Spareparts Bella Plus Size Harness | Review door Isara

20-04-2019

Gastreview door Isara:  SpareParts Bella Plus Size Harness

Inleiding door Tess

Van SpareParts en Lust and Love kreeg ik de SpareParts Bella. Een super mooi couture lingerie harness. Je hebt strap-ons natuurlijk in allerlei vormen en maten, maar het meest bekende is denk ik toch wel de voorbinder met riempjes. De SpareParts Bella is heel anders en lijkt op een high waisted slip. Ik vind dat echt super sexy, ik hou hier heel erg van. Deze strap-on is overigens verkrijgbaar in een heleboel maten: van XXS tot 5XL. Yay!

Toen ik de SpareParts Bella binnen kreeg en ‘m open maakte, was ik gelijk verrukt. Het broekje zag er in het echt nog mooier uit dan ik verwacht had en de stof voelde heel lekker aan. Zacht, maar toch stevig. Voor een strap-on slip is het belangrijk dat de stof niet teveel rekt, want dan kan je er natuurlijk niks meer mee als je iemand wil neuken. Het slipje moet wel echt goed blijven zitten en niet meerekken met de dildo. Ik kon niet wachten om ‘m te passen en zag mezelf voortaan op alle sexy feestjes al rondlopen in mijn mooie Bella, dildo bij de hand, ready to go! Maar helaas, de Bella was mij net te klein. Het scheelde niet veel, een paar centimeter maar. Maar het slipje zat echt te strak om ‘m mooi en comfortabel te kunnen dragen.

Daarom vroeg ik Isara of zij deze voorbinder misschien wou testen en er een review over wou schrijven. Gelukkig wilde ze dat, dus hier onder kan je haar review lezen. Binnenkort kan je van mij nog een review verwachten over de SpareParts Joque, want die paste gelukkig wel!

Strap-on fantasie

Spareparts bella plus size harness | review door isara Spareparts bella plus size harness | review door isara

Wat was er eerst, de fantasie om iemand met een strap-on te nemen of het harnas om dat te doen? Het was er tot nu toe nooit echt van gekomen, als plus size vrouw pas ik de meeste voorbindharnasjes niet, maar van Tess kreeg ik de Bella Plus Size om te testen.

De Bella komt in een stevige zwarte doos, niet te groot, met erop de naam in gouden letters gedrukt. Stijlvol en niet over the top. Erbij zit een lingeriezakje en een soort tasje om het harnas in te bewaren, superhandig! Je krijgt ook vier jarretelles er bij. Ik had overigens maat 4X, met een heupomtrek van ongeveer 130 cm en broekmaat 48/50 paste deze maat precies.

Slip als strap-on

Spareparts bella plus size harness | review door isara Spareparts bella plus size harness | review door isara

De SpareParts Bella is eigenlijk geen harnas maar een satijnen slip. Met kant en een grote strik op de achterkant. Ook zit er aan de achterkant ter hoogte van de billen een gat. Dat was iets waarvan mijn partner en ik ons eerst afvroegen of dat wel sexy zou staan, maar dat deed het dus zeker. Dus ik denk dat het gewoon voor de sier is. Het zit nou ook weer niet echt ter hoogte van de anus, tenminste niet bij mij. Er zitten ook een soort lusjes in het broekje, zodat je de jarretelles daar aan kan vastmaken als je dat wil.

Snel klaar om te gaan

Spareparts bella plus size harness | review door isara Spareparts bella plus size harness | review door isara

Aan de voorkant zit het gat waar de dildo in kan. Daar achter heb je ook nog een soort opening in de stof. Je zou er dus ook een strapless-strap-on dildo in kunnen dragen. Aan de binnenkant zit ook een extra stukje stof waarachter je een bullet vibrator kan plaatsen, om zo voor extra stimulatie op de clitoris te zorgen. Dat het harnas eigenlijk gewoon een broekje is was even wennen. Ik dacht bij strap-ons altijd aan harnassen bestaand uit riempjes die je aan kan snoeren. Maar eigenlijk is dat als plussize vrouw heel handig. Hier stap je gewoon in het broekje, en klaar. Ik raad dan wel aan om eerst de dildo er vanaf de achterkant doorheen te doen, want dat is nogal een gedoe als je het broekje aan hebt.

Ik had de Fun Factory Magnum dildo erbij, die er perfect in past. De eerste keer passen bleek al een fijne ervaring. De maat was prima en de stof voelt zacht en sexy aan. Het grote voordeel van een broekje is dat je ‘m binnen no time aan hebt. Wel zo fijn als je eigenlijk zo snel mogelijk bezig wil gaan houden met het nemen van je partner.

Mijn eerste voorbinddildo ervaring

Spareparts bella plus size harness | review door isara Spareparts bella plus size harness | review door isara

En dat nemen, dat ging prima. Het was ook gelijk mijn eerste keer dat ik iemand met een strap-on neukte, dus spannend was het sowieso. Het kost dus ook wat moeite om de rest van dit verhaal niet te laten gaan over hoe ik voor de eerste keer iemand met een voorbinddildo neukte. Maar het gaat natuurlijk over de SpareParts Bella. Die deed gewoon wat hij moest doen, niet meer en niet minder. Hij was binnen no-time aan, waardoor we bezig konden met testen. De dildo beviel ook zeer goed. Aan de geluiden die mijn partner maakte te horen, was die helemaal goedgekeurd. Het enige vervelende, dat misschien niet zo veel met de Bella te maken heeft, is dat de dildo net niet mooi aansloot op mijn lijf. Daardoor maakte hij een soort knik die er in bepaalde houdingen voor zorgde dat de hoek onaangenaam was. Daarmee deed ik mijn partner soms ook pijn. Met wat voelen en duwen bleek dat dat waarschijnlijk is op te lossen met wat extra padding tussen het broekje en mijn venusheuvel.

Degelijke slip

Spareparts bella plus size harness | review door isara Spareparts bella plus size harness | review door isara

Als ik dan toch een beetje pietluttig probeer te doen en echt iets moet noemen wat minder leuk is aan de SpareParts Bella, dan is een klein nadeel dat het echt een soort grote slip is. Dat is misschien toch wat minder sexy dan een echt harnas. Een beetje… degelijk. Ik vond het wel praktisch, maar het oog wil ook wat. Ik heb normaal wel slipjes aan die iets dunner en doorzichtiger zijn als ik iemand een beetje wil verleiden. Ik kan me wel voorstellen dat dunnere stof weer niet stevig genoeg is om als strap-on te dienen. Deze slip blijft wel echt goed op z’n plek zitten. Ik vond het wel jammer dat er geen ruimte was om mezelf te kunnen vingeren. Maar er is dan wel weer ruimte voor een bullet vibrator, die kan je natuurlijk ook stimulatie bieden. Ik heb zelf bij het testen geen bullet gebruikt.

Conclusie

Dit is waarschijnlijk de kortste review op de website, en het tl;dr verhaal was iets geweest als: stevig broekje, doet het goed, geile avond gehad. Het SpareParts Bella Plus Size Harness is een mooi en doeltreffend hulpstuk als je je partner graag een keertje wilt nemen met een voorbinddildo.

Je kan het SpareParts Bella Harness hier bestellen bij Lust and Love voor 172,50

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.