Sylvie Monthulé Le Bijou Clitoris Goutte Clitoris sieraad

16-10-2020

Sylvie Monthulé maakt super mooie en unieke sieraden, voor onder andere de vulva. Ik vond dit best wel intrigerend en daarom vroeg ik haar of ik wat mocht testen. Ze stuurde me twee items op, waaronder Le Bijou Clitoris Goutte. Helaas waren de elastieken bandjes voor mij echt heel krap, dus vroeg ik aan Sasha om hem voor mij te testen. Hier onder lees je haar review.

Je kan het clitorissieraad kopen bij Loveware. Loveware is een prachtige winkel in België, zeker de moeite waard om eens te kijken in hun webshop, of natuurlijk in het echt als je in de buurt bent van Mechelen! Loveware is dan wel een Belgische winkel, maar boven de 50 euro betaal je geen verzendkosten (onder de 50 euro is verzenden gewoon 6,90 euro!). Je kan helaas niet met iDeal betalen, maar wel met PayPal, creditcard of overschrijving. Misschien iets meer gedoe, maar op deze manier steun je tegelijk ook een hele toffe winkel, vol met awesome en bodysafe sextoys!

Specs

Materiaal: Verguld metaal (nikkel vrij), kristal en elastisch katoen
Maten: S – XXXL
Prijs: 99 euro, hier te koop bij Loveware
Is ’t wat? Voor een specifiek type vulva misschien wel

Mijn eerste indruk van Le Bijou Clitoris Goutte

Het clitorissieraad op een boekje en een kaart van sylvie monthulé Close-up van het sieraad. Je ziet dat er in het hangertje ook nog een steentje zit, net zoals de steentjes aan de bovenkant.

Een clitorissieraad is niet direct iets wat ik zelf zou kopen. Niet omdat het me niks lijkt, maar omdat ik helemaal niet wist dat ze bestonden! Toen ik hoorde dat ik er een mocht testen voor Tess was ik dus erg benieuwd. Ik heb vroeger een clithood piercing gehad die me goed beviel, dus dit sieraad leek me geweldig om mee te experimenteren.

Het juweeltje arriveerde in een zwart fluwelen zakje met de naam van de maakster, Sylvie Monthulé, in goud er op geprint. Dit gaf direct meer het gevoel dat het om een chique sieraad ging dan om een sextoy. Samen met mijn vriendin maakte ik het zakje open en liet de inhoud in mijn hand glijden. Het eerste wat mij opviel was het gewicht: ik had plastic verwacht, maar gelukkig bleek het van metaal. “Het lijkt op een hondenpootje!” riep mijn vriendin, vanwege de drie grote strass stenen boven de ovalen ring. Zelf zag ik er meer een deurklopper in, door de druppelvormige hanger die in de ring bungelt.

Elastieken bandjes

Je ziet het sylvie monthulé le bijou clitoris goutte sieraad van bovenaf. Je ziet ook de elastieken bandjes helemaal, een beetje opgekruld. Er ligt een lipstick bij om het formaat te laten zien. Close-up van het elastieken bandje van de sylvie monthulé le bijou clitoris goutte. Je ziet dat het bandje met een gouden dingetje vast gemaakt zit.

Nieuwsgierig naar het effect van die klopper wilde ik het sieraad natuurlijk meteen proberen. De bedoeling is dat je het draagt als een string. De bandjes waarmee het sieraad op zijn plaats wordt gehouden zijn jammer genoeg gemaakt van dun elastiek. Dit geeft geen luxe gevoel en draagt ook niet prettig. Om mijn heupen was het qua maat prima (ik heb maat L), maar het elastiekje wat door je kruis en tussen je billen loopt, zit gewoon niet lekker. Doordat het elastiek zo smal is, schiet het als je beweegt tussen je schaamlippen en dat geeft bij mij een snijdend gevoel.

De Test van Le Bijou Clitoris Goutte

Ik hou de sylvie monthulé le bijou clitoris goutte bij een 3d geprinte clitoris Sylvie monthulé le bijou clitoris goutte in mijn hand. De hanger ligt een beetje naast de opening.

Bewegen is iets wat ik juist wel deed, in een poging de klopper te laten kloppen. Heupwiegend liep ik een rondje door de kamer, maar ik voelde niets gebeuren. Stootbewegingen hadden ook geen effect. Het sieraad lag immers bovenop mijn buitenste schaamlippen en kwam dus niet tegen mijn clitoris. Ik vroeg me af of het bedoeld was om stimulerend te zijn, of enkel voor de sier, dus zocht ik de website van Sylvie op. Daar kwam ik er achter dat het de bedoeling was om de gouden ovaal tussen je schaamlippen te plaatsen in plaats van er op!

Tijd dus voor poging twee. Op de foto’s op de site prijkt een volledig blootgelegde clitoris, maar hoe ik ook duwde, met mijn anatomie ging dat echt niet lukken. Nu houd ik ook niet echt van directe stimulatie, dus ik besloot de clithood met rust te laten en te ervaren hoe het voelde met het sieraad tussen de schaamlippen. Eerste impressie: oef, ongemakkelijk! Ze worden echt ver uit elkaar geduwd want de metalen ring heeft een breedte van ruim 2,5 centimeter. Mijn fantasie over ermee te gaan wandelen viel daarmee al snel in duigen. Het sieraad is wel echt goed ontworpen voor het uit elkaar houden van de schaamlippen: de ring is aan de kant van je lichaam iets kleiner dan aan de buitenkant en vervolgens zit er nog een randje aan wat zorgt dat alles goed op zijn plaats blijft zitten.

De klopper wil niet kloppen

De sylvie monthulé le bijou clitoris goutte hangt iets naar voren, je ziet de hanger naar voren komen. Je ziet de achterkant van het clitorissieraad en dat de hanger precies tegen het randje aankomt.

Ik wiebelde nog een rondje door de kamer met de ring tussen mijn lippen, maar voelde nog steeds niets kloppen. Mijn vriendin schoot te hulp en zag al snel wat het probleem was: zwaartekracht. Doordat de schaamheuvel – of in ieder geval mijn schaamheuvel – wat uitsteekt, zit het sieraad niet verticaal maar een beetje naar voren hangend. En het kloppertje hangt dus in het luchtledige recht naar beneden, voor de ring. Ik probeerde stootbewegingen, ik probeerde achterover te leunen tijdens het lopen, ik deed nog net geen erotische limbo, maar buiten mijn vriendin de slappe lach bezorgen had ik geen succes.

We hebben het sieraad ook nog bij haar geprobeerd, helaas met het zelfde resultaat. Het enige wat we konden bedenken was haar achterover laten leunen en het kloppertje met de hand op te tillen en te laten vallen. Toen ik dat aan het proberen was, zag ik dat de ring zo gevormd is dat het kloppertje tegen de ring slaat als je er mee schudt. Dat is waarom we geen geklop voelden als we rechtop stonden. Echt heel jammer, drie millimeter had net dat verschil gemaakt. Ik weet niet zeker of dit een flaw of een feature is. Ik kan me voorstellen dat als je clitoris ver naar voren uitsteekt zoals op de foto op de website het juist voorkomt dat het kloppertje te hard doorslaat. De ene vulva is de andere niet, dus wat bij ons niet werkte, zou voor een ander misschien juist perfect zijn. Het sieraad is helaas bij ons vooral versiering.

Sexy of ongemakkelijk?

Close-up van de bovenkant van het sieraad, waar je de drie steentjes ziet. Je ziet de sylvie monthulé le bijou clitoris goutte en daar boven ligt nog een ander sylvie monthulé item. Een zwart eitje met daaraan een kettinkje met een strikje en aan het andere einde van het kettinkje een klein druppelvormig zwart steentje.

Nu is smaak enorm persoonlijk, maar ik voelde me niet mooier toen ik het droeg. De elastiekjes zaten ongemakkelijk en oogden niet luxe. De ring tussen mijn schaamlippen gaf me een opengesperd en blootgegeven gevoel wat op zich heel sexy zou kunnen zijn, alleen zat de druppelvormige klopper daar dan weer voor, wat dat effect visueel verminderde.

Conclusie

Het clitorissieraad was voor ons geen succes. Het is wel echt een tof idee, maar de uitvoering klopte niet. Mogelijk werkt het bij vulva’s met een meer uitstekende clitoris en kleine buitenste schaamlippen beter.

Je kan de Sylvie Monthulé Le Bijou Clitoris Goutte hier bestellen bij Lovewarevoor 99 euro.

Of hier bij Sylvie Monthulé zelf. 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Bijzonder sieraad zeg!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.