig vindt. Toch zijn de sensaties, zeker bij een goed opgewarmde pop, met het juiste glijmiddel, bijna niet van echt te onderscheiden, en dat is toch ook wel wat waard.

Tantaly britney de droogstaaf
de droogstaaf van diatomeeënaarde

Tantaly Britney schoonmaken

Het schoonmaken van de Tantaly Britney is wel een dingetje. Zoals ik al vaker heb geschreven is het reinigen van dit soort hele zware, hele grote masturbators, zeker als ze nat worden, echt wel een uitdaging. Het gewicht, het geglibber, het vraag duidelijk wat planning.

Doordat de masturbator zo massief is, moet je aan de gang met tunnelreinigers en is het afdrogen en uitdrogen van de pop en de tunnels best wel een uitdaging. Gelukkig krijg je wel van Tantaly een droogstaafje meegeleverd, en kan je bij tantaly ook alle accessoires kopen die je voor het reinigen en drogen kan gebruiken.

Het is echter wel echt een hele klus, die je niet even discreet kan doen, ik heb het echt over grote wasbakken, douches, toyreiniger, borsteltjes. Enfin, je snapt het: veel werk!

Conclusie

Hou jij van grote tieten en brede heupen, en wil je een “echter dan echt” ervaring, dan is de Tantaly Britney wel een aan te raden masturbator. Je moet jezelf wel afvragen of je een masturbator wil waarbij de schoonmaak zo omslachtig is. Tegelijkertijd als dit DE masturbator voor jou is, is een beetje schoonmaak en droogwerk ook wel te overzien. Aanrader dus? Ja, als je dit geil vindt, is de Tantaly Britney echt een hele goeie aanschaf.

Je koopt de Tantaly Britney bij Tantaly voor € 289,99

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.