Svakom Adonis

12-04-2017

Als ik naar de Svakom Adonis kijk, word ik al een beetje blij. Hij ziet er toch ook al uit alsof β€˜ie lekker gaat zijn? Dus toen mij gevraagd werd om een review over deze toy te schrijven, vond ik dat ook helemaaaaal geen vervelende taak.

De Adonis is lekker dik en heeft een paar grove ribbels op de bovenkant en op de clit stimulator. Hij voelt lekker stevig maar toch wat zacht aan, hij is dan ook gemaakt van silicone. Op de zijkanten zitten twee zilverkleurige plaatjes met de merknaam. Wat er vooral hip uitziet als je β€˜m aanzet, want dan lichten de letters op. En de knopjes ook.

Opwarmfunctie. Feelin’ hot!

Waar ik extra nieuwsgierig naar was, was de opwarmfunctie. Want, een vibrator die je eerst kan voorverwarmen, hoe koel, eh, hoe heet is dat? Als je het opwarm knopje twee seconden indrukt, begint het opwarmproces. Dan is het slechts eventjes wachten tot hij lekker op temperatuur is. Binnen een minuut voelt hij al niet meer koud, en als je nog iets langer wacht, voelt hij echt aangenaam warm aan.

Als je de vibrator inbrengt, is dit ook Γ©cht heel erg lekker. Ik had me tot nu toe nooit gestoord aan (redelijk) koude vibrators, maar nu ik dit heb gevoeld is het bijna alsof ik dit altijd al heb gemist. Dit is echt heel fijn. Hadden alle toys dit maar! <3 Als de toy een tijdje in je zit, dan merk je er iets minder van. Maar zeker zo voor het begin is wel echt super lekker en voegt het ook echt iets toe.

De Adonis is dus vrij dik, dus lekker glijmiddel (op waterbasis) is zeker aan te raden (of mijn persoonlijke favoriet: Pink Indulgence, een hybride glijmiddel wat ook met siliconen toys gebruikt kan worden). Persoonlijk vind ik een wat dikkere vibrator wel echt lekker. De dikke kop met ribbels druk lekker tegen je G-spot aan, en dat voelt wel echt goed.

Bediening en functies van de Svakom Adonis

De Adonis heeft dus een opwarmknopje, en daaronder zitten nog drie knopjes. Een knopje met een pijltje omhoog, een knopje met een S, en een knopje met een pijltje omlaag. Als je een paar seconden op het S-knopje drukt, zet je de vibraties aan. Er zijn 5 vibratie-levels. Als je β€˜m aanzet, begint β€˜ie op standje 3. Als je zachter wilt, moet je dus het pijltje naar beneden indrukken, of als je harder wilt natuurlijk het pijltje omhoog. Dit werkt allemaal vrij makkelijk, en zelfs als je de vibrator aan het gebruiken bent, kan je deze bediening nog makkelijk op de tast doen.

Dan zijn er echter nog meer standjes. En hier raakte de Adonis mij een beetje kwijt. Ik had de gebruiksaanwijzing wel even snel bekeken, maar nou ja, ik weet het niet, het zag er niet aantrekkelijk uit. Ik raakte de draad snel kwijt, en had ook geen zin om verder te lezen, en ik dacht: hoe moeilijk kan het zijn. Nou. Best moeilijk bleek dus.

Ik probeerde een paar keer wat knopjes uit op de Svakom Adonis, en soms kwam ik ineens in een vibratiepatroon terecht, maar wanneer ik dan terug wilde naar normale vibratie (want dat vind ik toch het lekkerst!) dan lukte dat niet en moest ik β€˜m eerst uitdoen en dan weer opnieuw aanzetten.

G-spot stimulatie met de Svakom Adonis

De Adonis is echt heel erg lekker, hij doet z’n werk super goed, dus ik besloot al die standjes gewoon even te vergeten en hield het gewoon bij de normale steady vibratie. En dat doet β€˜ie dus heel goed.

De clit stimulator is vrij flexibel. Ik vond het fijn om hem wat opzij te duwen, of soms heen en weer over m’n clit heen als het ware. Dat ging allemaal gewoon makkelijk. Wel zo prettig, want iedereen vind een ander plekje lekker natuurlijk. Het inwendige deel met de ribbels deed het echt supergoed tegen m’n g-spot. De combinatie van de diepe trillingen daar en de vibraties tegen mijn clit gaven een superintens squirtend orgasme. En ik squirt echt niet zo vaak van een toy in mijn eentje. Dus ik was wel onder de indruk!

De gebruiksaanwijzing. Say what?

Nadat ik was bijgekomen, ging ik er toch nog even voor zitten met de gebruiksaanwijzing, want ik wilde toch weten hoe dat nu zat met die verschillende standjes. Het leek zo random. Ik had door dat dubbelklikken soms iets deed, maar hoe dat nu precies zat, geen idee.

Ik vond de gebruiksaanwijzing niet superduidelijk, maar kwam erachter dat door dubbel te klikken op het pijltje naar boven je in verschillende modi kan komen. De eerste keer dat je dubbel klikt omhoog gaat alleen de inwendige vibrator trillen, de clit stimulator trilt dan niet meer. Als je dat nog een keer doet, dan trilt juist alleen de clit stimulator. Nog meer dubbelklikken omhoog zorgt voor verschillende vibratiepatronen. Als je die allemaal gehad hebt, kan je ook nog dubbelklikken op het pijltje omlaag voor nog een laatste vibratiepatroon. Waarom? Dat is dan echt iets wat ik niet snap. Waarom moet je voor dat laatste ritme op het pijltje omlaag dubbelklikken? Waarom?!
Je kan de vibratiepatronen trouwens ook gewoon nog harder of zachter laten gaan, door gewoon steeds 1 keer op het pijltje te drukken.

Svakom Intelligent mode. Hoezo intelligent?

Dan was er ook nog de Svakom intelligent mode. Waarvan ik me een hele tijd bleef afvragen wat er nou aan de hand was. β€œWat is dit? Hoezo intelligent? Denkt β€˜ie dat ik dit lekker vind ofzo?” waren dingen die ik mezelf afvroeg. Het patroon leek compleet random. Het ene patroon werd afgewisseld met het andere patroon, terwijl ik geen knopje aanraakte. Maar dit bleek de bedoeling te zijn, maar daar kwam ik dus weer pas later achter. Deze modus zou het proces van seks moeten nabootsen. Dus soort van opbouwend tot aan een orgasme. Ofzo. Ik weet het niet. Ik haal het er niet uit, maar ik ben dus ook niet zo’n groot vibratiepatronenliefhebber. Als je daar wel voor gaat, is dit denk ik heel lekker. Voor mij maakt het de bediening gewoon moeilijker, want zoveel opties. En als ik lekker bezig ben, dan denk ik over het algemeen niet meer zo heel erg helder na.

Conclusie: yay!

Maar goed. Ik vergeet die intelligent mode en de vibratiepatronen. Want de Svakom Adonis is gewoon echt heel lekker! Ik heb al die fancy extra functies helemaal niet nodig. De vibratie is heel lekker diep, de vorm is helemaal goed en de opwarmfunctie is echt super fijn! En je kan er lekker mee klaarkomen! Yay! Oh, en hij is ook nog eens waterproof. Handig met schoonmaken, of als je van spelletjes in bad of onder de douche houdt!

Je kan de Svakom Adonis hier bestellen bij bol.com.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy review by Tess: Rianne S Xena | Tess Tesst - […] Maar als je speciaal op zoek bent naar een vibrator die warm kan worden, dan zou ik eerder voor…
  2. Sextoy review by Tess: Svakom Echo | Tess Tesst - […] best wel positief over was. Ze maken toys van veilige materialen met best wel goede vibraties. De Svakom Adonis…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.