Super Realistic Body Ultimate Aska Mai

06-09-2023

De Super Realistic Body Ultimate Aska Mai is een grote zware “romp” masturbator. Het is een tijdje geleden dat ik zo’n grote masturbator testte, dus het werd hoog tijd.

Lees in deze review wat je allemaal moet weten over deze 12 kilo zware onahole.

SPECS

 • Materiaal: TPE
 • Bodysafe? Nee, TPE is poreus, maar omdat dit speeltje zich focust op de penis is het oké.
 • Aangeraden glijmiddel: Glijmiddel op waterbasis
 • Merk: Seiraku Toys
 • Totale lengte: 50 cm
 • Totale Breedte: 41 cm
 • Heupomtrek: 97,5 cm
 • Tailleomtrek: 46,5 cm
 • Borstomtrek: 73 cm
 • Gewicht: 12 kg
 • Prijs: € 374,95 bij Motsutoys
Super realistic body ultimate aska mai

Super Realistic Body Ultimate Aska Mai

Normaal gespoken heb ik wel een beetje manga achtergrond voor een masturbator als de Super Realistic Body Ultimate Aska Mai, maar nu moet ik helaas verstek laten gaan.

Ik vermoeg dat de Super Realistic Body Ultimate Aska Mai is bedacht naar aanleiding van Aska Mai een vrouwelijke ninja in manga, echter is daarvan verder weinig materiaal te vinden.

De Super Realistic Body Ultimate Aska Mai is een 12 kg zware masturbator die vrij groot en breed is. De bedoeling is je een “echter dan echt” sensatie te geven omdat je een “echt lichaam” in je bed hebt liggen

Zoals ik inmiddels wel gewend ben van dit soort masturbators zijn de vormen die nagebootst zijn voluptueus te noemen. Omdat het hier een torso masturbator betreft missen wel hoofd, armen en benen en krijg je dus voornamelijk borsten, buik, vulva en kont om mee aan de gang te gaan.

Ook zijn er natuurlijk twee tunnels, een vaginaal en een anaal waar je je pik in kan stoppen.

Er is bij de Super Realistic Body Ultimate Aska Mai ook gebruikgemaakt van een dubbellaags ontwerp, waardoor de sensaties van de tunnels echter voelen dan bij een “standaard” onahole tunnel.

Volgens de  makers van de Super Realistic Body Ultimate Aska Mai zijn zowel de vulvalippen als de anus gemodeleerd naar wat ze een “echte vrouw” noemen. Wat dat inhoud moet je zelf maar even invullen.

Super realistic body ultimate aska mai

Super Realistic Body Ultimate Aska Mai in de doos

Zoals je wel zou verwachten bij een Manga Torso masturbator is de doos duidelijk onderdeel van de allure. Voorzien van afbeeldingen van de fiuur Aska Mai.

In de doos vindt je in een plastic blister de Super Realistic Body Ultimate Aska Mai masturbator extra verpakt in een afbreekbare plastic zak.

En c’est toute.

Super Realistic Body Ultimate Aska Mai getest

Het is echt wel weer een tijdje geleden dat ik een torso mastubator heb getest, de laatste keer was de Demon Slayer Nezuko Body Masturbator.

Ik snap de allure van een grote zware “lifesize” masturbator wel. Het voelt net allemaal iets tastbaarder en meer “handsfree” dan een standaard kleine onahole of masturbator.

 De Super Realistic Body Ultimate Aska Mai is daar geen uitzondering op.

De romp oogt realistisch en is ook goed in proportie. Ook de vulva en anus zien er duidelijk reëler uit dan dat ik bij andere masturbators heb gezien.

Dus voor mensen die willen gaan voor een “echte” ervaring komt dit toch wel dichtbij. Mits echt natuurlijk betekent dat er geen hoofd, armen of benen aanwezig zijn.

Super realistic body ultimate aska mai

Het testen van de Super Realistic Body Ultimate Aska Mai was best een klusje, niet om de laatste plaats vanwege de grootte en het gewicht. Nu is 12 kilo best een gewicht, maar helemaal als het 12 kilo TPE is. Vooral omdat dit materiaal nogal dicht is, is het rondsjouwen van deze masturbator toch echt wel een dingetje.

Maar vol goede moed (en met het zweet op de rug) ging ik toch testen.

Eerst warmde ik de vaginale tunnel op met mijn nieuwe KYO Steri Warmer. Die kreeg ik laatst van Motsutoys. Wat ik wel cool vindt aan deze onehole warmer is dat hij niet alleen je masturbator opwarmt, maar ook nog eens, door middel van UV-C, 99% van ziektekiemen en bacteriën dood.

Of dat waar is kan ik natuurlijk niet nameten, ik heb geen laboratorium om dat te testen, maar het idee is wel heel tof, en nou ja, alle kleine beetjes helpen, zeker bij een toy van TPE.

Toen de Super Realistic Body Ultimate Aska Mai opgewarmd was heb ik de tunnels uitvoerig getest.

Ik moet zeggen ze voelen echt heel lekker aan. De vaginale tunnel heeft best wat afwisseling waardoor je steeds een ander gevoel krijgt. Ook dat gevoel van extra diep in iemand stoten wordt extra geaccentueerd door een “bobbeltje” dat net even je toompje stimuleert, en dat is echt geweldig.

De anale tunnel is ook lekker, maar minder interessant qua sensaties, maar ook dat voelde wel heel realistisch. Al met al krijg je dus wel waar voor je geld als je de Super Realistic Body Ultimate Aska Mai besteld.

Super realistic body ultimate aska mai

Super Realistic Body Ultimate Aska Mai schoonmaken

Ik heb er al eens eerder over geschreven, maar een grote zware torso masturbator schoonmaken is echt een klusje. Vooral omdat je aan de slag moet gaan met douches en glibberig TPE, hou daar dus wel rekening mee.

Als je minder wil klooien kan je zoiets als de KYO onahole shower gebruiken, maar dan nog ben je met water en een enorm grote masturbator bezig, dus het wordt simpelweg wel wat geklieder.

Ook het drogen van een 12 kilo wegende masturbator is wat ingewikkelder. Met wat van de onahole accessoires van Motsutoys wordt dat al snel wat eenvoudiger. Je kan de buitenkant natuurlijk met een schoon oud t-shirt drogen (die geven niet zoveel pluisjes af).

Conclusie

De Super Realistic Body Ultimate Aska Mai is niet bepaald goedkoop. Maar daarvoor krijg je ook best wel veel terug (tenminste 12 kg TPE). Een realistische fijne masturbator die voor de juiste persoon zeker erg lekker kan zijn.

Je koopt de Super Realistic Body Ultimate Aska Mai voor 347,95 bij Motsutoys

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.