Sportsheets Saffron Acrylic Spanker

14-01-2022

Zoals je vast weet, hou ik van BDSM. Daarin vind ik het fijn als ik de persoon ben die geslagen word. Dat kan natuurlijk met een heleboel BDSM-toys gedaan worden, maar toen ik deze Sportsheets Saffron Acrylic Spanker zag, wilde ik toch wel extra graag met deze paddle geslagen worden. Een doorzichtige paddle met ronde gaatjes. Ik vind het er helemaal tof uitzien. Ik kreeg deze spanking paddle van Eropartner.

Specs

Materiaal: 65% acryl, 20% weekmakervrij PVC, 15% nylon
Standjes: Moet je allemaal zelf doen (of laten doen)
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 32,90 euro, hier te koop bij Loveware 
Is ’t wat? Oh ja!!

Mijn eerste indruk van de Sportsheets Saffron Acrylic Spanker

De sportsheets saffron acrylic spanker  in mijn hand. De sportsheets saffron acrylic spanker  en een lipstick

De Sportsheets Saffron Acrylic Spanker werd geleverd in een plastic zak, dus over de verpakking valt niet zoveel te zeggen. Er hing wel een Sportsheets kaartje aan.

Ik weet niet precies hoe het komt, maar een doorzichtige paddle vind ik dus echt extra leuk. Paddles kunnen van allerlei materialen zijn. Meestal zie je ze van leer, vegan leather of hout. Maar zoals deze, van acryl, en dus doorzichtig, dat kom je niet zo vaak tegen. En dat maakt het dan bijzonder. En dan heb ik nog veel meer zin om dat te gebruiken. Marketing, het werkt op mij.

Het acryl is 4 millimeter dik. Niet heel dik dus, maar ook niet zo dun dat je gelijk zou verwachten dat ‘ie stuk gaat. Over de hele lengte van de paddle zitten ronde gaatjes. Hierdoor kan je nog meer impact maken. Iets met luchtweerstand geloof ik, ik weet niet meer precies hoe het zit, maar zoiets was het. Meer impact, dan denk ik al snel: meer fun!

Om het handvat lijkt een soort strakke sleeve te zitten. Zwart met een rood randje, en ook het logo zie je er op aan één kant van de paddle. Aan de onderkant van de Sportsheets Saffron Acrylic Spanker zit een nylon koordje. Dat kan je om je pols doen als je bang bent dat je ‘m tijdens het slaan verliest (ik stel wel voor dat je dan beter nog wat aan je sla-techniek werkt), of je kan het gebruiken om de paddle aan op te hangen.

Ik vind deze acryl paddle er tof uitzien, maar dat was je inmiddels vast al duidelijk. Ik had er in elk geval zin in om ‘m uit te testen.

De naam van deze paddle is wellicht wat raar, want er is natuurlijk niks saffron, of saffraankleurig aan deze toy. Maar Saffron is de naam van de collectie, waar ik eerder al polsboeien en armboeien van testte.

De test van de Sportsheets Saffron Acrylic Spanker

De sportsheets saffron acrylic spanker  schuin gezien, zodat je ook ziet hoe dik hij is. De sportsheets saffron acrylic spanker  en de eerste die gebroken was.

Gelukkig duurde het niet lang voor die gelegenheid zich aandeed, want ik had iemand gevonden die qua BDSM precies de tegenovergestelde interesse heeft van mij: deze persoon wilde mij graag slaan. Dus yay! Maar die yay was maar van korte duur. En deze keer was dat niet omdat ik weer eens vergeten was dat ik eigenlijk helemaal niet zo goed met pijn kan dealen en dat ik mezelf weer afvroeg waarom ik dit nu eigenlijk leuk vind (maak je geen zorgen, ik vind het wel écht lekker, maar soms pas achteraf). Nee, dit keer kwam het omdat de Sportsheets Saffron Acrylic Spanker stuk ging!

Ik doe al zo’n twintig jaar aan BDSM, maar de keren dat er iets stuk geslagen is op mijn billen kan ik echt nog makkelijk op één hand tellen. Vaak ‘klaag’ ik over dat ik zo hard geslagen word, maar deze keer was ik nog niet eens aan dat klagen toegekomen. Super jammer, want door hoe de Sportsheets Saffron Acrylic Spanker afgebroken was, was er ook een vrij scherpe punt ontstaan. Niet echt veilig meer om te gebruiken. Gelukkig kreeg ik wel een nieuwe paddle van Eropartner, zodat ik ‘m wel echt kon testen. Dat moment waarop mijn mede-tester vroeg ‘Zullen we kijken of we ‘m weer stuk kunnen slaan?’, gaf wel instant voorpret bij mij. Spoiler alert: hij is niet stuk geslagen!

Deze tweede test verliep eigenlijk super goed en leuk. Wel met wat gevloek en geklaag van mijn kant. Wat een heel goed teken is. Want deze Sportsheets Saffron Acrylic Spanker doet wel gewoon echt pijn. En dat vind ik een goede eigenschap voor paddles en andere mep-dingen.

Natuurlijk kan je ook zachtjes slaan met deze paddle (ik kijk hierbij even naar degene die mij sloeg, want die wist dat denk ik niet), maar hard slaan behoort dus ook zeker tot de mogelijkheden. Ik denk dat de eerste versie die ik kreeg een fabricagefoutje had, waardoor die zo snel stuk ging. Kan altijd gebeuren. Sowieso wanneer je een toy of BDSM-ding hebt gekocht en het gaat heel snel stuk, dan kan je altijd gewoon terug naar de winkel waar je het gekocht hebt en dan regelen ze het voor je.

De pijn van deze Sportsheets Saffron Acrylic Spanker is redelijk dof, zoals bij de meeste paddles het geval is. Maar hij heeft ook wel een beetje een bite. Ik denk dat dat door het materiaal komt. Ik vond het wel echt fijne pijn. Toen ik harder geslagen werd, was het wel echt heftig (vandaar het gevloek en geklaag), maar ik hou daar wel van. Dit is typisch zo’n paddle waarmee je gewoon steeds wat harder kan slaan en je dan helemaal in zo’n lekkere flow terecht komt en dan is het gewoon helemaal lekker.

Voor degene die sloeg, was deze acrylic spanker ook prettig. De paddle is licht en fijn om mee te slaan. Het handvat is natuurlijk ook plat, dus niet super ergonomisch gevormd ofzo, maar het voelt echt niet vervelend in de hand.

Conclusie

Ik vind deze paddle echt een aanrader voor, nou, iedereen die van mep-dingen houdt eigenlijk. Dit is typisch zo’n toy die heel makkelijk te hanteren is en al snel een fijn resultaat geeft. Makkelijk in gebruik en lekker om te ontvangen. Omdat ‘ie vrij licht is, kan je zelf echt goed doseren. Yay!

Oh, en dan heb ik nog niet eens vertelt hoe tof het is als je iemand hier mee slaat en daar dan zo’n slowmotion filmpje van maakt! Dat ziet er echt awesome uit met dat doorzichtige materiaal!

Je kan de Sportsheets Saffron Acrylic Spanker hier bestellen bij Loveware, voor 32,90 euro 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.