The Swan Wand vs. The Mini Swan Wand

22-07-2019

Sextoy review by Tess: The Swan Wand vs. The Mini Swan Wand

De Swan Wand had ik al een tijdje achter in mijn kast liggen. En nu kreeg ik ook nog The Mini Swan Wand. Zoals de naam al doet vermoeden, een veel kleinere versie van de originele Swan Wand. Ik was benieuwd of deze mini variant net zo indrukwekkend zou zijn als de originele Swan Wand, dus ik vond het tijd voor een vergelijkingsreview.

De verpakking en de inhoud

The swan wand vs. The mini swan wand The swan wand vs. The mini swan wand

De Mini Swan wand zit in een stevig wit doosje. Ik vind het er een beetje tuttig uitzien, met een roos als achtergrond. De tekst ‘A Slender Touch of Perfection’ vind ik ook een beetje over the top. Zeker in combinatie met de glimmende sticker op de verpakking met de mededeling dat deze toy een award gewonnen heeft. In de verpakking vind je natuurlijk de toy, maar ook een zwart satijnen bewaarzakje met het Swan logo, een USB-oplaadkabeltje (met Swan labeltje, super handig!) en een mooi mapje met daarin twee boekjes. In het ene boekje vind je foto’s van alle Swan toys en ‘A letter from the President’. Nee, geen brief van Trump, maar van de directeur van Swan, die je vertelt wat voor geweldige vibrator je nu in handen hebt. Het andere boekje is niet echt een boekje maar een groot vel papier dat je moet uitvouwen. Het blijkt de gebruiksaanwijzing te zijn, in meerdere talen. Het boekje met het hele assortiment ziet er duidelijk een stuk mooier en luxer uit dan de gebruiksaanwijzing.
De originele Swan Wand kreeg ik zonder verpakking, maar die is soortgelijk.

De specs van de Swan Wand en de Mini Swan Wand

The swan wand vs. The mini swan wand The swan wand vs. The mini swan wand

Beide Swan Wands zijn gemaakt van siliconen en dus helemaal bodysafe. Je kan beter geen glijmiddel op siliconenbasis gebruiken bij siliconen toys. De Swan Wand is oplaadbaar en waterproof. Alle Swan vibrators werken met de press and hold techniek. Dus je drukt het knopje één keer in om ‘m aan te zetten en als je ‘m ingedrukt houdt, gaat ie steeds harder. Je laat het knopje los als ‘ie voor jou goed staat. De Mini Swan Wand heeft één knopje en ook één motor. De dikke kant van de toy vibreert.

De gewone Swan Wand heeft twee knopjes en aan beide kanten van de wandvibrator een motor. Elke kant van de vibrator bedien je met het knopje aan die kant. Je kan hier ook het press and hold systeem gebruiken, of je kan gewoon op het knopje klikken om naar het volgende standje te gaan. Want deze Swan Wand heeft zeven standjes, waarvan drie steady en vier patronen.

Hoe voelt de Mini Swan Wand

The swan wand vs. The mini swan wand The swan wand vs. The mini swan wand

Ik begon met de kleine Swan. Zo op mijn hand voelde de vibraties best wel sterk, maar mijn clitoris was niet zo onder de indruk. Soms zijn vibraties echt overduidelijk buzzy, dat hoor je en dat voel je gelijk. Maar deze vibraties zijn echt niet super buzzy, maar toch trilt het gewoon vrij oppervlakkig en mijn clitoris wil gewoon wat meer stimulatie. Meer en harder. Ik kon wel klaarkomen met de Mini, maar het kostte me wel wat moeite.

De Mini Swan Wand is echt wel mini, maar je zou ‘m ook inwendig kunnen gebruiken. Vaginaal dan, voor anaal gebruik is een speeltje zonder bredere basis niet geschikt. Het knopje zit een beetje op een onhandig plekje, daar kan je al snel niet meer bij, maar nou ja, als ‘ie aan staat, staat ‘ie aan. Met een beetje moeite kan de Mini mijn G-spot raken en dat voelt, zeker voor zo’n klein dingetje, verrassend lekker.

Hoe voelt de Swan Wand

The swan wand vs. The mini swan wand The swan wand vs. The mini swan wand

De Mini Swan Wand was wel oké, maar niet helemaal wat ik er van verwacht had. Tijd voor de grote Swan Wand dus. Ik begon met de kleinere kant van de wand vibrator. Qua vibraties is dit dus gelijk een duidelijk verschil met de mini versie. Dit zijn echt diepe vibraties. Dit is echt goed, hier werd mijn clitoris ook gelijk wel blij van. De vibraties trillen echt diep door en zijn hierdoor super stimulerend. Ook deze Wand kan je (vaginaal) inwendig gebruiken. Hier is de afstand tot het knopje een stuk beter en gaat dit dus wat makkelijker. Je kan nog wel bij het knopje. Deze kant kan ook mijn G-spot raken en de diepe vibraties tegen mijn G-spot voelen best lekker. Ik ben niet echt fan van inwendige vibraties, maar dit voelde wel goed.

PowerBullet

The swan wand vs. The mini swan wand The swan wand vs. The mini swan wand

Swan gebruikt in al hun toys de ‘PowerBullet’ als motor. Je zou denken dat de vibraties dan dus steeds hetzelfde voelen, maar dat is dus duidelijk niet het geval. De Mini Swan Wand voelde heel anders dan het dunnere gedeelte van de originele Swan Wand en toen ik het dikke gedeelte van de wand aanzette, voelde dat ook weer heel anders. In de Palm Power Pocket, waar ik een tijdje terug een review over schreef, zit ook een PowerBullet. En die voelt ook weer anders.

Verliefd op de Swan Wand

The swan wand vs. The mini swan wand The swan wand vs. The mini swan wand

Ik zeg anders, maar ik bedoel beter. Beter, beter, zoveel beter, ik kan niet benadrukken hoeveel beter dit voelt. Niet beter, maar gewoon best. Als ik ooit mijn eigen vibrator ontwerp, moet deze motor daar in. Dit is wat ik wil, ik hou hier van. Ik ben een beetje verliefd op het dikke gedeelte van de Swan Wand. Tot ik dit gedeelte gebruikte, vond ik het dunnere gedeelte van de Wand echt goed, maar echt, vergeet dat dunnere gedeelte. Dit is heaven. Als je van hele krachtige, hele diepe vibraties houdt dan. I love it!

Normaal ga ik altijd voor steady standje 3, maar bij dit gedeelte van deze vibrator ga ik voor steady standje 2. Bij standje 3 worden de vibraties net iets minder diep. Standje 2 is perfect. Maar echt perfect.

Inwendige vibraties

The swan wand vs. The mini swan wand The swan wand vs. The mini swan wand

Ik vond dit gedeelte van de Swan Wand er echt groot en dik uitzien, maar ik was toch benieuwd hoe dit in mijn vagina zou voelen. Aangezien ik laatst ook best wel een grote dildo had getest, durfde ik het wel aan. Zoals een vriendin van mij altijd zegt: met een aanloopje past alles. En glijmiddel maakt alles makkelijker natuurlijk. Ik gebruikte Pjur Woman Nude, want die is lekker zacht en glijdt heel goed.

En ja, dit deel van de vibrator is dus echt wel groot en dik en het inbrengen gaat niet zo makkelijk en je kan ook niet meer zo makkelijk bij het knopje. Maar hallo hee, dit is wel echt de moeite waard! Ik zei net nog dat ik niet zo’n fan ben van inwendige stimulatie hè, dat zeg ik heel vaak. Maar serieus, dit voelt LEKKER! Ik heb er gewoon bijna geen woorden voor om te vertellen hoe lekker het is als dit deel van de Swan Wand in je trilt. Ik wil dit voortaan gewoon altijd. Een massage voor je kut gewoon dit. Heerlijk! Ik voel het helemaal door trillen tot in mijn anus. Het is echt zo’n wonderlijk, maar vooral geweldig gevoel.

Oh, en ik zeg ook heel vaak dat ik niet zo’n fan van patronen ben. Maar het eerste patroon is dus ook echt ongelooflijk lekker. Vergeet gewoon alles wat ik ooit zei, want het geldt allemaal niet voor de Swan Wand. Ik ben echt fan! En zwaar onder de indruk.

Twee kanten

The swan wand vs. The mini swan wand The swan wand vs. The mini swan wand

Je kan de beide kanten van de Swan Wand ook tegelijk laten trillen. Ik kan me voorstellen dat dat leuk is als je ‘m samen met een partner die ook een vulva heeft gebruikt. Ga ik zeker nog een keer proberen. Maar dan hou ik wel zelf de dikke kant haha! Sharing is caring, maar nou ja, ik word hier wel een beetje hebberig van gewoon. Enige nadeel is dat ik niet begrijp hoe ik één kant weer uit kan zetten, als ze beiden aan staan. Dus dan zet ik ‘m maar gewoon helemaal uit, door allebei de knopjes tegelijkertijd in te drukken. En dan weer de kant die ik wil (die dikke kant natuurlijk!) aan.

Conclusie

De Mini Swan Wand is cute. Wanneer je een kleine vibrator zoekt die je eventueel ook voor je G-spot kunt gebruiken en je niet super hoge eisen stelt aan het vibratieniveau, is dit een prima dingetje. Voor een leuke prijs ook.

Wanneer je wel hoge eisen stelt aan vibraties, koop dan de Swan Wand. Echt, je gaat hier van houden! Ik wil het niet eens samenvatten, want je moet gewoon even terug scrollen om te lezen waarom dit ding zo awesome is als je dat nog niet gelezen hebt! Hou je van hele diepe en super krachtige vibraties, dan ga je deze vibrator echt geweldig vinden!

Je kan de originele Swan Wand hier bestellen bij Bol, nu voor 72,99

Je kan de Mini Swan Wand hier bestellen bij Bol, nu voor 36,49

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.