Sportsheets Sex & Mischief Brat Faux Fur Flogger

08-04-2024

Een flogger die half uit normale stroken bestaat en half uit stroken van nepbont. Hoe leuk is dat? Ik was heel benieuwd hoe dat zou voelen, dus ik was erg blij toen ik deze Sportsheets Sex & Mischief Brat Faux Fur Flogger (wat een lange naam!) kreeg van Eropartner.

Specs

Materiaal: kunstleer en nepbont
Waterproof: weet ik niet
Verkoopprijs: 29,95 euro, hier te koop bij Erotouch
Is 鈥檛 wat? Ja! Dit is nog zoveel leuker dan ik dacht!

De look van de Sex & Mischief Brat Faux Fur Flogger

Toen ik de Sex & Mischief Brat Faux Fur Flogger online zag, vond ik ‘m helemaal leuk. Een zwarte flogger met zacht roze (nep)bont, dat is ook wel een look waar ik blij van word. Maar toen ik ‘m binnen kreeg en ‘m voor het eerst in het echt zag, was ik toch wel wat teleurgesteld. Hij was wat meer ‘flimsy’ dan ik had verwacht. Hij was wat klein en iel en de nepleren stroken waren ook wel heel erg flexibel en wat dunner dan ik had verwacht. Ik had wat meer ‘body’ verwacht. Het nepbont voelde wel al gelijk heel lekker zacht aan, dus daar zag ik dan toch nog wel mogelijkheden mee. Want hoewel ik in een BDSM-spel echt kan genieten van geslagen worden en pijn, vind ik de afwisseling met zachte strelingen 贸贸k echt heel fijn.

Dus, de Brat Faux Fur Flogger mocht gewoon mee op date met mijn dominant. Het was een erg leuke date en eigenlijk was ik deze flogger al bijna vergeten. Vooral ook omdat ik er eigenlijk niet zo heel veel van verwachtte. Maar ik bedacht me toch nog op tijd dat we deze BDSM-toy ook nog wel konden testen. En daar kreeg ik geen spijt van!

De test van de Sex & Mischief Brat Faux Fur Flogger

Toen mijn D. me begon te slaan met de Brat Flogger, was ik eigenlijk direct al verbaast. Want misschien ziet hij er niet zo indrukwekkend uit, de klappen kwamen toch een stuk steviger aan dan ik had verwacht. Ik voelde vooral de kunstleren stroken op mijn billen. De pijn varieerde van ‘oeh lekker, meer!’ tot ‘auw dat doet echt best gemeen pijn!’ Hij wisselde het slaan af met het strelen, waarbij ik de roze nepbont stroken dan weer heel goed en vooral heel lekker voelde.

Dit was al heel leuk. De afwisseling tussen de toch best pijnlijke klappen en de superzachte strelingen. Maar het werd n贸g leuker toen ik me omdraaide en hij me op mijn borsten ging slaan met de Sex & Mischief Brat Faux Fur Flogger. Op mijn billen voelde ik tijdens het slaan alleen de zwarte stroken, maar op mijn borsten kwamen de klappen heel anders aan. Ik voelde duidelijk eerst een klap en daarna gelijk een streling. En dat voelt 茅cht heel gek. Maar wel heel fijn gek. Alsof iemand je slaat en dan gelijk er na aait. Instant, direct achter elkaar. Dat is een hele vreemde gewaarwording. Ik was nog auw aan het roepen, maar ondertussen voelde het dan juist al heel lief. Natuurlijk blijft het gevoel van de pijn wel eventjes hangen. Of nou ja, natuurlijk, zo werkt dat bij mij. Iedereen beleeft pijn anders. Dus ik voelde nog wel de pijn van de klap, maar het strelen van het (nep)bont maakte het toch weer extra lekker.

Ik was wel verbaasd dat de zweep op mijn borsten zo anders voelde dan op mijn billen. We hebben geprobeerd ditzelfde effect ook op mijn billen te krijgen, maar dat ging niet. Mijn D. denkt dat het er aan ligt dat je op billen toch net anders slaat, maar ik denk dat het ook kan komen omdat mijn borsten nu eenmaal een stuk gevoeliger zijn dan mijn billen. Hoe het precies zit, kan ik je niet vertellen. Maar dat het zo werkt (bij mij), dat wel.

Multifunctionele zweep

Sowieso vind ik het van deze Sportsheets Sex & Mischief Brat Faux Fur Flogger heel leuk dat je ‘m op twee manieren kan gebruiken. Voor pijn en voor strelen. Dat concept vind ik sowieso al heel tof. Tijdens een BDSM-spel is het echt leuk om met verschillende sensaties te spelen. Als dat met 茅茅n toy kan, is dat extra leuk, want dat maakt het heel verrassend. Als je een blinddoek draagt, versterkt dat effect. Maar ook zonder blinddoek is het met deze zweep heel leuk, want je weet niet hoe je partner ‘m op dat moment gaat gebruiken. Krijg je pijn, of lekkere kriebels? Ik vind zulke dingen echt leuk.

Ik denk dat deze zweep voor veel mensen heel tof is. Als je beginner bent, is het een hele fijne zweep omdat je eigenlijk gelijk twee toys in 茅茅n hebt. De flogger is niet te lang en niet te zwaar, daardoor is hij makkelijk te hanteren. Je kan er zowel zacht als hard mee slaan. Voor iemand die al wat meer ervaren is en al wat meer toys heeft, vind ik dit 贸贸k een hele toffe flogger. Juist omdat ‘ie ook best gemeen kan aankomen en het effect van de klap met daarna gelijk het strelende effect is volgens mij best uniek.

Conclusie

De Sportsheets Sex & Mischief Brat Faux Fur Flogger ziet er misschien niet heel indrukwekkend uit zo op ‘t eerste gezicht, maar ik ben wel onder de indruk. Dit is 茅cht een hele leuke zweep. De pijn kan je makkelijk doseren van vrij mild tot lekker pittig. De afwisseling met de zachte strelingen van het bont voelt heerlijk. En op sommige lichaamsdelen voel je eerst de klap en dan gelijk de streling en dat is 茅cht amazing!

Je kan de Sportsheets Sex & Mischief Brat Faux Fur Flogger hier bestellen bij Erotouch voor 29,95 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.