Strap U Onyx Vibrating G-Spot Dildo

21-01-2019

Sekstoy review by Tess: Strap U Onyx Vibrating G-Spot Dildo

Het verschil tussen een dildo en een vibrator is dat een vibrator vibreert en een dildo niet. Maar soms zie je dus ook wel eens de term vibrerende dildo. Best wel apart! Zo ook bij deze Strap U Onyx Vibrating Silicone G-spot Dildo. Hij lijkt qua uiterlijk ook wel op een dildo, dus ik snap het op zich wel, maar ik vind het toch vreemd. Ik kreeg ‘m van Megan van Easytoys in ruil voor mijn eerlijke review.

De verpakking van de Strap U Onyx

Strap u onyx vibrating g-spot dildo Strap u onyx vibrating g-spot dildo

Ja, wat kan ik er over zeggen. Deze verpakking is gewoon saai. Puur praktisch, meer niet. Ik dacht wel dat het merk U Strap was, door het logo, maar het bleek Strap U te zijn. Net zo’n rare naam. Op de zijkant van de doos zie je foto’s van verschillende soorten Strap U harnasjes, als een soort reclame foldertje. Want deze vibrerende dildo is erg geschikt om in een strap-on harnas te dragen. Zodat je dus weet wat je nog meer kan aanschaffen. Alsof je eerst een dildo koopt en dan door de verpakking ineens bedenkt dat je eigenlijk ook een strap-on nodig hebt.

De looks & specs van de Strap U Onyx

Strap u onyx vibrating g-spot dildo Strap u onyx vibrating g-spot dildo

Als ik naar deze dildo kijk, denk ik wel gelijk al dat dit echt een goede vorm is. Door de kromming en de ribbel bij de top ziet dit er gewoon uit als iets wat ik lekker ga vinden. In de eerste instantie lijkt het ook net een dildo, tot je aan de onderkant kijkt. Dan zie je dat er een bulletvibrator in de onderkant verstopt zit. De onderkant is ook gelijk een zuignap. De vibrerende dildo is van siliconen en de bullet van ABS plastic. Helaas wel het siliconen wat echt stof aantrekt. De bullet van de Strap U Onyx gebruikt 1 AAA batterij, die je er niet bij krijgt. De vibrerende dildo heeft een mooi gemiddeld maatje en voelt lekker aan.

De bullet

Strap u onyx vibrating g-spot dildo Strap u onyx vibrating g-spot dildo

Voor ik ging beginnen, wilde ik natuurlijk eerst een batterij in de bullet doen. Dus ik probeerde de bullet er uit te halen. Best wel lastig, want de bullet ligt best diep in de vibrerende dildo. Je kan het onderste stuk van de dildo soort van omslaan, zodat de bullet een beetje uitsteekt. Maar dan nog lukt het me niet om de bullet er uit te halen. Je kan ‘m zo wel open draaien om de batterij er in te doen, dus op zich is het niet erg. Maar je kan de bullet dus niet los gebruiken.

Bottom

Strap u onyx vibrating g-spot dildo Strap u onyx vibrating g-spot dildo

De onderkant van de dildo is dus ook een zuignap. Een hele goede zuignap ook, hij werkt echt prima en makkelijk. Omdat de basis wijder uitloopt en plat is, is deze vibrerende dildo dus goed als voorbinddildo te gebruiken. Ook zou je deze Strap U Onyx anaal kunnen gebruiken. Door de brede basis kan hij niet naar binnen schieten.

De Test

Strap u onyx vibrating g-spot dildo Strap u onyx vibrating g-spot dildo

De look en feel van deze Onyx zijn echt wel goed, dus ik keek er best naar uit om ‘m te testen. Zoals ik dacht, is de vorm van de vibrator echt helemaal goed. De top wist zonder moeite mijn G-spot te raken en de ribbel gaf echt nog extra stimulatie. Helemaal fijn dus! Ik zou bijna vergeten om de verstopte bullet ook nog aan te zetten en zo van deze dildo een vibrerende dildo te maken.

De (niet zo) vibrerende dildo

Strap u onyx vibrating g-spot dildo Strap u onyx vibrating g-spot dildo

Ik kan je zeggen, ik had dat ook net zo goed niet kunnen doen. Deze vibraties waren gewoon niet de moeite waard van het zoeken van een batterij. De bullet heeft maar één standje. Ja echt, dat bestaat blijkbaar nog, en de vibraties zijn zacht en buzzy. Dan moeten ze ook nog door het siliconen heen, dus er blijft gewoon niet zoveel over van de vibraties. Ik moet zeggen dat ik sowieso al niet zo’n fan ben van vibraties in mijn vagina. Ik gebruik de vibraties meestal tegen mijn clitoris, maar deze Strap U Onyx is daar dus niet echt geschikt voor. Ik kan van deze vibraties niet klaarkomen.

Dildo or dildo’nt?

Strap u onyx vibrating g-spot dildo Strap u onyx vibrating g-spot dildo

Als dildo helemaal prima dus, maar als vibrerende dildo: not so much. Als je de U Strap onyx in een harnasje draagt en de vibraties aanzet, dan voel je het wel zachtjes tegen je venusheuvel vibreren. Maar bij mij raakt dat verder ook niet echt een plekje wat heel lekker voelt, plus dat het de achterkant van de bullet is, dus dan zijn de vibraties ook nog wat zwakker. Ik zie op deze manier gewoon geen toegevoegde waarde van de bullet. Als ‘ie er nou nog uit kon, dan zou je ‘m bijvoorbeeld nog kunnen vervangen voor een wel goed functionerende bullet, zoals de Blush Aria Mi Vibe Bullet. Maar dat kan dus niet. Of ik krijg het in elk geval niet voor elkaar.

Conclusie

Als dildo is deze Strap U Onyx echt helemaal lekker. DilDO dus! Maar als vibrerende dildo: Dildo’nt! Bespaar je de moeite om een AA batterij uit de afstandsbediening te trekken of er één te kopen bij de supermarkt, want het voegt gewoon niks toe. Als je gewoon een fijne, bodysafe dildo zoekt, al dan niet voor in een strap-on harnas, dan is dit echt wel een aanrader!

Je kan de Strap U Onyx hier bestellen bij Easytoys voor 59,95

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.