Sola Sync

01-08-2017

Sola sync

Sola syncAlleen al van de verpakking van de Sola Sync Wand, die ik van Willie.nl kreeg in ruil voor mijn eerlijke review, word ik echt heel erg blij. Een stevige bewaardoos, met daarom een sleeve met afbeelding van de Sola Sync, die ook echt gewoon zoooo mooi is! Kleuren die van paars naar roze overlopen, it’s so pretty! Ik ben dus zo’n sucker die alleen voor die doos deze wand vibrator al zou kopen. Terwijl ik uit ervaring toch weet dat iets wat er mooi uitziet, niet per se ook heel goed hoeft te zijn.

Maar, dat was in dit geval dus zeker wel! De Sola Sync Wand is echt goed. Het is trouwens niet alleen de verpakking die er mooi uit ziet, de wand zelf vind ik ook echt heel mooi.

Wat is een wand vibrator?

Sola syncEen wand vibrator is over het algemeen een hele krachtige vibrator die meestal een beetje lijkt op een (grote) microfoon. De vibrator heeft een apart gedeelte dat je vast kan houden, en een kop waarmee je bijvoorbeeld je clitoris of vulva kan stimuleren. Er zijn ook opzetstukken te koop voor verschillende wand vibrators, zodat je ‘m bijvoorbeeld ook inwendig kan gebruiken. Ook kan je een wand vibrator vaak goed gebruiken om mee te masseren, omdat de trillingen vaak erg krachtig en diep zijn. Wand vibrators zijn er zowel met stekker als draadloos/oplaadbaar, en soms zelf met batterijen. Bekende wand vibrators zijn bijvoorbeeld Doxy en Fairy.

Ergonomische vorm

Sola syncDe Sola Sync Wand heeft een andere vorm dan wat je normaal ziet bij wand vibrators. Er zit een soort bocht in het handvat en het handvat is ook vrij plat en lang. Hierdoor kan je de Sola Sync echt heel fijn vasthouden. Wat ik wel jammer vind, is dat de knopjes van de Sola Sync niet op het uiteinde van het handvat zitten. Dit vind ik juist echt een ideale plek om hem vast te houden, maar ik wil zelf altijd wel graag de knopjes in de buurt van mijn vingers hebben. Hierdoor hou ik de Sola dus nu in het midden vast, bij de knopjes en gebruik ik het laatste deel van het handvat meestal niet.

Een wand met afstandsbediening

Het feit dat deze wand vibrator een afstandsbediening heeft, compenseert voor mij wel weer voor de plek van de knopjes. Dit is voor mij echt de eerste wand die ik ken met afstandsbediening. Ik had er eigenlijk nooit over nagedacht, maar nu ik dit heb geprobeerd, vind ik het wel echt handig.

De afstandsbediening functioneert ook echt prima. Je moet wel eerst de wand aanzetten, maar daarna kan je zowel met de knopjes op de wand zelf als met de afstandsbediening het apparaat bedienen. Het bereik van de afstandsbediening is ook echt goed. Vaak met sextoys gaat dat erg moeilijk, maar ik denk dat dat komt omdat het meestal gaat om toys die inwendig gebruikt worden. Je lichaam zit dan om de toy heen, wat het bereik vaak wat moeilijker maakt. Met een wand vibrator is dat natuurlijk niet het geval.

Leuke mogelijkheden

Sola syncEen afstandsbediening maakt deze wand echt leuker om samen te gebruiken. Je kan de wand gewoon zelf vasthouden op precies het plekje wat jij lekker vindt, terwijl je partner de vibratiestand kan kiezen. Als je net als ik van wat meer kinky houdt, is het ook leuk om deze wand bij een bondage te gebruiken. Lekker vastgebonden liggen met de Sola Sync tussen je benen, en je partner kan van een afstandje toekijken en de wand aansturen. Echt wel super spannend.

Bijna perfect

Sola syncDeze wand vibrator is oplaadbaar en waterproof (de afstandsbediening is niet waterproof). Toen ik hem voor het eerst ging gebruiken, viel het me gelijk op hoe lekker hij in de hand ligt. Ik kon echt lekker relaxed liggen en het voelde allemaal wat handiger dan met een andere wand vibrator. De kop is voor een wand vibrator ook vrij klein, daar hou ik van, dan heb je wat meer gerichte stimulatie. Ik vind het helemaal niet erg als de wand totaal groot of lang is, dat is juist wel fijn met vasthouden, maar ik heb toch een voorkeur voor een kleinere kop. Deze combinatie is voor mij echt ideaal dus.

Sola syncDe vibraties zijn echt heel krachtig. Zelfs standje één is al vrij heftig. Nu hou ik van sterke, diepe vibraties, dus mijn clitoris en ik werden hier heel blij van, het was echt zo lekker! De wand heeft zowel steady vibratiestanden als vibratiepatronen, in totaal zijn er 10 standjes. En! Hij heeft gewoon drie knoppen: een powerknop, een omhoog en een omlaag knop. Dus als je het vorige standje toch lekkerder vond, dan kan je heel makkelijk gewoon een standje terug gaan. Als de knopjes ook nog aan het uiteinde van het handvat zouden zitten, was deze wand vibrator echt perfect geweest.

Niet goedkoop, wel goed

Sola syncDe Sola Sync Wand is geen goedkope toy, hij kost 154,95. Dat is wel echt veel geld. Maar deze Sola straalt ook wel luxe uit. De doos waar hij is zit is dus al echt heel mooi, maar ook als je in de doos kijkt, ziet het er allemaal super mooi uit. De wand zelf ligt mooi er mooi en stevig in, en als je die eruit tilt, zie je de rest van de inhoudt. Er zit zelfs nog een bewaarzakje bij, die zelf ook weer in een heel mooi doosje zit opgeborger. Ook de oplader, waar je ook een stekker bij krijgt in plaats van alleen een usb kabeltje, zit in zo’n mooi doosje. Het is allemaal gewoon echt af.

Als je zo’n bedrag uitgeeft, mag je wel wat luxe verwachten en dat is wel ook echt wat je krijgt. Daarbij functioneert de toy dus ook echt heel goed en heel fijn. De extra optie van de afstandsbediening vind ik echt een leuk extraatje, en het feit dat hij waterproof is, is ook echt fijn.

 

Je kan de Sola Sync hier bij bol.com bestellen.
Je kan de Sola Sync Wand hier bij Willie.nl bestellen.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Mooi ding. Weet je ook hoe lang hij het doet als hij opgeladen is?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.