We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection

15-09-2017

We-vibe tango pleasure mate collection

Vroeger dacht ik altijd dat kleine vibratortjes niks voor mij waren. Ik hou van krachtige vibraties en ik dacht dus altijd dat er uit zo’n klein dingetje nooit echt sterke vibraties zouden komen, laat staan diepe vibraties.

Pleasure mates

We-vibe tango pleasure mate collectionToen ik de Nu Sensuelle Point testte kwam ik er achter dat zo’n mini vibrator wel degelijk ook echt super goed kan zijn. De point deed me qua uiterlijk gelijk al denken aan de We-Vibe Tango en nu was ik eigenlijk heel benieuwd naar die Tango geworden. Gelukkig was Seron van We-Vibe zo lief om mij er één op te sturen. En niet gewoon alleen een Tango, nee, een Tango Pleasure Mate Collection! Dat is een pakket met de Tango en twee ‘accessoires’: een buttplugje en een G-spot toy. Super leuk pakketje!

De buttplug, die Dusk heet, heeft aan de onderkant een soort tunneltje waar je de We-Vibe Tango in kan steken. Zo heb je ook gelijk een grote, of lange basis, zodat je zeker weet dat de plug niet zomaar naar binnen kan glippen (want ja, dat kan gebeuren). De G-spot toy, oftewel de Glow, is voor een stukje hol, zodat je daar ook de Tango in kan schuiven. Natuurlijk kan je beide toys ook zonder de Tango gebruiken.

We-vibe tango pleasure mate collectionDe verpakking ziet er, zoals eigenlijk alle We-Vibe verpakkingen, goed uit. De doos is stevig en lekker kleurig en je kan duidelijk zien wat er in zit. Ook de binnenkant van de doos is helemaal mooi, en de producten liggen er netjes in. Je krijgt ook nog een bewaarzakje en natuurlijk zit er ook een USB-oplader en een gebruiksaanwijzing in de doos.

Oplader en standjes

We-vibe tango pleasure mate collectionIk ben heel enthousiast over deze set, alleen de magneetoplader vond ik niet zo geweldig. Op zich zijn de magneetjes vrij sterk, maar toch gebeurt het wel eens dat ze tijdens het opladen losraken. Omdat je snoer een beetje gedraaid zit, omdat je kat er tegenaan loopt of nou ja, geen idee wat er gebeurt. Maar dat je dan denkt dat ‘ie nu toch wel weer opgeladen is en dat dat dan niet het geval is omdat de lader los geraakt is. Echt. Daar word ik wel chagrijnig van hoor. Ik bedoel, ik ben van mijn Tango gaan houden. En dan wil ik dat hij gewoon altijd klaar voor gebruik is. NU. Niet over weer nog negentig minuten.

Zoals alle We-Vibe sextoys heeft de Tango acht vibratiestanden. Drie steady standjes en dan nog vijf patronen. Ik hou nog steeds het meest van gewoon steady vibratie, maar de We-Vibe patronen vind ik altijd ook echt wel lekker en vijf patronen is ook een normaal aantal. Meer hoeft het ook niet te zijn. Je kan de Tango niet met een app bedienen, zoals bij veel andere seksspeeltjes van We-Vibe wel het geval is. De We-Vibe Tango heeft aan de onderkant één knopje, daarmee scrol je door alle standen heen.

De test

We-vibe tango pleasure mate collectionMaar, hoe voelt ‘ie nou? Nou, echt wel heel goed! Ik ben echt best wel gek op mijn Nu Sensuelle Point en ik ben ook best wel gek op We-Vibe, dus ik was super benieuwd. Maar ik moet zeggen, hoe goed de Point ook is, ik vind de Tango toch echt wel lekkerder. De vibraties van de Tango zijn gewoon echt heel diep. En ik hou van diepe vibraties! De Point vind ik wel iets lekkerder aanvoelen omdat die een siliconen toplaag heeft, maar de vibraties van de Tango zijn toch echt wel doorslaggevend voor mij. Nu is de We-Vibe Tango ook iets duurder dan de Nu Sensuelle Point en ik denk dat dat ook echt wel terecht is.

Ik vind de Tango echt ideaal en ik merk dat ik ‘m er toch heel vaak bij pak. Zo’n minivibrator is toch echt super handig, lekker handzaam en zit niet snel in de weg, terwijl de kracht dus wel ook echt heel goed is. In combinatie met een dildo word ik echt helemaal blij van de Tango. Dit is zeker een seksspeeltje dat ik veel vaker ga gebruiken.

Glow G-spot dildo

We-vibe tango pleasure mate collectionNatuurlijk heb ik ook de Glow en de Dusk getest. Ik ben begonnen met de Glow, omdat anaal toch nog steeds niet echt iets is waar ik heel makkelijk mee ben. De Glow vond ik er qua vorm echt heel goed uitzien, alleen had hij van mij wel iets groter gemogen. Maar niet iedereen houdt van groot natuurlijk. Wat opvallend is, is dat de Glow een best wel platte kop heeft. De vorm is best apart.

We-vibe tango pleasure mate collectionAls dildo vond ik de Glow al erg lekker. Die platte kop werkt wel echt. Maar omdat hij dus niet zo groot is, vond ik het niet de aller makkelijkste dildo in gebruik. Je kan hem niet super comfy vasthouden. Maar afgezien daarvan is hij dus wel echt lekker. Hij raakte mijn G-spot goed. Met de Tango er in, vibreert hij natuurlijk ook nog. De vibraties worden best wel goed doorgegeven, maar het is wel net even anders als een G-spot vibrator met een motor in de top van de vibrator natuurlijk.

Dusk buttplug

We-vibe tango pleasure mate collectionToen was toch echt de Dusk aan de beurt. Gelukkig is hij niet zo groot, hij is ook eigenlijk speciaal bedoelt voor beginners op anaal gebied. Natuurlijk is het altijd belangrijk om genoeg glijmiddel te gebruiken als je iets anaal gaat inbrengen en omdat deze toy van siliconen is, kan je het beste een glijmiddel op waterbasis kiezen.

Het inbrengen van de Dusk vond ik even lastig, omdat ik eigenlijk niet zo goed wist welke kant nou naar voren moest wijzen zeg maar, maar uiteindelijk zat ‘ie toch. En was ik eigenlijk een beetje verbaasd over dat het best wel lekker voelde. Toen ik de We-Vibe Ditto testte, had ik eigenlijk al ontdekt dat vibraties anaal ook best wel lekker kunnen voelen, maar toch in mijn hoofd was dat nog niet helemaal doorgedrongen denk ik. Want ik was nu dus weer verbaasd dat ik het lekker vond.

Vooral zo’n hard-zacht-hard-zacht vibratiepatroon vond ik echt heel erg lekker. Ik werd er gewoon best wel opgewonden van. Dit was eigenlijk het moment dat ik wou dat ik twee Tango’s had, want ik had nu echt nog behoefte aan vibratie bij mijn clitoris en nu ik wist hoe lekker de Tango was, wilde ik gewoon die! Gelukkig zit ik om toys niet verlegen en pakte ik er een nieuwe kleine wandvibrator bij die ik ook nog aan het testen ben en waarvan ik al ontdekt had dat die ook erg lekker was.

Good vibrations

We-vibe tango pleasure mate collectionDe combinatie was echt goed, het was super opwindend zoveel stimulatie. Misschien moet ik toch eens echt doorkrijgen dat ik dus blijkbaar wel opgewonden wordt van anale vibratie. Misschien heeft het er ook mee te maken dat ik vroeger (echt vroeger, ik voel me ineens heel oud als ik bedenk dat dat wel zo’n 15 jaar geleden is) wel een aantal vibrerende buttplugs heb geprobeerd die gewoon echt geen fijne vibraties hadden. Die hadden echt van die buzzy vibraties en dat voelt gewoon overal irritant, maar vooral in je kont. Toen heb ik blijkbaar bedacht dat vibratie anaal gewoon niks voor mij is en dat ik het alleen maar irritant vind voelen. Wel leuk om nu (weer) te ontdekken dat het dus ook echt lekker kan zijn. Ik krijg nu wel zin om daar wat meer mee te gaan experimenteren.

Dit is eigenlijk precies wat er (ook) zo leuk is aan sextoys. Je kan zoveel ontdekken over jezelf, over je eigen lichaam, wat je lekker vind en wat juist niet. Soms is dat dus heel verrassend, ook als je al jaaaaren seksspeeltjes gebruikt.

Ontdekkingen

We-vibe tango pleasure mate collectionZo heb ik het laatste half jaar ontdekt dat ik dus hou van anale vibratie, ik heb met het testen van de G-vibe  een plekje in mijn vagina ontdekt waarvan ik nog steeds niet precies weet wat het nou is, maar het voelt wel super lekker,  en ik ben er achter gekomen dat dildo’s echt de bom zijn, zo lekker en ik had al die jaren gewoon geen idee daarvan. Oh, en glijmiddel! Ik gebruikte voorheen eigenlijk zo goed als nooit glijmiddel, laat staan dat ik verschillen tussen glijmiddelen belangrijk vond of überhaupt opmerkte, nu hou ik echt van glijmiddel. Het maakt masturberen zoveel lekkerder. En nu ik er achter ben dat er ook gewoon genoeg glijmiddel bestaat die niet voor irritatie van mijn vagina zorgt (zonder glycerine en parabenen) kan ik het ook zorgeloos gebruiken.

Conclusie

De Tango Pleasure Mate Collection is zeker een set die super geschikt is om mee te ontdekken. Hij biedt echt veel mogelijkheden, alleen of met een partner. De kwaliteit is, zoals ik van We-Vibe gewend ben, echt goed en je hebt lekker veel opties met deze set. Natuurlijk kan je de Tango ook los kopen. Ik kan hem zeker aanraden en ik hou die van mij lekker binnen handbereik in mijn nachtkastje.

Je kan de Tango Pleasure Mate Collection hier kopen bij Bol.com voor € 125,00
Je kan de Tango als losse vibrator hier kopen bij Euphoria voor € 79,90

En van We-Vibe mogen wij ook een Tango Pleasure Mate Collection weggeven!! Klik hier om te lezen hoe je kan winnen.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

 1. De Glow G-spot dildo is lastig vast te houden schrijf je.. Ik heb m zelf ook en dat klopt. Maar niet als je de dildo als een soort vingerpoppetje op je vinger zet (in plaats van de vibrator). Geen vibrator, maar je kunt nu wel zelf als vrouw super relaxed je eigen G-spot stimuleren!

  Misschien een leuke tip?

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Giveaway: We-vibe Tango Pleasure Mate Collection | Tess Tesst - […] kan hier de review over de We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection […]
 2. Dildo review by Tess: NobEssence Intrigue | Tess Tesst - […] dus ook lekker en stimulerend. Ik zou hier niet van kunnen klaarkomen, maar in combinatie met mijn We-Vibe Tango…
 3. Strap-on review by Tess: Tantus Feeldoe Stout | Tess Tesst - […] Sextoy review by Tess: We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection […]
 4. Tantus Prostate Play en Rocks-off Torex Prostate massager | Review - […] grote voordeel (en meteen een pro-tip) is dat de bullet ongeveer net zo groot en breed zijn als de…
 5. Sextoy review by Tess: Screaming O Charged Positive Vibe | Tess Tesst - […] dacht ik altijd dat kleine vibrators nooit zo hard konden trillen. Maar vibrators als de We-Vibe Tango en de…
 6. Sextoy review by Tess: Tantus G-Force en Super Soft Vamp | Tess Tesst - […] heb de Tantus Super Soft Vamp gecombineerd met de We-Vibe Tango. De combinatie van het stoten met de dildo…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.