Vlog: #SmartballChallenge

19-04-2020

Vlog: #SmartballChallenge

Dit is toch de perfecte tijd voor een challenge? Ruud van MissPoppie.be, Luna van Climaximaal.nl en ik bedachten de #SmartballChallenge. En jij kan ook meedoen, als je dat leuk vindt.

Hoe werken vagina balletjes?

Via Skype namen we weer een vlog op met z’n drieën. Deze keer hebben we over geisha balletjes. Of Ben Wa balls, love balls, vagina balletjes, jiggly balls of hoe ze ook noemt. Balletjes met daarin bewegende balletjes, die je in je vagina stopt. Om je bekkenbodemspieren te trainen. Klinkt super simpel, maar eigenlijk had ik tot het opnemen van deze vlog niet echt een idee wat ik nou precies met zulke balletjes moest doen. Want hoe train je je spieren dan met die balletjes? Is het gewoon een kwestie van knijpen met je bekkenbodemspieren? En waar is het nu precies allemaal goed voor?

Het trainen en controleren van je bekkenbodemspieren

Gelukkig is Ruud wél helemaal op de hoogte. Zij werkt bij de prachtige winkel Loveware in België en daar kreeg zij via Fun Factory een cursus bekkenbodemtraining. Zo simpel als gewoon knijpen is het allemaal niet, maar dat legt Ruud allemaal uit in deze vlog. Of nou ja, niet allemaal, want we beginnen met stap 1. Hieronder kan je de vlog bekijken. We beginnen met wat extra uitleg, de daadwerkelijke oefening voor de #smartballchallenge wordt precies vanaf minuut 10 besproken. Alsof we het zo uitgekiend hebben!

Wil je ook meedoen met de #Smartballchallenge?

Als je mee wilt doen en je hebt nog geen balletjes, heb je nog een week de tijd om die in huis te halen. We beginnen maandag 27 april met de #smartballchallenge. Je hebt dan de hele week de tijd om met de oefening uit de video aan de gang te gaan. Natuurlijk zullen Ruud, Chantall en ik zelf ook hard gaan oefenen en regelmatig op Instagram (stories) updates plaatsen. Hier vind je mijn Instagram account, hier vind je Chantall’s account en hier vind je Ruud’s account.

Wat heb je nodig?

Wij hebben ervoor gekozen om voor onze #smartballchallenge Fun Factory Smartballs te gebruiken, omdat die het beste werken. We gebruiken zowel de Smartballs Duo (met twee ballen) als de Smartball Uno (met één bal).
Als jij zelf al balletjes (met balletjes er in) hebt, kan je die natuurlijk ook gewoon gebruiken. Het is het best om zowel enkele als dubbele balletjes te hebben, maar je kan de challenge eventueel ook alleen met dubbele balletjes doen.
Ruud legt in de video vanaf minuut 10 uit hoe de oefening voor de eerste week werkt.

Waar koop je goede balletjes voor de #smartballchallenge?

Je kan de Fun Factory Smartballs Duo en Uno hier bestellen bij Miss Steel vanaf 18,95.

Je kan de Fun Factory Smartballs Duo hier bestellen bij Euphoria voor 24,90
Je kan de Fun Factory Smartball Uno hier bestellen bij Euphoria voor 19.90

Op Bol.com is hier nog een oude versie van de Fun Factory Smartballs Duo te koop voor 19,95

Het JeJoue Ami Setje is hier te koop bij Miss Steel voor 47,95
Het JeJoue Ami Setje is ook hier te koop bij Bol.com vanaf 49,25

Hoe gaat de #smartballchallenge verder?

Op zondag 26 april komt er nog een Q&A video online. Als je dus nog vragen hebt voor we beginnen, stel ze nu! Dat kan hier in de reacties, maar ook via een mail of privé bericht.
De #smartballchallenge begint op maandag 27 april. De oefening voor deze week zie je in de bovenstaande video.
De video met oefening 2 komt op zondag 3 mei online.
De met oefening 3 komt op zondag 10 mei online.
Zondag 17 mei komt er als afsluiting nog een video online waar wij onze resultaten bespreken.

Doe jij ook mee? Laat het me weten, vind ik leuk!

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik dan hier.
Je kan hier al onze reviews lezen over seksspeeltjes op afstand.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je vagina balletjes of een ander seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

10 Reacties

 1. Wat leuk dit!! Ik vind het een echt een goede toevoeging deze filmpjes met jullie drieën! En dit is ook nog eens heel leerzaam! Kennis delen ben ik altijd enthousiast over. Ik ga even kijken of ik mijn balletjes nog heb. Ik gebruik de laatste tijd meestal een yoni ei 😊

  Antwoord
  • Leuk om te horen! We vinden het zelf ook super gezellig om te doen. Leuk dat je mee doet! 😀

   Antwoord
 2. Interessant onderwerp! Nu al nieuwe dingen geleerd, balletjes besteld zodat ik mee kan doen aan de challenge 🙂

  Antwoord
  • Ik vind het ook zo leuk om die nieuwe dingen te leren! Leuk dat je meedoet! Zin in!

   Antwoord
 3. Wat een ontzettend toffe vlog is dit. Ik heb ook van die balletjes en wist niet precies wat ik ermee moest. Eenmaal in bleven ze gewoon zitten en ik had niet het gevoel dat het iets deed, dus dan is de lol er snel af. Maar nu wordt het interessant, count me in! Ik doe mee!

  Antwoord
 4. Ohh ik wil heel
  Graag mee doen. Omdat ik net de njoy gekocht heb wilde ik ze niet aan schaven maar wil ze wel
  Heel graag winnen!! X

  Antwoord
 5. Hoe leuk zijn de vlogs van jullie bij elkaar😍 ik doe mee met de challenge. Met de winactie natuurlijk ook. ❤️💖

  Antwoord
 6. Ik vind jullie zo geweldig leuk met z’n drietjes, net of ik met drie vriendinnen aan het videobellen ben!
  De challenge is zeer welkom, dus ik hoop van harte een setje te winnen om mee te kunnen doen.
  Keep up the good work♥️

  Antwoord
 7. Hey tess

  Ik zou deze balletjes graag willen winnen voor mijn bestie. Na het zien van jullie vlog dacht zei ja dat is wel wat voor mij zeker omdat het meer is wat je traint . Zo wel gevoel wise als gezond houde van die area. Wij gingen er echt over nadenken na de vlog want wiste niet eens dat het zo veel meer is dan ja ecen iets in brengen top. Hoop meer van dit soort samen werkingen van jullie te zien leer en geniet ervan ga lekker door. We gaan zeker wist of niet de challench aan gaan

  Antwoord
 8. Ik zou het zo leuk vinden om deze smartballs te gebruiken op het werk. Als zorgkundige in het rusthuis, ohja ook nu in tijden van corona moet ik wel blijven werken.
  Dit doe ik zeker met hart en ziel.  Zwaar hulpbehoevende dementerenden de zorg bieden die ze zelf niet meer kunnen. Maar dit doe ik niet alleen. Samen met heel ons team staan we sterk!
  We helpen de mensen uit hun bed. Wassen ze en doen hun kleren aan. We geven de mensen eten en drinken. Zetten ze op de wc. En leggen ze savonds terug in bed.
  In een rusthuis werken is een zwaar onderschat beroep met veel personeelstekorten. De werkdruk is enorm hoog. Het is heel zwaar zowel fysiek als mentaal.
  Wij hebben een enorm druk werkschema. Dus ook geen weekends want die moeten we werken. Ook feestdagen moeten we werken.
  Maar we houden de moed erin. Samen overwinnen we dit! 👊
  Wij bewegen zowizo al heel veel dus ik kan zo zeker goed trainen 😅
  Natuurlijk niet heel de dag he.
  Maar zo een uurtje voor ik gedaan heb, lijkt me spannend om ze in te hebben tijdens het werk.. de gedachten alleen al.. 😏
  Betaald trainen.. jep dat zie ik wel zitten. Ik doe zeker mee aan de #smartballchallenge 😃

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Wet Naturals, Wet Elite Femme Cool Tingle en Wet Elite Femme Water Silicone Blended Lubricant | Tess Tesst - […] extra hulp van glijmiddel, zonder dat ik daar verder nog wat van wil merken. Bijvoorbeeld nu met de #smartballchallenge.…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.