Strap-on-Me Tapping Dildo Wave

31-05-2024

Een dildo is een sextoy zonder motor, die doet dus uit zichzelf niks, hij kan niet trillen of bewegen. Of tappen. Nu ga ik je vandaag vertellen over de Strap-on-Me Tapping Dildo Wave. Eigenlijk dus niet echt een dildo, want hij kan iets, tappen dus. Sextoys met een bepaalde look, worden vaak toch dildo genoemd, ook al hebben ze een motortje. Dat is bij deze ‘dildo’ ook het geval, hij ziet er ook best dildo-achtig uit. Ik kreeg ‘m van Strap-on-Me.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 5 tapping standjes (allemaal steady)
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: 89,99 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Als dildo zeker! Maar dat tapping, ik weet het niet.

De look & feel van de Strap-on-Me Tapping Dildo Wave

Strap-on-Me is een merk dat zich, je raad het al, veelal richt op strap-ons en de dildo’s die daar in passen. Natuurlijk kan je de dildo’s ook los gebruiken, zonder strap-on harnasje. De onderkant van een dildo is een hartvormige zuignap. Hierdoor kan je ‘m makkelijk op gladde oppervlakken plakken, of in een harnasje met O-ring plaatsen.

Op de doos vind je allerlei informatie over de Strap-on-Me Tapping Dildo Wave. Zo zie je een ‘firmess scale’ op de achterkant, wat ik echt heel koel vind. De schaal gaat van ultra zacht naar zacht naar medium naar stevig naar hard. Ik vind dat echt heel tof en handig, deze schaal zou wat mij betreft op elke sextoy verpakking mogen staan. De Wave is stevig op deze schaal.

Zelf vind ik ‘m overigens vrij hard, omdat over bijna de gehele lengte van de dildo er een binnenwerk in zit. Er is één punt in het midden van de dildo waar je echt goed kan voelen dat hij van siliconen is en dus een beetje squishy is. In de andere delen van de dildo voel je, als je er in knijpt, het plastic van de binnenkant.

Vrij bovenaan, bij de kop van de dildo, vind je aan beide kanten het tapping deel. Dit is het deel van de toy wat kan bewegen. Die twee deeltjes gaat eigenlijk op en neer, en ‘tappen’ dan in je vagina (of anus), waarbij een kant dan de G-spot of P-spot zou moeten raken.

De test van de Strap-on-Me Tapping Dildo Wave

Omdat de Strap-on-Me Tapping Dildo Wave van siliconen is, kan je er beter geen siliconenglijmiddel bij gebruiken, want dat kan de toy aantasten. Ik kies dus graag voor een fijn waterbasisglijmiddel. Altijd zonder glycerine en parabenen, want die ingrediënten kunnen de vagina irriteren. Met Sliquid zit je altijd goed. Ik hou zelf van Sliquid Sassy, omdat dat net wat dikker is en het dan niet gelijk van je sextoy afglijdt. Wel zo handig!

Ik was best een beetje nieuwsgierig naar het tappen, al weet ik uit ervaring al dat het mij meestal niet superveel doet. Maar dit is de eerste sextoy die ik test die aan twee kanten tapt, dus dat is toch weer net anders.

Bij de eerste drie standjes was ik nog niet onder de indruk. Ik voelde niet echt iets van het tappen. Het geluid daarvan was wél duidelijk aanwezig. Maar het voelde meer als niet zulke indrukwekkende vibraties dan als tappen. Standje vier en vijf doen dat beter, daar voel ik het tappen wel. Maar het geluid is dan ook nóg harder. Ik stoor me niet zo snel aan geluid van sextoys, zeker niet als ze hele lekkere dingen doen, maar dat was nu niet per se het geval. Het geluid is heel aanwezig, terwijl ik het tappen dus niet echt lekker vind voelen. Voor mij voelt het zelfs een beetje irritant. Alsof iemand zit te poken op plekjes waar ik niet gepoket wil worden. Ik heb het echt geprobeerd, maar het is gewoon echt niet mijn ding, dit gevoel.

De Strap-on-Me Tapping Dildo Wave als dildo

Maar hee, het is een dildo! Dus ik heb hem ook nog als dildo getest, dus met het tappen uit. De vorm van de Wave is best wel uitgesproken. Dat is al te merken met het inbrengen. Hij buigt gelijk best sterk, dus met inbrengen voelt dat even gek en anders dan een wat rechtere dildo. Maar deze vorm is dus wel echt heel goed voor G-spot-stimulatie. Ik vind de Wave als dildo echt heel lekker voelen. Die curve en die twee extra ribbels (al voel ik daar eigenlijk vooral één van). Als ik deze sextoy gewoon als dildo gebruik, zonder het tappen en zonder het lawaai, kan ik er wél heel erg van genieten. G-spot orgasmes zijn voor mij een koud kunstje met deze dildo, al moet ik wel zeggen dat ik geen moeilijke G-spot heb.

Om de Tapping dildo alleen als gewone dildo te gebruiken, vind ik ‘m wel een beetje duur. Hij heeft een goede vorm, maar er zijn andere dildo’s die óók een goede vorm hebben en die toch een stuk vriendelijke geprijsd zijn omdat ze geen extra kunstje kunnen.

Conclusie

Dat tappen aan twee kanten, doet het niet voor mij. ik vind het een beetje irritant voelen en het geluid is wel heel erg aanwezig. Als dildo vind ik de Strap-on-Me Tapping Dildo Wave wél heel lekker, maar om ‘m alleen zo te gebruiken, vind ik ‘m wel weer een beetje duur.

Je kan de Strap-on-Me Tapping Dildo Wave hier bestellen bij Easytoys voor 89,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.