Spanking Bamboo Cane

06-03-2024

De Spanking Bamboo Cane is, precies dat, een cane van bamboe om mensen (met consent) te spanken. In deze review lees je alles over deze BDSM-toy. Altijd al een heel dikke bamboe cane willen gebruiken? Lees dan vooral verder.

SPECS

  • Materiaal: Bamboe en vegan kunstleer (vinyl) (handvat)
  • Bodysafe? Je wordt ermee geslagen, wat denk je zelf?
  • Lengte: 60 cm
  • Diameter cane: 2,5 cm
  • Prijs: € 24,99 bij MEO.de

Spanking Bamboo Cane

De spanking bamboo cane wordt op de website van Meo.de een hardcore BDSM-tool genoemd.

De cane, of moet ik misschien eigenlijk knuppel zeggen, straalt dat dan ook uit. Een dik stuk bamboe met een (vegan) leren handvat.

Het handvat is gevlochten in rood en zwart kunstleer. Aan het handvat zit ook nog een kunstleren lus die je om je pols kan doen, zodat deze knuppel niet makkelijk uit je handen schiet.

Spanking bamboo cane
Spanking Bamboo Cane

Spanking Bamboo Cane in de doos

Zoals we inmiddels wel gewend zijn van Meo.de krijg je de Spanking Bamboo Cane niet in een doos maar in een doorzichtige plastic zak. En daarmee is dit waarschijnlijk ook een van de kortste “in de doos” stukjes die je op deze site zal lezen.

Je krijgt de cane, in een plastic zak, dat is het.

Spanking Bamboo Cane getest

Ik hou van canes en van knuppels, dus je kan je voorstellen dat als Meo.de mij een cane laat zien die eigenlijk ook een knuppel is, ik wel meer dan enthousiast ben.

Dat was ik nu dan ook. Nu is natuurlijk de vraag, wat kan je aan deze knuppelcane of caneknuppel allemaal testen. Nou, daar gaan we het nu dus even over hebben.

Afwerking van de Spanking Bamboo Cane

Als je iets minder kan testen aan de functionaliteit, (laten we eerlijk zijn, want moet een cane of een knuppel kunnen?) dan ga ik meer letten op hoe dingen eruitzien.

En ik moet zeggen, het viel mij een beetje tegen.

Natuurlijk zou ik voor de prijs van deze cane niet per se een high end, super afgewerkt BDSM-kunststuk verwachten. Maar er vallen mij wel een aantal dingen op.

Nu moet ik wel zeggen, ik heb niets aan te merken op het handvat. Dat is op zich netjes gevlochten en zit ook goed om het bamboe heen.

Mijn opmerkingen over de afwerkingen gaan meer over het stuk waar iemand mee geraakt wordt. Er zit namelijk in mijn cane gewoon een zaagsnede, alsof iemand een vergissing heeft gemaakt bij het afzagen en dacht “nah kan nog prima”.

Ondanks dat deze snede niet heel diep zit, vind ik het voor een cane waar ik iemand met enige kracht toch mee in elkaar wil beuken niet heel tof als er al een potentieel breekpunt voorgebakken zit in mijn cane.

Ook ziet het bamboe er wat smoezelig uit. Nu is dit ook vast geen A-kwaliteit bamboe, voor zover daar sprake van kan zijn, maar net iets netter zou wat mij betreft een net ff wat prettiger idee zijn.

De Spanking Bamboo Cane in gebruik

Wat natuurlijk het meest telt als je een cane of knuppel gebruikt is hoe je ermee slaat, hoe je cane in de hand ligt en natuurlijk hoe de persoon die de knuppel “in ontvangst neemt” de impact ervaart.

Zoals ik al eerder schreef is het handvat netjes gemaakt, en ligt daarom lekker in de hand. Ik persoonlijk hou niet van lussen om mijn pols, omdat ik zelf in de waan leef dat ik niet zomaar canes uit mijn handen laat schieten, dat is in mijn zoveel jaar speelervaring ook echt nog nooit gebeurd.

Het slaan met de Spanking Bamboo Cane gaat ook lekker, maar hou er wel rekening mee dat deze (veelal holle) cane er misschien wel uitziet als een knuppel, maar toch echt bijna geen massa heeft.

Dit moet je wel even onthouden als je ermee gaat slaan. Ik had zelf namelijk toch in het begin te neiging om hem als knuppel te gaan gebruiken, en zonder massa sla je al snel je eigen arm kapot.

Met wat geestelijke aanpassing ging ik de Spanking Bamboo Cane meer gebruiken als cane (ja, ik weet het, hij heet ook cane). En dan is hij voor mijn smaak misschien weer iets te dik waardoor je de flexibiliteit mist waardoor ik niet het tempo van een gewone cane kan opbouwen.

De Spanking Bamboo Cane voelt overigens volgens mijn slachtoff…eh testpersoon ook als oppervlakkige pijn. Niet met de bite die je van een dunnere cane zou krijgen maar echt oppervlakkige petsende pijn zoals je dat zou verwachten van een paddle.

Mijn sub is geen fan van dat soort pijn, maar heeft “for science” wel alles doorstaan, waarvoor we mijn sub toch wel even moeten bedanken.

De afwerking van de cane maakt wel dat de ongeregeldheden aan de oppervlakte soms wat extra dingen achterlaat. Of dat wenselijk is laat ik in dit geval maar even in het midden.

Spanking bamboo cane
Spanking Bamboo Cane

De Spanking Bamboo Cane schoonmaken

Als de Spanking Bamboo Cane helemaal heel zou zijn, dus zonder extra zaagsnede kan je de cane goed schoonmaken met een natte doek en wat alcohol. Gezien de snede die in mijn cane zit, kan dat eigenlijk niet. Simpelweg om dat ik niet binnen in de die snede kan komen.

In mijn geval dus een beetje jammer. Ik hoop van harte dat mijn probleem hier een uitzondering is.

Conclusie

Als je van dikke petsende canes houdt en een comfortabel handvat een bonus vindt, dan zou ik denken dat deze Spanking Bamboo Cane, zonder defect, echt iets is voor iemand die dat leuk vindt.

Voor mij persoonlijk vind ik het best een grappige cane, maar is voor mijn speelstijl met canes te rigide en voor mijn speelstijl met knuppels veel te licht.

Je koopt de Spanking Bamboo Cane bij MEO.de voor € 24,99

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.