Startroopers – Shuttle P-spot vibrator review

15-05-2024

De Startroopers – Shuttle had ik nog nooit gezien. Via Willie.nl werd ik er op geattendeerd en natuurlijk moet ik iets reviewen dat pretendeert een “flexible ultrastrong vibrator” in zich heeft. Want snoeven is iets wat veel toymerken doen, maar vaak valt het dan toch tegen. Of dat nu ook zo is, dat lees je natuurlijk in deze Startroopers – Shuttle review.

SPECS

 • Materiaal: Silicone en ABS
 • Bodysafe? Jazeker!
 • Lengte: 19,5 cm
 • In te brengen lengte: 10cm
 • Diameter: 3,3 cm (op het breedste punt)
 • Waterdicht? Spatwaterdicht (IPX6)
 • Oplaadbaar? Ja via USB-A naar pin kabel
 • Gebruiksduur: 60 minuten
 • Oplaadtijd: Niet gespecificeerd
 • Snelheden: 5
 • Patronen: 5
 • Merk: Dream Toys
 • Prijs: € 79,95 bij Willie.nl

Dream toys

De Startroopers – Shuttle is een seksspeeltje van het merk Dream Toys. Een merk dat ik zelf nog nooit had gereviewed. Tess daarentegen heeft het merk al vaker gereviewed en is vaak heel enthousiast over deze toys.

Je kan je voorstellen dat ik dan ook nieuwsgierig ben naar het merk, ook al hebben ze (zoals zoveel merken) maar een beperkt aanbod voor de penis en de prostaat.

Maar met deze review over de Startroopers – Shuttle, zul je hopelijk vaker iets van dit merk zien langskomen.

Startroopers – shuttle p-spot vibrator review

Startroopers – Shuttle

De Startroopers – Shuttle is een p-spot vibrator in een vorm die ik eigenlijk nog nooit ben tegengekomen. Voorzien van een kort, relatief dik handvat met een gebogen uiteinde die verdikt is en zo gevormd is als de meeste P-spot focussed seksspeeltje.

Op het handvat zitten 3 knoppen, de aan-uitknop, en een min en een plus knop die je door de snelheden en patronen loodsen.

Er zijn 5 snelheden en 5 patronen. Die staan los van elkaar, dat wil zeggen, de eerste vijf keer klikken ga je vanaf het begin af aan al stevig vibrererend naar steeds sneller. Nadat je snelheid nummer vijf hebt bereikt is de volgende klik op de plus knop het eerste patroon en kan je daarna nog 4 maal doorklikken

Het is dus niet zo dat je 5 patronen in oplopende sterkt hebt.

Kortom, 5 steady standjes en 5 patronen.

Achter op het handvat van de Startroopers – Shuttle zit de oplaadpoort waar je de pin van de USB-A naar pin kabel in kan steken. Hiermee kan je hem (ja echt) opladen. Als de toy volledig is opgeladen (ik kreeg hem 75% opgeladen aangeleverd) kan je er 60 minuten plezier van hebben.

Oh en natuurlijk niet onbelangrijk: De Startroopers – Shuttle is gemaakt van silicone en ABS en dus bodysafe.

Startroopers – Shuttle in de doos

De doos van de Startroopers – Shuttle is zoals je misschien wel verwacht (of hoopt?) bij het kopen van iets met een naam die sci-fi klinkt in een ruimtethema opgemaakt. De doos is dezelfde kleur als de toy, een mooie donkerblauwe kleur.

Op de doos zelf is het nodige ruimte geweld te zien, zoals een sterrenstelse, een telescoop, een astroide, enfin, you get the picture.

De doos heeft ook een magnetisch klepje die je open kan klappen waarna je de Startroopers – Shuttle ziet zitten achter een plastic schermpje. Aan de binnenkant van de klep staat ook nog de uitroep “conquer the stars” wat ehm, nou ja, grappig is, sterretjes overwinnen, ik laat het aan jullie over wat je ervan moet vinden.

Startroopers – Shuttle P-spot vibrator review

Toen Willie mij attendeerde op de Startroopers – Shuttle was ik eerlijk gezegd een beetje sceptisch. Het zag er allemaal vrij standaard uit, en ergens had ik al besloten dat dit de zoveelste P-spot toy zou worden die teleur zou stellen.

Echter, mijn gezien leuke nieuwe ervaring met de Zini Janus Lamp, vond ik dat het toch zeker een kans moest gaan geven.

En zogezegd, zo gedaan. De Startroopers – Shuttle kwam en ik ging aan de slag.

Op het eerste gezicht oogt de positionering van de knoppen niet ideaal. Ik bereide mij voor op een hoop onhandige hoeken, en een hoop gedoe.

Ik werd echter blij verrast. Want hoewel het inbrengen van de Startroopers – Shuttle enig geduld vereist, juist omdat de kop en “nek” van deze p-spot vibrator zo flexibel zijn, bleek na het inbrengen van de Startroopers – Shuttle al snel dat het handvat echt heel handig was en ik zonder enige moeite bij de knoppen kon.

Extra handig is dat de aan-uitknop opstaand is, terwijl de plus en min knoppen meer verzonken liggen. Zo voel je makkelijk waar je mee bezig bent.

De Startroopers – Shuttle glijdt trouwens ook als vanzelf op zijn plaats in mijn lichaam en buiten het voelen van de dikke knot van het handvat merk je, als de Startroopers – Shuttle uit staat haast niet dat je hem hebt ingebracht.

Tot mijn blijdschap (en ik mag wel zeggen geluk) verandert dat op het moment dat je de Startroopers – Shuttle aanzet.

De bewering dat de motor ultra-sterk is, is niet overdreven, vanaf standje 1 merk je dat deze motor echt extreem krachtig is. De eerste 3 steady standjes rumbelen dan ook lekker en je weet dat je een goede vibrator aan het gebruiken bent.

Echter, vanaf stand 4 gaat de motor zeker nóg harder, maar wordt het toch echt meer buzzy, wat overigens niet per se een slecht ding is, in dit geval, want holy mozes, wat vibreert dit ding hard.

Na standje 5 beginnen de patronen, die van een diepe rumble een nog diepere rumble weten te maken.

De Startroopers – Shuttle vibreert zo hard dat je de vibraties voelt in het topje van je eikel. Wat wel aangeeft dat deze p-spot vibrator op precies de goede plekjes de juiste vibraties doorgeeft.

Het duurt dan ook niet lang voordat ik in een blij hoopje geil geluk verander. Want de vibraties tegen mijn p-spot aan, doen duidelijk hun ding.

Ik ontspan en draai iets meer op mijn rug, en loop meteen tegen een van de weinige minpunten aan bij dit seksspeeltje. Namelijk wat er gebeurt als deze diep vibrerende toy je bed raakt.

Je raad het al, je hele matras, bedbodem en ombouw vibreren ineens ook. Je snapt dat dit niet heel erg discreet is, maar ja, je kan niet alles hebben.

Na de eerste schok van een vibrerend bed vind ik al snel een positie waarin ik kan ontspannen, EN kan genieten en niet veel later (en okee ik heb ook zeker een beetje geholpen) doen de vibraties hun ding en krijg ik een tenenkrommend, adem snakkend, keihard, heel erg lekker orgasme.

Pas op: Hete toy

In alle blije geiligheid heb ik echter niet opgemerkt dat in mijn sessie die toch zeker zo’n 30 minuten lang was de Startroopers – Shuttle aardig opgewarmd is.

Door de heftige vibraties wordt de motor blijkbaar heel erg warm, ik durf te zeggen best wel heet.
Zo heet zelfs dat een hoeveelheid “net te veel” glijmiddel is gaan verdampen en hard laagje vormt op deze sex toy.

Ik denk dus ook dat je bij lang gebruik af en toe echt even moet checken hoe heet de toy is geworden, want als dit na 30 minuten is, wat gebeurt er dan in de volle 60 minuten?

Wat het nog lastiger maakt, is dat het gebied rond mijn anus, door de ultralekkere vibraties ook een beetje “dood” zijn geworden. Iedereen die lang een goede vibratorkop heeft vastgehouden kent, denk ik de sensatie wel. Dat tintellende gevoel alsof iets slaapt.

Dat maakt ook dat je de warmte (of althans ik dan) niet voelde. Na afloop voelde ik dat wel. Ik heb geen brandwonden hoor, maar het was wel een beetje gevoelig.

Waar ik normaal hier een toy voor dit soort dingen de grond in zou schrijven, kan ik dat bij de Startroopers – Shuttle met een goed geweten gewoon niet doen. Want holy fuck wat is dit ding lekker.

Zo lekker, dat hij permanent op mijn nachtkastje gaat (voor zover daar nog ruimte is trouwens).

Startroopers – shuttle p-spot vibrator review

De Startroopers – Shuttle schoonmaken.

Met de IPX6 rating kan je de Startroopers – Shuttle meenemen onder de douche. Schoonmaken wordt dan, zoals je ongetwijfeld zelf al hebt bedacht, vrij makkelijk.

Zeep, warm water, goed wassen, afdrogen en de Startroopers – Shuttle is al klaar voor het volgende gebruik.

Conclusie

Wat een ontdekking is de Startroopers – Shuttle van Dream Toys. Vanaf het eerste moment tot aan een knetterend orgasme is deze p-spot vibrator echt geweldig. De standjes en patronen zijn precies goed. De bediening echt goed te doen, en na een paar keer oefenen is het inbrengen ook appeltje-eitje.

Let wel op het warm worden van de motor, want dat kan tot vervelende verrassingen (en misschien verassingen) leiden.

Je koopt de Startroopers – Shuttle van Dream Toys bij Willie.nl voor € 79,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.