Sportsheets Rose Crystal Crop

02-09-2019

BDSM toy review: Sportsheets Rose Crystal Crop

Toen ik een berichtje met een foto van de Sportsheets Rose Crystal Crop en de vraag of ik ‘m wou testen, was ik natuurlijk gelijk super enthousiast. Want hallo: een zweepje met roze diamantjes. Dat is nou precies wat ik nodig heb in mijn leven natuurlijk. Ik kreeg de crop in ruil voor mijn review.

Sportsheets voor beginners?

Sportsheets is een merk dat voornamelijk kinky toys maakt. Het lijkt best wel gericht op beginners, of mensen die eens wat willen experimenteren met kinky dingetjes, maar er zitten ook wel echt hele toffe producten tussen. Ook voor mensen die wat meer gevorderd zijn al dus. Zo testte ik eerder al eens een heel fijn strap-on harnas van Sportsheets.
Sportsheets heeft zijn naam van ‘The Sportsheet’, het eerste product dat ze op de markt brachten. Een super tof product ook, maar dat kan je in mijn review over The Sportsheet lezen natuurlijk.

De verpakking van de Rose Crystal Crop

Sportsheets rose crystal crop Sportsheets rose crystal crop

De Rose Crystal Crop zit vastgemaakt aan een kartonnetje. Op de achterkant vind je een semi-erotisch verhaaltje. Zoals je misschien in mijn vorige review, over de Fantasy For Her Sex Machine, hebt gelezen, vind ik die verhaaltjes meestal niet tof. Maar dit verhaaltje vind ik dus echt heel leuk. Het gaat over een stel dat een spelletje speelt met dit zweepje. Ze krijgen elk vijf minuten het zweepje en zitten dan de ander, half naakt, achterna door het hele huis. Wie de ander het vaakst raakt, is daarna de baas in bed. Het is een cute verhaaltje, speels en fun, en het kan je gelijk ook een idee geven voor als je het zweepje zelf hebt gekocht. Dat vind ik leuk. En het laat ook gelijk zien dat je dus gewoon lol kunt hebben BDSM speeltjes. BDSM is echt niet altijd alleen maar hard en serieus. Dat kan wel natuurlijk, maar dat is zeker geen vereiste.

De ingrediënten van de Rose Crystal Crop

Sportsheets rose crystal crop Sportsheets rose crystal crop

Wat ik ook fijn vind aan deze ‘verpakking’ is dat er precies vermeld staat waar het zweepje van gemaakt is. Bij seksspeeltjes is het vaak maar raden wat er precies in zit, maar hier staat het gewoon allemaal gespecificeerd. Het belangrijkste is denk ik dat het flapje van het zweepje van leer gemaakt is en de diamantjes zijn van glas.

Als je voor het eerst een zweep gaat gebruiken

Sportsheets rose crystal crop Sportsheets rose crystal crop

Als je voor het eerst een zweep wilt gaan gebruiken, is er natuurlijk een heleboel keus. Er zijn zoveel soorten mepgerij. Je hebt paddles, canes, floggers, singletails, paardrijzweepjes, noem maar op. Als je nog nooit iemand geslagen hebt, kan het handig zijn om een zweep te kiezen die makkelijk te hanteren is. Bij een flogger heb je heel veel stroken, die kunnen alle kanten op vliegen en singletails vergen echt wel wat oefening. Een paddle of een paardrijzweepje zou ik je wel aan kunnen raden. Deze twee zwepen zijn allebei makkelijk te hanteren en daarmee heb je dus minder kans dat je je partner raakt op een plek waar het niet de bedoeling was.

Stopwoorden

Sportsheets rose crystal crop Sportsheets rose crystal crop

De Rose Crystal Crop is een paardrijzweepje, dus die is prima geschikt, ook als je nog nooit zulke kinky dingen gedaan hebt. Veel BDSM’ers spreken van tevoren een stopwoord af, voor ze kinky spelletjes gaan spelen. Zo weet de ander het direct wanneer er gestopt moet worden. Want soms kan het wel spannend zijn om wat tegen te stribbelen. Dus als je dan bijvoorbeeld ‘rood’ als stopwoord kiest, dan weet de ander direct dat dit geen spel is, maar dat ‘ie echt moet stoppen.

Stijf

Sportsheets rose crystal crop Sportsheets rose crystal crop

Zwepen heb je in verschillende lengtes, de Rose Crystal Crop is ongeveer zo lang als mijn arm (zonder mijn hand). Het handvat is best lang, dus in de praktijk valt het erg mee hoe lang hij is. Ik heb zelf niet zo heel veel ervaring met iemand slaan, maar met de Rose Crystal Crop ging het me makkelijk af. De zweep buigt bijna niet mee, hij zwiept dus niet heen en weer. Hierdoor kon ik heel makkelijk mikken. Het leer van het flapje is ook vrij dik en stijf, dus het blijft ook gewoon op zijn plek staan.

Makkelijk

Sportsheets rose crystal crop Sportsheets rose crystal crop

Ik vond het heel makkelijk om met de Rose Crystal Crop te slaan. Ik kon makkelijk doseren hoe hard ik mijn ‘slachtoffer’ wilde raken. Je kan er heel zachtjes mee tikken, zodat het eigenlijk niet eens pijn doet, maar je kan er ook flink mee uithalen. Ik vond het ook leuk om de zijkant van het flapje te gebruiken. Omdat het leer nog vrij hard is (wanneer ik ‘m vaker heb gebruikt, zal dat waarschijnlijk wel zachter worden), kon dat ook heel goed. Dat gaf weer een heel ander gevoel, een wat diepere pijn.

Sla overal op met de Rose Crystal Crop

Sportsheets rose crystal crop Sportsheets rose crystal crop

Natuurlijk heb ik de Rose Crystal Crop zelf ook nog gevoeld. En daar heb ik ook niks over te klagen. Hij geeft een lekkere ‘slap’. Wat ook handig is, is dat het flapje klein genoeg is om bijvoorbeeld heel specifiek een tepel te raken, of een vulva of penis. Je kan gewoon overal slaan met deze mooie zweep met diamantjes.

Diamantjes overal

Sportsheets rose crystal crop Sportsheets rose crystal crop

De looks van de Rose Crystal Crop is gewoon echt precies wat ik mooi vind. Roze en shiny. De roze kleur is niet heel opvallend, het is echt zacht roze. Maar als je snel kijkt, dan zie je vooral zilver. Maar dat is ook shiny en vind ik dus ook mooi. Het roze, wat je in het echt wel ziet, bleek ook echt super lastig te fotograferen. Maar de steentjes zijn wel echt roze dus.
Door de diamantjes voelt het handvat ook niet glad en heb je dus een goede grip. Ik stel voor dat voortaan op alle handvatten diamantjes worden gebruikt. Het liefst roze natuurlijk.

Conclusie

Ik hou van de Sportsheets Rose Crystal Crop! Ik vind ‘m er echt heel mooi uitzien en de diamantjes zorgen voor een goede grip. Het zweepje is heel makkelijk te hanteren en je kan er zowel heeeeeel zachtjes als best wel hard mee slaan. Door het formaat van het flapje kan dat op echt alle plekjes van het lichaam (oké, beter niet op je oog hè…). Hij voelt lekker om mee te slaan en hij voelt lekker als ik er mee geslagen word. En verder kan ik er gewoon de hele dag naar kijken. It’s so pretty!

Je kan de Sportsheets Rose Crystal Crop hier bestellen voor ongeveer 20 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.