Sportsheets Saffron Acrylic Paddle

20-05-2022

Begin van dit jaar schreef ik over de Sportsheets Saffron Acrylic Spanker en die beviel me heel goed. Dus toen ik zag dat er ook een ander model was, de Sportsheets Saffron Acrylic Paddle, was ik natuurlijk gelijk geïnteresseerd. Ik kreeg deze doorzichtige paddle van Erovibes.

Specs

Materiaal: Materialen: 65% acryl, 20% ftalaatvrij PVC, 15% nylon
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 34,90 euro, hier te koop bij Erovibes 
Is ’t wat? Ja, hij doet lekker pijn!

Mijn eerste indruk van de Sportsheets Saffron Acrylic Paddle

De sportsheets saffron acrylic paddle met daarnaast een lipstick De sportsheets saffron acrylic paddle in mijn hand.

Zoals de meeste BDSM-tools, heeft ook de Sportsheets Saffron Acrylic Paddle geen verpakking. Er hangt een kaartje aan en dat is het. Helemaal prima wat mij betreft.

De Sportsheets Saffron Acrylic Paddle is dus gemaakt van transparant acryl. Ik vind dat om de een of andere reden dus extra leuk voor een paddle, dat ‘ie doorzichtig is. Het idee dat je kan zien hoe deze paddle impact maakt, vind ik gewoon tof. Ik heb echt zin om allemaal van die slow-motion spanking filmpjes te maken hiermee.

De paddle is vrij breed, maar best dun. Het handvat is net zo plat, maar wel van een ander materiaal. Dat is van PVC. Geen idee waarom dat is. Het is natuurlijk niet het meest comfortabele handvat, aangezien het gewoon plat is, maar het niet oncomfortabel om vast te houden.

Er zit nog een nylon koordje aan het handvat, zodat je je paddle makkelijk kan ophangen als je toevallig een zwepenrekje hebt.

De test van de Sportsheets Saffron Acrylic Paddle

De sportsheets saffron acrylic paddle naast de sportsheets saffron acrylic spanker De ziet de zijkant, en de dikte van de sportsheets saffron acrylic paddle

Soms is BDSM-toys testen best wel moeilijk. Zo had ik deze paddle al een keer getest, maar door alle indrukken in dat spel, was ik eigenlijk gewoon vergeten hoe ‘ie nou voelde. Nu was het geen straf om ‘m nog een keer te testen, of misschien wel, net hoe je het bekijkt. Maar tijdens deze test heb ik extra goed mijn best gedaan om helder genoeg te blijven om er ook nog wat zinnigs over te kunnen schrijven.

Ik dacht dat de Sportsheets Saffron Acrylic Paddle ongeveer hetzelfde zou voelen als de Sportsheets Saffron Acrylic Spanker, maar dat bleek toch niet zo te zijn. Deze paddle is een stuk breder én hij heeft geen gaatjes. Dat maakt het gevoel echt wel heel anders. De klap die deze paddle geeft, komt echt wel hard en stevig aan. Het voelt een beetje vergelijkbaar met wanneer iemand met z’n volle hand je slaat. Maar dan harder. Het is echt een groot oppervlak en dat voel je dus ook goed.

De Sportsheets Saffron Acrylic Spanker is veel smaller en toch ook wat lichter. Ik merk echt duidelijk verschil qua grootte. Ik dacht eigenlijk dat de smallere Spanker meer pijn zou doen, want al die impact op een kleiner oppervlak, maar dat was niet per se zo.

De Sportsheets Saffron Acrylic Paddle geeft een hele pittige, harde klap. De pijn dringt diep door, maar het geeft ook duidelijk nog wat scherpe pijn daar bovenop. Normaal kan je van een BDSM-tool zeggen of die scherpe of doffe pijn geeft, maar deze paddle geeft echt een mix.

Het is wel echt een leuke paddle voor spanking. Je kan er makkelijk zachtjes mee slaan ook, dus je kan de pijn heel goed opbouwen. Het geeft wel echt dat fijne spanking-gevoel en dat vind ik fijn.

Om mee te slaan is deze paddle ook heel fijn. Hij ligt lekker in de hand, is makkelijk te hanteren en met weinig moeite heb je al een groot resultaat.

Conclusie

De Sportsheets Saffron Acrylic Paddle is een hele leuke, lekkere paddle. Omdat ‘ie zo groot is, geeft ‘ie ook een flinke klap. De pijn is een combinatie van doffe en scherpe pijn. Je kan er heel zachtjes mee slaan, maar ook echt heel hard en dan doet ‘ie véél pijn. Helemaal leuk dus!

Je kan de Sportsheets Saffron Acrylic Paddle hier bestellen bij Erovibes, nu voor 34,90 euro in de aanbieding

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.