Sportsheets Saffron Loop Paddle

01-04-2022

De Sportsheets Saffron serie heeft best wel toffe toys! Deze keer kreeg ik de Sportsheets Saffron Loop Paddle van Erovibes. Ik had nog niet eerder een lederen loop zweep geprobeerd, dus ik was erg nieuwsgierig.

Specs

Materiaal: PU-leer
Waterproof: nee
Verkoopprijs: 27,90 euro, hier te koop bij Erovibes
Is ’t wat? Hij maakt wel veel lawaai

Mijn eerste indruk van de Sportsheets Saffron Loop Paddle

Er ligt een lipstick op de sportsheets saffron loop paddle De sportsheets saffron loop paddle van de zijkant gezien.

Zweepjes hebben over het algemeen geen verpakking. De Sportsheets Saffron Loop Paddle heeft er gewoon een kaartje aan hangen, en dat is het. Prima, want de meeste mensen hangen een zweepje op of bewaren ‘m in hun zwepentas of koffer.

De Sportsheets Saffron Loop Paddle ziet er een beetje uit als een dubbelgevouwen riem, met een handvat daaraan. En dan natuurlijk in diezelfde kleur rood als alles uit de Saffron serie van Sportsheets. Het PU-leer voelt glad en nog vrij stijf aan. De paddle is best lang. Aan het uiteinde van het handvat zit een koordje waarmee je ‘m op kan hangen of wat je om je pols kan houden als je slaat.

De afwerking van de paddle ziet er heel netjes uit. De randjes aan de zijkanten zijn mooi glad en het stikwerk ziet er ook echt goed uit. In het handvat zit een verdikking, zodat de Sportsheets Saffron Loop Paddle wat fijner in de hand ligt.

De test van de Sportsheets Saffron Loop Paddle

De sportsheets saffron loop paddle in mijn hand. Close-up van het loop deel van de sportsheets saffron loop paddle

Leren paddles kunnen best hard aankomen. Zeker eentje die lijkt op een dubbelgevouwen riem. Het leek me best pittig. Dus toen het tijd was om deze Loop Paddle te testen, zette ik me schrap. Die eerste klap zorgde voor best een schok. Zoveel lawaai. Als ik zo’n harde klap hoor, dan verwacht ik ook véél pijn. Het duurde even voor ik door had dat die pijn er eigenlijk helemaal niet was. Dat paste eigenlijk gewoon niet zo goed in mijn hoofd, zoveel lawaai en dan geen pijn.

Ik had wel eerder paddles gevoeld die veel lawaai maakten maar weinig pijn veroorzaakten, maar zo weinig pijn als dit was wel nieuw.

Nu was ik met twee mensen aan het spelen die behalve lief ook best wel gemeen zijn en mij graag veel pijn doen. Dus dit was even schakelen voor iedereen. Ik vroeg me af of deze Sportsheets Saffron Loop Paddle uberhaupt wel pijn zou kunnen doen. Wanneer er echt met volle kracht uitgehaald wordt, dan geeft ‘ie wel pijn. Niet extreem veel pijn, maar zeker wel pijn. Maar wanneer je er met gewone kracht mee slaat, voelt het weinig indrukwekkend voor mij.

Nu is ieders pijngrens natuurlijk anders. Mijn pijngrens verschilt ook per keer. Maar ik durf wel te stellen dat de meeste mensen deze paddle niet zo pijnlijk zullen vinden. Wat deze paddle echt ideaal maakt voor mensen die in hun hoofd maso zijn, maar een lage pijngrens hebben. Ik weet dat die mensen er zijn en dat dat soms echt frustrerend kan zijn. Deze zweep klinkt zo indrukwekkend, dat ik me voor kan stellen dat dat heel fijn werkt voor zo’n persoon.

Om mee te slaan is deze zweep wel prettig, als je dus niet per se iemand veel pijn wil doen. Hij ligt lekker in de hand en is makkelijk te hanteren. Het voelt alsof je met een riem slaat, maar makkelijker. Je moet wel zorgen dat je huisgenoten en buren er niet zijn, of ze eerst even noise cancelling headphones geven.

Dit was wel een verrassende test. Het pakte totaal anders uit dan ik had verwacht. Dat is denk ik ook gelijk waarom het fijn kan zijn om reviews te lezen over BDSM-toys. Online is het toch niet altijd even makkelijk in te schatten hoe iets aan gaat voelen.

Conclusie

De Sportsheets Saffron Loop Paddle is echt wel een mooie paddle. Hij ziet er goed uit, hij is mooi afgewerkt, hij voelt fijn aan. Maar hij maakt niet zoveel impact. Het is een zweep die niet veel pijn geeft. Hij maakt wel echt heel veel lawaai. Dus wanneer je moet denken aan huisgenoten of buren, of wanneer je graag veel pijn wilt geven of ontvangen, kan je deze paddle beter overslaan. Maar als je in je hoofd een enorme maso bent, maar in de praktijk een lage pijngrens hebt, of wanneer je gewoon een BDSM-toy wilt die niet zoveel pijn doet, is dit echt de paddle voor jou.

Je kan de Sportsheets Saffron Loop Paddle hier bestellen bij Erovibes voor 27,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.