Sportsheets Divine Diva Plus Sized Strap-On

15-07-2018

Strap-on Review by Tess: Sportsheets Divine Diva Plus Sized Strap-On

Jaren geleden kocht ik mijn eerste strap-on. Ik had even moeten zoeken naar een voorbindharnasje dat ook daadwerkelijk om mijn brede heupen paste, maar eindelijk had ik er één gevonden. Ik was erg blij. Tot ik ‘m ging gebruiken dan. Want die elastieken banden bleken toch niet ideaal voor een voorbinddildo. In de jaren die volgden heb ik ik er nog een paar aangeschaft, maar nooit iets waar ik tevreden over was. Dus ik ben nog steeds bezig met de zoektocht naar de ideale strap-on. In deze zoektocht kreeg ik van Sportsheets de Divine Diva Plus Sized Strap-On opgestuurd ik ruil voor mijn eerlijke review.

Sportsheets

Sportsheets divine diva plus sized strap-on Sportsheets divine diva plus sized strap-on

Sportsheets maakt allerlei kinky producten om de seks wat spannender, leuker of makkelijker te maken. Wat ik tof vind van Sportsheets is dat ze ook rekening houden met plus-size mensen en mensen met een beperking. Hun producten zijn over het algemeen makkelijk in gebruik en vrij basic. Boeien zijn meestal van klittenband voorzien bijvoorbeeld. Het eerste product van Sportsheets was The Sportsheet. Vandaar de naam. Een laken voor om je matras, waar je klittenband pads aan kan vastmaken, waar je dan weer heel makkelijk iemand aan vast kan maken met de boeien. Ik schreef hier vorige week een review over.

De verpakking van de Divine Diva Plus Sized Strap-On

Sportsheets divine diva plus sized strap-on Sportsheets divine diva plus sized strap-on

De verpakking van de Divine Diva Strap-On is, zoals alle Sportsheets verpakkingen, zwart, met een foto van het product. Ik vind het wel fijn dat je een foto van zowel de voorkant als de achterkant ziet, want ook de achterkant is zeker belangrijk bij een voorbindharnasje. Op de verpakking kan je ook gelijk vinden wat de omvang van de strap-on is. Je kan het verstellen, dus het is geschikt voor een heupomvang van 71cm tot 208 cm. De bandjes die om je bovenbenen gaan, zijn tot 112 cm te verstellen. Ik vind het fijn dat dit gelijk op de doos staat (in inches en centimeters) zodat je gelijk kan zien of het je gaat passen. De doos is van karton, maar echt super stevig, dus als je wilt, kan je je voorbinder hier makkelijk in bewaren.

Strap-on zonder dildo

Sportsheets divine diva plus sized strap-on Sportsheets divine diva plus sized strap-on

Je krijgt geen dildo bij de divine diva strap-on. Als je nog geen geschikte dildo hebt, moet je die er dus zelf bij kopen. Vroeger vond ik dat altijd stom, want wat heb je nou aan een voorbindharnas zonder dildo? Maar nu vind ik het juist een voordeel. Er zijn zoveel soorten dildo’s en ik vind ze lang niet allemaal goed of fijn. Vaak krijg je bij een strap-on een dildo van een of ander slecht materiaal. Poreus of misschien wel giftig. Daar zit ik echt niet op te wachten. Ik wil gewoon een fijne siliconen dildo. En het hangt er natuurlijk ook vanaf wat je voorkeur is. Wil je een dikke dildo of juist een dunne, voor de G-spot of prostaat, met ribbels, zonder ribbels, wat dan ook. Er is zoveel keus. Beter dat je dan ook gewoon zelf kiest, vind ik.

Verstelbaar

Sportsheets divine diva plus sized strap-on Sportsheets divine diva plus sized strap-on

De Divine Diva Strap-On is dus verstelbaar. De heupband kan je aan twee kanten verstellen tot 208 cm. De gespen zitten op het rugpand van de strap-on. Zo voorkom je dat ‘ie scheef gaat trekken. De bandjes om je benen kan je ook met een klein gespje verstellen, tot 112 cm. De banden en de gespen doen me denken aan die van een rugzak. Ze voelen stevig maar ook wel zacht aan. De band die om je heupen zit is lekker breed en de bandjes bij je benen zijn juist heel smal. Het stuk bij je venusheuvel en het stuk op je rug zijn beiden qua vorm bijna gelijk. Ze voelen heerlijk zacht aan en zijn ook gevoerd, je hebt dus echt een beetje extra padding.

Zacht maar laag

Sportsheets divine diva plus sized strap-on Sportsheets divine diva plus sized strap-on

Ik vind het harnas echt heel lekker zitten. Het enige vervelende vind ik dat het harnasje wel heel laag zit. Iedereen is natuurlijk anders, maar ik zou zelf denken dat voor een plus size harnas het fijn zou zijn om het ‘broekje’ iets hoger te maken. Maar misschien is dat persoonlijke voorkeur. Maar verder zit het dus super comfortabel. Het is lekker zacht en makkelijk af te stellen. En dat kan je dan zo strak doen als je zelf comfortabel vind.

Divine Diva Strap-On in gebruik

Sportsheets divine diva plus sized strap-on Sportsheets divine diva plus sized strap-on

In het gebruik is de divine diva strap-on ook echt prima. Omdat je alles dus gewoon goed kan aantrekken, blijft alles ook gewoon op z’n plek zitten. Zelfs met een zware dildo zoals de Uprize (op de foto hierboven zie je de Fun Factory Magnum) werkt het gewoon. Door de vulling gaat het ook nergens pijn doen, de bandjes snijden niet, het is gewoon echt een fijn ding!

Je kan elke dildo met een platte basis gebruiken. Aan de voorkant van het harnas zit een cockring, die zit vast met 3 drukknoopjes. Je krijgt er drie verschillende maten ringen bij, zodat er voor de meeste dildo’s wel een passende ring bij zit. Ik doe zelf meestal eerst de ring om de dildo en dan daarna de bandjes met de drukknoopjes door de ring heen. Maar als de goede ring er al aan zit, dan kan je ook makkelijk gewoon één knoopje los maken en dan de dildo door de ring doen en het knoopje weer er door en dicht. Best wel makkelijk allemaal dus.

Conclusie

Als de voorkant wat hoger geweest was, was dit voor mij wel de ideale strap-on geweest. Maar afgezien van dat ik ‘m graag wat hoger gezien had, heb ik verder echt geen op- of aanmerkingen aan deze divine diva strap-on. Het zit lekker, het doet wat het moet doen en het werkt makkelijk. Helemaal prima dus!

Je kan de Divine Diva Plus Size Strap-On hier bestellen bij bol.com voor rond de 45 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

 1. Haii wat bedoel je met het zit laag? Kun je daardoor moeilijk penetreren? En is het echt voor alleen plus size vrouwen bedoeld of ook slanke vrouwen?

  Antwoord
  • Dat het broekje een heel laag model heeft. Ik vind zelf, omdat ik een dikkere buik heb, het altijd prettig als een broekje wat hoger is en daar dus wat overheen zit. Dit broekje zit echt alleen op je venusheuvel en dat vind ik dus zelf, met mijn buik, niet zo lekker zitten en niet zo mooi staan. Voor het penetreren maakt het geen verschil.

   Je kan de band die om je heup gaat verstellen vanaf 70 centimeter, dus ook slanke mensen kunnen deze gewoon dragen, tenzij je heupomvang nog smaller is dus.

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Sportsheets Spread The Love Bar | Kinky review by Jay | Tess Tesst - […] dat heb je de afgelopen weken natuurlijk al kunnen lezen, Tess reviewde voor jullie al een strap on en…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.