Smile Spirit | Dildo review

29-05-2020

Dildo’s zijn awesome! Maar vaak worden ze onderschat en dat vind ik jammer. Ik vind dat dildo’s echt hele goede stimulatie geven. De vormen zijn vaak veel beter dan die van vibrators. Voor G-spot stimulatie gebruik ik ook veel liever een dildo dan een vibrator. De vibraties doen het niet voor mijn G-spot, terwijl een dildo in een goede vorm mijn G-spot echt blij maakt. Toen ik de Smile Spirit dildo tegen kwam bij Orion, dacht ik dat dit wel eens een hele goede dildo voor mijn G-spot zou kunnen zijn. Sandra van Orion stuurde ‘m naar mij op in ruil voor mijn review.

Specs

Materiaal: Siliconen, dus niet poreus, niet giftig en bodysafe
Oplaadbaar: Nee, hij trilt niet
Standjes: Moet je zelf voor zorgen
Waterproof: Ja hoor, je kan ‘m zelfs uitkoken
Verkoopprijs: 20,99, hier te koop bij Bol.com
Is het wat? Ja, wat een fijne low-budget sextoy is dit!

De verpakking

De voorkant van de verpakking van de smile spirit. De doos is wit met geel en een foto van de dildo, met op de achtergrond een foto van een sexy kijkende dame die haar tepel laat zien. De zijkant van de verpakking van de smile spirit dildo, waar staat dat hij ook voor anaal gebruik geschikt zou zijn.

Oké, deze dildo kost dus maar 21 euro, wat ik echt heel goedkoop vind voor een siliconen seksspeeltje. Maar dat zie je dus ook wel af aan de verpakking. Die is echt hopeloos ouderwets. Met een geil kijkende dame die haar tepel showt op de achtergrond. Dat kan gewoon echt niet meer. Al lang niet meer. Ook staat op de verpakking dat je deze dildo ook anaal kan gebruiken. Dat zou ik zeker niet aanraden. Hij heeft geen brede basis en de kromming is ook niet zo sterk dat dat ‘m tegen zou houden om naar binnen te glippen. Het lijkt me niet veilig.
Ik kan eigenlijk niks positiefs over deze verpakking zeggen. Gelukkig geldt dat niet voor de inhoud!

Mijn eerste indruk van de Smile Spirt G-Spot Finder

De smile spirit in mijn hand, ter verhouding De smile spirit naast een lipstick. Je ziet dat hij iets meer dan 2 keer zo lang is.

De Smile Spirit is een niet al te grote lila dildo. De kleur vind ik echt heel mooi. Je ziet vaak paarse seksspeeltjes, maar lila komt niet zo vaak voor. En ik hou nu eenmaal van kleuren die niet zo vaak voorkomen voor seksspeeltjes. De dildo is best wel flexibel, maar niet zo flexibel dat ‘ie alle kanten op zwabbert. De vorm ziet er fijn uit. De ene kant is net wat smaller en heeft een wat spitser toelopende kop en ribbels. De andere kant is veel ronder. Ik vind de Smile Spirit er goed uitzien. Ik vind het normaal voor G-spot dildo’s wel fijn als ze een ribbel onder de ronde kop hebben, dat heeft de Smile Spirit niet, maar toch denk ik dat deze vorm best wel zou kunnen werken voor mijn G-spot.

De test

De smile spirit op het vaasje, je ziet de bolle voorkant van de dildo goed. Ik duw de smile spirit op de grond zodat hij buigt. Hij heeft nu ongeveer een hoek van 90 graden.

Ik vind het altijd fijn om glijmiddel te gebruiken bij dildo’s. Omdat deze dildo gemaakt is van siliconen, kan je het best kiezen voor een glijmiddel op waterbasis. Ik gebruikte Sliquid Sassy, een fijn glijmiddel zonder irriterende ingrediënten.

Omdat de bolle kant me het meest geschikt leek voor G-spot stimulatie, gebruikte ik die kant eerst. Dat leek mij de meest interessante kant. Op de doos staat dat deze dildo een ‘G-spot finder’ is. Ik krijg ook regelmatig berichtjes van mensen die vragen stellen over de G-spot en hoe die te vinden. Een G-spot dildo gebruiken is volgens mij best een goede manier om op zoek te gaan naar je G-spot.

Op zoek naar je G-spot

De smile spirit van boven af gezien, zodat je goed de vorm kan zien. Het is een beetje een j. De smile spirit, je kijkt tegen de achterkant van de dildo aan.

Voor mij is het geen mysterie meer waar mijn G-spot ligt, maar toch is het elke keer weer een verrassing hoe een toy voelt wanneer deze langs mijn G-spot beweegt. De Smile Spirit wist mijn G-spot met gemak te vinden. Omdat de vorm wat gebogen is en omdat de kop zo rond is, ging dat heel simpel. Ik herken het gevoel van mijn G-spot inmiddels gelijk. Ik vind het ook heel lekker voelen als mijn G-spot gestimuleerd wordt. Het voelt heel intens en soms zelfs wat overweldigend.

Met de Smile Spirit voelde het heel goed. Ik had wel dat lekkere gevoel, maar niet dat overweldigende. Ik krijg heel snel een orgasme van G-spot stimulatie (dit is bij iedereen anders, het is écht niet gek als het bij jou juist lang duurt, of misschien helemaal niet gebeurt) maar bij sommige dildo’s gebeurt dat nog wat sneller dan bij anderen. Bij de Smile Spirit duurde het even. Deze stimulatie voelt wat rustiger dan bijvoorbeeld de stimulatie van de Tantus G-force. Wel grappig dat deze dildo’s allebei wel echt namen hebben die bij ze passen.

Wat past bij jou?

De smile spirit dildo op het vaasje, je ziet de smalle kant met de ribbel aan de zijkant. De smalle kant van de smile spirit, je ziet de s-vormige ribbel op de kop.

Het hangt er een beetje vanaf waar je naar op zoek bent, of waar je zin in hebt op dat moment. Soms wil ik gewoon snel (en hard) een orgasme. Dan zou ik eerder voor de Tantus G-force gaan, of de Njoy Pure Wand. Maar wanneer ik het iets rustiger wil opbouwen, dan zou ik voor de Smile Spirit gaat.

Als jij je G-spot nog niet ontdekt hebt, dan is het misschien fijn om het wat rustiger aan te doen. Al is er ook zeker wat voor te zeggen om dan juist voor een dildo als de G-force of Pure Wand te kiezen, omdat dat gevoel dan gelijk, of sneller, duidelijk is misschien. Dat is denk ik een keuze die je zelf moet maken. Jij kent jezelf en je eigen lichaam het beste.

Voor mij voelt de Smile Spirit in elk geval heel erg lekker. Ik vind het ook fijn dat hij niet te groot is. Ik hou hem makkelijk vast en verder gaat het allemaal bijna vanzelf. Hij is flexibel, maar toch vormvast genoeg om zonder moeite de juiste plek te raken. En het materiaal voelt lekker aan.

De andere kant van de Smile Spirit

De smile spirit dildo gezien vanaf de smallere kant De smalle kant van de smile spirit in mijn vuist.

Dan is er ook nog de andere kant. Voor mij leek deze kant wat minder interessant. Maar toen ik het met een vriendin over deze dildo had, vertelde zij me dat zij altijd wat moeite heeft met zo’n stompe vorm. Dat is lastiger om in te brengen dan een seksspeeltje met een spitsere vorm. Het leek haar dus heel fijn om eerst de spitse kant te gebruiken, om dan daarna over te stappen naar de andere kant.

Dat vond ik best wel logisch klinken. Ik kan me goed voorstellen dat het handig is om eerst even rustig aan het gevoel te wennen, wat te ontspannen, misschien wat meer opgewonden te raken. En dat het dan daarna makkelijker is om de ronde kant in de brengen.

Ik denk dat het nog fijner was geweest als de ribbels er dan niet geweest waren. En dan met name de S-vormige ribbel op de voorkant van de dildo. Door de smalle vorm en de hoogte van de ribbel, voel je deze best wel goed. Ik vind dat zelf niet heel lekker voelen. Niet dat ik er echt last van had, maar het was wel een gevoel wat ik liever had gemist bij het gebruik van een dildo. Zeker als je dan uitgaat van dat die kant makkelijker te gebruiken zou zijn, dan vind ik dit jammer.

Verder vond ik de smalle kant best oké voelen. Het is leuk dat er een tweede kant is die je kan gebruiken, maar ik vond ‘m zeker niet zo lekker voelen als de andere kant. Ik denk dat de dildo ook echt voor de andere kant ontworpen is, en dat deze kan alleen een leuk extraatje is. Wel tof voor de afwisseling.

Conclusie

De Smile Spirit is echt een hele fijne dildo en hij is ook nog eens super voordelig. Wanneer je interesse hebt om rustig je G-spot te ontdekken of stimuleren, zit je zeker wel goed met deze dildo. Ook wanneer je gewoon eens een dildo wilt proberen (om er achter te komen hoe awesome dildo’s zijn!) is dit een goede. Voor niet veel geld heb je dan een super fijn seksspeeltje in huis.

Je kan de Smile Spirit hier bestellen bij Bol voor 20,99. 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.