Sweet Smile Rechargeable G-spot Vibrator – review

11-09-2020

Van Orion kreeg ik de Sweet Smile Rechargeable G-spot Vibrator. Een tijdje terug testte ik de Sweet Smile Spirit dildo en dat vond ik echt een hele fijne. Zou een vibrator van dit merk net zo fijn zijn?

Specs

Materiaal: Siliconen met PU-coating
Oplaadbaar: Ja, met USB-oplaadkabeltje
Standjes: 7 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: Ik geloof het niet, er staat niks over op de verpakking
Verkoopprijs: 40 euro, hier te koop op bol.com
Is het wat? Mwah

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de sweet smile rechargeable g-spot vibrator. Het is een geel met witte doos, een foto van de vibrator en daarnaast een foto van een blote mevrouw. De binnenkant van de verpakking met daarvoor de vibrator, de gebruiksaanwijzing en het oplaadkabeltje in een apart plastic zakje.

De verpakking van de Sweet Smile G-spot vibrator lijkt wel een beetje uit de vorige eeuw te komen. Eigenlijk kan het niet meer. De kleuren, de foto, gewoon nee. Het is niet echt een dure vibrator en dat straalt de verpakking ook wel uit.

In de doos vind je de Sweet Smile G-spot vibrator zelf, een algemene gebruiksaanwijzing en het USB-oplaadkabeltje.

Mijn eerste indruk van de Sweet Smile G-spot vibrator

De sweet smile rechargeable g-spot vibrator in mijn hand. De sweet smile rechargeable g-spot vibrator in mijn hand.

Dit is een best wel kleine G-spot vibrator. Het eerste wat me opvalt is hoe fijn deze vibrator voelt. Siliconen kan best anders voelen, maar deze G-spot vibrator voelt echt heel lekker. Het siliconen voelt heel lekker glad en trek ook geen stof aan. Dat ligt waarschijnlijk aan de PU-coating. Ik denk dat best wel veel seksspeeltjes van siliconen zo’n coating hebben, maar meestal staat dat niet op de verpakking vermeldt.

De vibrator is vrij flexibel en heeft geen plastic onderdelen. Ik vind het erg fijn dat er hierdoor ook geen randjes zijn waar vuil tussen kan gaan zitten. Hij heeft één knopje aan de onderkant van de vibrator.

Hoe stimuleer je je G-spot?

De sweet smile rechargeable g-spot vibrator naast een lipstick, die niet eens zo heel veel kleiner is Je ziet de onderkant van de sweet smile rechargeable g-spot vibrator, met het ene knopje.

Mijn G-spot is echt heel makkelijk te stimuleren. Maar voor mij werkt beweging wel altijd beter dan vibratie. Hoe makkelijk mijn G-spot ook is, ik ben nog nooit klaargekomen door alleen vibraties tegen mijn G-spot. Maar de combinatie van vibraties en beweging, of beweging alleen, doet het meestal wel.

Het verschilt per persoon welke stimulatie werkt. Een G-spot vibrator is in elk geval wel heel geschikt om je G-spot te ontdekken, als je dat nog niet gedaan hebt. Je herkent G-spot seksspeeltjes over het algemeen door hun gebogen vorm.  Vaak hebben ze, net zoals deze  Sweet Smile G-spot vibrator, een wat dikker stuk aan de bovenkant.

De Test van de Sweet Smile G-spot vibrator

Sweet smile g-spot vibrator naast een flesje sliquid sea De sweet smile rechargeable g-spot vibrator met het topje tegen een 3d model van een clitoris.

Om te beginnen had ik een beetje ruzie met deze vibrator aan krijgen. Volgens de verpakking moet je drie seconden het knopje indrukken, maar dat werkt dus niet. Volgens mij is drie seconden drukken ook een soort travellock. Ik begrijp het niet helemaal, maar als je drie seconden drukt, gaat er een rood lampje (onder je vinger…) twee keer knipperen. Als je dan nog een keer drukt, gaat ‘ie aan. Soms dan, soms ook niet, en dan moet je het nog een keer doen, tot het lampje weer twee keer knippert en dán kan je ‘m aan klikken. Best vreemd. Het knopje is ook niet een knopje wat je makkelijk indrukt. Het is klein en je voelt het als een klein deukje op de onderkant van de vibrator.

Maar goed, toen ‘ie eenmaal aanstond, kon ik met een beetje glijmiddel (ik gebruikte Sliquid Sea, super fijn glijmiddel is dat) beginnen. De vibraties van de Sweet Smile G-spot vibrator zijn redelijk. Bij het eerste standje voelen de vibraties zelf een beetje diep, bij de hogere standjes wordt het iets meer buzzy. Wanneer de G-spot vibrator contact maakt met mijn lichaam, worden de vibraties iets minder.

De vibraties van de Sweet Smile G-spot vibrator

De sweet smile rechargeable g-spot vibrator in mijn hand, je ziet nu hoe hij er uit ziet als hij niet gebogen is. Op de volgende foto buig ik de bovenkant. De sweet smile rechargeable g-spot vibrator in mijn hand, met mijn duim buig ik de bovenkant van de vibrator

Ik voelde al snel dat dit niet een vibrator is voor power queens. Hou je van hele heftige stimulatie, dan is dit niet de sextoy voor jou. Dit is gewoon een best wel lieve vibrator. Past ook wel bij het formaat, vind ik.

De vibraties voelden best wel oké tegen mijn clitoris. Ik kan niet zeggen dat ik er helemaal wild van werd, maar ik heb natuurlijk ondertussen ook zoveel sextoys. Een aantal daarvan zijn gewoon echt heel goed. Deze vibrator kwam niet verder dan ‘wel leuk’ voor mij. Ik kan wel klaarkomen van de vibraties tegen mijn clitoris. De vibratiepatronen vond ik leuk voor de afwisseling, maar om klaar te komen gaat mijn voorkeur toch altijd uit naar de steady vibraties.

G-spot stimulatie

De sweet smile g-spot vibrator met een 3d model van een clitoris, alsof hij in de vagina zou zitten. Mijn vingers om de sweet smile rechargeable g-spot vibrator, om te laten zien hoe dik hij is.

Natuurlijk is dit een G-spot vibrator, dus wil je ook weten hoe hij het doet bij mijn G-spot. De vorm is voor mij prima. Hij raakt mijn G-spot. Bij inwendig gebruik vond ik het wel onhandig dat hij niet zo lang is en je ‘m niet per se heel handig vast kan houden.

De kop is een beetje ei-vormig, dat voelt altijd erg fijn tegen mijn G-spot. Hij is wel flexibel, maar niet te flexibel. Hij beweegt lekker over mijn G-spot. Zoals ik eerder al zei, mijn G-spot is best wel makkelijk en ik kon dan ook best makkelijk klaarkomen op deze manier. Het was lekker, maar bij lange na niet de beste G-spot sextoy die ik heb gebruikt natuurlijk. Had ik ook niet verwacht hoor.

Andere G-spot vibrators in deze prijscategorie

Close-up van het knopje van de sweet smile rechargeable g-spot vibrator De sweet smile rechargeable g-spot vibrator met mijn duim op het knopje

Deze Sweet Smile G-spot vibrator is niet zo duur, maar in deze prijsklasse heb ik ook wel andere G-spot vibrators getest die ik dan eigenlijk fijner vind. Bijvoorbeeld de Pillow Talk Sassy, dat is echt een hele toffe G-spot vibrator, die van heel zacht tot heel hard kan trillen, en op hier op Bol is die zelfs nog nét iets goedkoper dan de Sweet Smile G-spot vibrator.

Ook de Blush Noje G-slim vind ik eigenlijk fijner dan deze Sweet smile G-spot vibrator. De vibraties van de Noje zijn toch echt beter, en hij heeft maar liefst zes steady standjes.

Conclusie

Deze Sweet Smile G-spot vibrator is echt niet slecht. Hij is schattig en klein en hij voelt lekker. De vibraties zijn best oké. Hij is bodysafe en oplaadbaar. Allemaal best wel goede punten dus. Maar hij is niet zo bijzonder. Ik denk dat er andere G-spot vibrators zijn in deze prijscategorie waar je blijer van zou kunnen worden.

Je kan de Sweet Smile Rechargeable G-spot vibrator hier bestellen bij Bol voor 40 euro

Maar ik zou zelf echt liever voor de Pillow Talk Sassy kiezen, die kan je hier kopen bij Bol , voor nog geen 40 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.