Squeeze-it Dikke Dildo

02-09-2022

Deze Squeeze-it heet eigenlijk Squeeze-it Squeezable Thick Phallic Dildo-Light, maar bij Easytoys noemen ze ‘m Squeeze-it Dikke Dildo. Snap ik wel, want de originele naam is nogal lang. Maar dikke dildo klinkt ook weer zo… nou ja, het is een dildo en hij is een beetje dik. We doen het er maar mee. Ik kreeg ‘m dus van Easytoys en ik was benieuwd naar zijn speciale verbuigbare functie!

Specs

Materiaal: siliconen aan de buitenkant, silexpan aan de binnenkant
Oplaadbaar: nee
Standjes: je moet ‘m echt zelf bewegen
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 42,99 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Als gewone dildo is ‘ie top! Als verbuigbare toy, not so much.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de squeeze-it dikke dildo De achterkant van de verpakking van de squeeze-it dikke dildo

Als je vaker m’n reviews leest, heb je me vast al horen klagen over de saaie witte verpakkingen met een foto van de toy. Dat is dé stijl die je momenteel erg veel ziet. Deze Squeeze-it verpakking heeft wat meer kleur en meer foto’s. Maar ik vind ‘m toch ook weer lelijk, hoor. Alsof iemand bij Squeeze-it gewoon net even te enthousiast was en álle foto’s op de verpakking wilde. En die foto’s zijn nou ook niet heel goed. En het rare, random gekleurde printje vind ik ook niet echt mooi. Maar goed, de verpakking gooi je waarschijnlijk toch weg, dus who cares!

In de verpakking vind je natuurlijk de Squeeze-it Dikke Dildo zelf en meer niet. Want alle verdere instructies zie je al op de (te drukke) verpakking staan.

Mijn eerste indruk van de Squeeze-it Dikke Dildo

De squeeze-it dikke dildo naast een lipstick De squeeze-it dikke dildo in mijn hand

De Squeeze-it Dikke Dildo ziet er gelijk al uit als een prima dildo. Hij is inderdaad wat dikker dan de gemiddelde sextoy. Verder is het een vrij basic dildo. De schacht is helemaal glad en hij heeft aan de bovenkant iets wat op een eikel lijkt. Onderop heeft ‘ie een zuignap.

Maar deze dildo heet niet voor niets de Squeeze-it, want onder de siliconen buitenlaag zit dus silexpan (wie weet wat dat is, mag het zeggen). Hierdoor voelt de dildo zachter en kan je ‘m makkelijk verbuigen. Je kan deze dildo in de magnetron of in kokend water opwarmen, daarna kan je ‘m verbuigen, dan doe je ‘m in de koelkast en dan zou ‘ie in deze vorm blijven zitten.

Als ik het zo voel, voelt deze Squeeze-it Dikke Dildo vrij stug. Misschien weet je nog van vroeger als je met klei ging spelen, dat die klei dan in het begin heel hard voelt. Pas na lang kneden werd het zachter. Dat idee van die harde klei, dat kreeg ik bij de Squeeze-it Dikke Dildo. Ik moest echt heel hard knijpen om ‘m een beetje in te deuken, maar ik had ‘m dan ook nog niet in de magnetron gedaan, dus ik had er nog wel vertrouwen in.

De test van de Squeeze-it Dikke Dildo

Squeeze-it dikke dildo De onderkant van de zuignap van de squeeze-it dikke dildo

Ik besloot om de Squeeze-it Dikke Dildo eerst gewoon zo te testen. De vorm die hij van zichzelf heeft, ziet er al best wel goed uit en dat ‘ie wat dikker is, vind ik fijn. Natuurlijk gebruikte ik een fijn waterbasis glijmiddel, want siliconen sextoys glijden van zichzelf niet zo goed.

Zoals verwacht, voelt deze dildo echt heel lekker. De dikte is voor mij echt goed en die ribbel bij de eikel vind ik heel stimulerend. Juist omdat de dildo verder helemaal glad is, voelt dit dan extra intens. Mijn G-spot is echt wel makkelijk, dus die werd ook wel blij van deze ribbel bij de eikel. Echt een prima dildo dit, ook zonder ‘m op te warmen.

De Squeeze-it Dikke Dildo naar wens vormen

Squeeze-it dikke dildo met wat rimpels De squeeze-it dikke dildo gebogen.

Het voelde een beetje vreemd om een dildo in de magnetron te doen. Ik kwam er ook achter dat je de dildo moet neerleggen en niet moet laten staan in de magnetron, want staand wordt alleen de onderkant warm. Uiteindelijk was dus de hele Squeeze-it Dikke Dildo opgewarmd en probeerde ik ‘m te verbuigen. Iets meer kromming leek me een fijn idee. Maar dat ging echt niet zo makkelijk als ik gehoopt had. Het ging allemaal nog steeds stug en de dildo uberhaupt in die positie laten blijven, lukt me dus niet.

Met een hoop gedoe kan je het voor elkaar krijgen. Met elastiekjes of ‘m in een bakje proppen waarbij hij in de juiste vorm gedwongen blijft. En dan moet ‘ie de koelkast in. Als je geluk hebt, heeft ‘ie daarna de vorm die je wilde. Met wat extra rimpels, wat er ik wel gek uit vond zien. Maar, zo lang de dildo koud is, houdt ‘ie deze vorm.

Het is momenteel nogal warm. En een vagina is ook nogal warm. Dus het plezier van deze vorm duurt ook maar erg kort. Eigenlijk zo kort dat je er precies niks aan hebt.

Conclusie

Als dual densitiy dildo is dit echt wel een fijne dildo. De vorm is echt fijn, het gladde gecombineerd met de stevige ribbel bij de eikel voelt heel goed. Het formaat vind ik ook prettig. Het voelt trouwens wel heel fijn als je de Squeeze-it Dikke Dildo in de magnetron gedaan hebt en je ‘m dan inbrengt!

Deze Squeeze-it dildo kán je inderdaad verbuigen. En het kán lukken dat ‘ie die vorm ook houdt. Maar alleen zo lang ‘ie koud is. En daar heb je gewoon niks aan. Dus, fijne dildo, maar niet voor het verbuigen.

Je kan de Squeeze-it Dikke Dildo hier bestellen bij Easytoys voor 42,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.