Vlog: SmartballChallenge – The (not so) final vlog

17-05-2020

Vlog: SmartballChallenge – The (not so) final vlog

Een diploma voor mensen die meegedaan hebben met de challenge. Je kan zelf je naam invullen en dan staat er 'heeft meegedaan aan de smartballchallenge. Blijf oefenen. Wij zijn fier op u! #houvol liefs, luna, ruud, tess. Met daar onder een plaatje van drie kuikentjes met smartballs in hun snaveltjes en ze hebben ook een medaille om.Mensen, de SmartballChallenge zit erop! Yay! We hebben het gedaan! Als jij ook meegedaan hebt: gefeliciteerd!! You did it! Dat verdient een diploma!

Print ‘m uit en hang ‘m boven je bed, of deel ‘m in je Instastories (vergeet mij niet te taggen!) of je andere social media. Maar in elk geval: je mag trots op jezelf zijn! Wij zijn in elk geval fier op jou!

Wat een reis was het! Het begon met nieuwsgierigheid en in het begin was het allemaal leuk, maar onderweg kwamen we ook veel frustraties tegen. Deze challenge was zeker niet makkelijk, maar toch ben ik super blij dat ik ‘m gedaan heb! Ik heb er super veel van geleerd en ik blijf zeker doorgaan met oefenen, alleen wel wat minder vaak.

In deze vlog bespreken we onze ervaringen met de challenge. Ik ben ook heel benieuwd hoe jij de challenge hebt ervaren. ik vind het super leuk als je me dat laat weten. Hier onder in de reacties, via het contactformulier of een pb’tje op mijn social media!

Wil jij ook de #Smartballchallenge doen?

Dat kan! Ook al zijn wij klaar, je kan deze challenge op elk moment doen. Je begint met de oefening uit de eerste video (vanaf 10 minuten). Natuurlijk zijn Chantall en ik zelf ook hard gaan oefenen (Ruud heeft al super controle over haar spieren!) en regelmatig op Instagram (stories) updates plaatsen. Hier vind je mijn Instagram account.
Ik heb een highlight ‘smartballs’ aangemaakt waar je al mijn stories over de challenge terug kan vinden.
Hier vind je Chantall’s account en hier vind je Ruud’s account.

Wat heb je nodig?

Wij hebben ervoor gekozen om voor onze #smartballchallenge Fun Factory Smartballs te gebruiken, omdat die het beste werken. We gebruiken zowel de Smartballs Duo (met twee ballen) als de Smartball Uno (met één bal).
Als jij zelf andere balletjes hebt, waar ook losse, bewegende gewichtjes in zitten, kan je die ook gebruiken. Het is het fijnst om zowel enkele als dubbele balletjes te hebben, maar je kan de challenge eventueel ook alleen met dubbele balletjes doen.
Ruud legt in deze video vanaf minuut 10 uit hoe de oefening voor de eerste week werkt.

Waar koop je goede balletjes voor de smartballchallenge?

Je kan de Fun Factory Smartballs Duo en Uno hier bestellen bij Miss Steel vanaf 18,95.

Je kan de Fun Factory Smartballs Duo hier bestellen bij Euphoria voor 24,90
Je kan de Fun Factory Smartball Uno hier bestellen bij Euphoria voor 19.90

Op Bol.com is hier nog een oude versie van de Fun Factory Smartballs Duo te koop voor 19,95

Het JeJoue Ami Setje is hier te koop bij Miss Steel voor 47,95
Het JeJoue Ami Setje is ook hier te koop bij Bol.com vanaf 49,25

Video’s van de smartballchallenge

De eerste video, waarin vanaf 10 minuten de eerste oefening wordt uitgelegd.
De tweede video is een Q&A video, die handig is om te bekijken voor je begint.
In deze video legt Ruud de 2e oefening uit vanaf 7:38
Hier vind je de video met de derde oefening. Vanaf 8:37 word de oefening zelf uitgelegd.
Bovenin deze post zie je de nabespreking, waarin wij vertellen hoe de challenge ons vergaan is en wat we er nu van vinden.

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik dan hier.
Je kan hier al onze reviews lezen over seksspeeltjes op afstand.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je vagina balletjes voor de smartballchallenge of een ander seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

BDSMstore.nl

EASYtoys.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Erovibes.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.