Svakom Pulse Galaxie

01-03-2024

Luchtdruk sextoys zijn nog steeds favoriet, ook bij mij! En gelukkig komen er ook elke keer weer nieuwe luchtdruk seksspeeltjes uit. Zo ook de Svakom Pulse Galaxie, met nieuwe ‘Svakom Exclusive Pulse Technology’ én een sterrenprojector! Whoohoo! Ik kreeg ‘m van Easytoys.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS(bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 5 steady standjes en 5 patronen, de sterrenhemel heeft 3 standjes
Waterproof: ja, water resistant (niet de sterrenprojector)
Verkoopprijs: 99,99 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Lekker, maar ik mis wat power. Maar die sterrenhemel!!

De functies van de Svakom Pulse Galaxie

Heel eerlijk, ik weet niet waar ik meer excited over was: de beloofde nieuwe techniek in deze sextoy, of de sterrenlichtprojector die er in zit. Ik ben nu eenmaal echt een sucker voor zulk soort gimmicks. Ik vind dat helemaal leuk.

De Svakom Pulse Galaxie heeft een beetje een eivorm. Hij bestaat uit twee delen die je in elkaar klikt. Het bovenste deel is de sextoy zelf, een luchtdrukstimulator. Het onderste deel is zowel de oplader als de sterrenprojector. Je krijgt er ook een USB-oplaadkabeltje bij, om het oplaadstation mee op te laden. De onderkant is als een soort powerbank. Dus elke keer als je je luchtdruktoy in de onderkant klikt, wordt ‘ie opgeladen. Dat vond ik in de eerste instantie superhandig klinken, tot ik er achter kwam dat dat ook betekent dat de sterrenhemelprojector veel sneller leeg gaat. Zo had mijn sextoy op een gegeven moment nog 90% batterij-power, maar was de sterrenhemelprojector leeg. Dat vond ik wel écht heel jammer. Ik wil liever zelf bepalen hoe de batterijverdeling gaat. Waarschijnlijk geef ik dan prioriteit aan de sterrenhemel, maar dat is ook omdat ik nu eenmaal veel meer sextoys dan sterrenhemelprojectors heb.

De sterrenhemel van de Svakom Pulse Galaxie

Oké, ik ga je eerst vertellen over de sterren. Sorry als je hier vooral komt voor de sextoy review, dan moet je maar even verder scrollen. Ik ben nu eenmaal erg enthousiast over sterrenhemels. De sterren die de Svakom Pulse Galaxie projecteert, zijn paarse stipjes (die soms ook wel op sterren lijken). Het lijkt alsof het een beetje blacklight is zelfs, want alles wat wit is, licht best wel op. Het licht is best wel fel en het kan je kamer ook best wat verlichten, maar (met het licht verder uit) blijft het toch wel echt heel sfeervol. In de app kan je ook het licht nog dimmen, wat ik echt superhandig vind! Er zijn drie standjes. Bij een standje staan de sterren gewoon stil, bij een standje gaan de sterren langzaam aan en weer uit, en bij het andere standje bewegen/verspringen de sterren. Ik vind het wel jammer dat je in de app het tempo niet kan aanpassen, want ik vind dat het verspringen en het doven van de sterren wat te snel gaat om relaxed te zijn. Mijn favoriete standje was dus het standje waarbij de sterren gewoon stil staan. Maar ook dat standje vond ik echt heel tof. Het geeft gelijk een hele sprookjesachtige sfeer aan je (slaap)kamer. Ik ben iemand die kaarsjes enzo allemaal best wel heel leuk vind, maar eigenlijk neem ik nooit de tijd om dat ook daadwerkelijk te doen. Dus zo’n projector in/bij je sextoy, dat is voor mij ideaal. Je hebt het ding toch al vast, en je hebt zo instant een fijn sfeertje. Ik hou er van!

De Svakom Pulse Galaxie als sextoy

Maar, de Svakom Pulse Galaxie is meer dan een sterrenhemelprojector. Het is ook een seksspeeltje. Een luchtdruktoy. Hij is klein en ik vind ‘m ook best wel lekker in de hand liggen. Het tuutje zit vast, je kan ‘m dus niet verwisselen. Voor mij is dit een prima tuutje, hij past goed om mijn clitoris en hij sluit goed aan. Het tuutje is denk ik ook diep genoeg zodat het bewegende deel niet tegen je clitoris aankomt. Al hangt het er natuurlijk wel vanaf hoe groot je clitoris is, want elke vulva is anders.

Svakom heeft een nieuwe technologie en mijn interpretatie is, dat dit ongeveer hetzelfde is als bij de Womanizer Next. Nu zeggen zowel Svakom als Womanizer dat hun technologie exclusief is enzo, dus misschien begrijp ik het helemaal verkeerd. Ik ben ook niet technisch onderlegd. Maar wat Svakom zegt, is dat deze techniek duwt en trekt om de lucht te verplaatsen. Ik stel me daar dus iets bij voor wat omhoog en omlaag beweegt. En dat is precies zoals ik de nieuwe techniek van de Womanizer Next begrepen heb. In plaats van een motor die draait die in die draai iets omhoog en omlaag beweegt (waardoor het niet zo soepel en gelijkmatig gebeurt) gaat het nu gewoon direct omhoog en omlaag. Daardoor heb je dan meer gelijkmatige stimulatie én kan je ook makkelijker de diepte bepalen, want hoe verder het omhoog en omlaag beweegt, hoe dieper de stimulatie ook zal voelen. Bij de Womanizer Next kan je deze diepte ook zelf instellen, bij de Svakom Pulse Galaxie kan dat niet.

Maar, ik moet zeggen dat ik de stimulatie van de Galaxie ook wel echt lekker diep vind voelen. Gelijk vanaf het eerste standje voelt het al heel stimulerend en vooral heel lekker. Maar zelf hou ik wel van krachtige stimulatie, en daar komt de Galaxie niet echt. Er zijn wel vijf steady standjes en ik voel ook wel verschil tussen de verschillende standjes, maar de stappen tussen de standjes zijn vrij klein. Met zulke kleine stappen wil ik wel tien standjes, dan kom ik ergens. Nu zijn er zat mensen die luchtdrukstimulatie heel heftig vinden, of die gewoon niet van harde stimulatie houden. Voor deze mensen is de Svakom Pulse Galaxie heel geschikt. Maar als ik een sextoy zou maken, zou ik willen dat ‘ie voor iedereen fijn was, of je nu houdt van hard en krachtig, of van zacht en subtiel. Als je alleen zacht wil, klik je zelf toch ook niet door naar de hardere standjes.

De patronen van de Galaxie vind ik wel superfijn. Bij vibrators vind ik patronen niet echt mijn ding, maar bij luchtdruktoys word ik er wel heel blij van. Zo ook bij deze luchtdruktoy. De patronen voelen extra stimulerend, misschien nog wel meer dan de stady standjes.

Maar één knopje

Wat ik ook een nadeel vind van de Galaxie, is dat ‘ie maar één knopje heeft. Als je ‘m aan hebt gezet, dan doet ‘ie eerst de steady standjes. Als je dubbelklikt op het knopje, dan gaat ‘ie naar de patronen. En hij onthoudt waar je bent gestopt. Dus als je bij een patroon bent geëindigd de vorige keer, gaat ‘ie daar weer verder als je ‘m weer aanzet. En dan moet je dus dubbelklikken voor de steady standjes. Ik vind dit nooit een goed idee voor een sextoy, want waarom zou je willen doorgaan waar je bent geëindigd? Je begint toch juist opnieuw? Maar goed, dubbelklikken dus, ik vind het onhandig. Er is ook ruimte genoeg op deze toy voor twee knopjes, of zelfs drie, dus waarom ze hiervoor kiezen, begrijp ik niet zo goed.

Nu is er wel nog de Svakom app. Die werkt goed en makkelijk. De toy connect automatisch als je ‘m aan hebt staan en je opent de app. Je hebt in de app wat meer opties om ‘m te  bedienen en dat werkt ook prima. Ook kan je de toy op afstand laten bedienen door iemand anders die ook de app heeft.

Conclusie

De Svakom Pulse Galaxie voelt heel lekker, de stimulatie voelt fijn en diep, maar voor mij persoonlijk net niet krachtig genoeg. Ik had zeker meer standjes gewild. De patronen zijn superlekker, maar ook daarvoor geldt dat ik ze niet krachtig genoeg vind. Dat de Galaxie maar één knopje heeft, vind ik ook een gekke en vooral wat onhandige keuze. De Svakom app werkt wel goed en makkelijk.
De sterrenhemelprojector is echt awesome. Ik vind het heel leuk, het tovert je slaapkamer gelijk om tot een sprookje. Wel jammer dat dit deel van de toy gelijk ook als een oplader voor de sextoy fungeert en de sterrenhemel daardoor veel sneller leeg is dan de sextoy.

Je kan de Svakom Pulse Galaxie hier bestellen bij Easytoys voor 99,99 euro

 

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.