Vlog: Smartballchallenge Q & A

26-04-2020

Vlog: Smartballchallenge Q & A

Het is je vast niet ontgaan: morgen begint de #smartballchallenge! Wij hebben er enorm veel zin in. Maar, natuurlijk waren er ook vragen. Van onszelf, maar ook van jullie. Via Instagram hebben jullie vragen ingestuurd over de challenge en Ruud beantwoord ze in deze vlog allemaal. Ze heeft hiervoor ook nog even overlegd met de seksuoloog van Fun Factory, om zeker te weten dat alle informatie ook echt klopt.

Ben je benieuwd naar de vragen én de antwoorden? Bekijk dan de vlog hieronder:

 

Wil je ook meedoen met de #Smartballchallenge?

We beginnen maandag 27 april met de #smartballchallenge. Je hebt dan de hele week de tijd om met de oefening uit de eerste video (vanaf 10 minuten) aan de gang te gaan. Natuurlijk zullen Ruud, Chantall en ik zelf ook hard gaan oefenen en regelmatig op Instagram (stories) updates plaatsen. Hier vind je mijn Instagram account, hier vind je Chantall’s account en hier vind je Ruud’s account.

Wat heb je nodig?

Wij hebben ervoor gekozen om voor onze #smartballchallenge Fun Factory Smartballs te gebruiken, omdat die het beste werken. We gebruiken zowel de Smartballs Duo (met twee ballen) als de Smartball Uno (met één bal).
Als jij zelf andere balletjes hebt, waar ook losse, bewegende gewichtjes in zitten, kan je die ook gebruiken. Het is het fijnst om zowel enkele als dubbele balletjes te hebben, maar je kan de challenge eventueel ook alleen met dubbele balletjes doen.
Ruud legt in deze video vanaf minuut 10 uit hoe de oefening voor de eerste week werkt.

Waar koop je goede balletjes voor de #smartballchallenge?

Je kan de Fun Factory Smartballs Duo en Uno hier bestellen bij Miss Steel vanaf 18,95.

Je kan de Fun Factory Smartballs Duo hier bestellen bij Euphoria voor 24,90
Je kan de Fun Factory Smartball Uno hier bestellen bij Euphoria voor 19.90

Op Bol.com is hier nog een oude versie van de Fun Factory Smartballs Duo te koop voor 19,95

Het JeJoue Ami Setje is hier te koop bij Miss Steel voor 47,95
Het JeJoue Ami Setje is ook hier te koop bij Bol.com vanaf 49,25

Hoe gaat de #smartballchallenge verder?

De #smartballchallenge begint op maandag 27 april. De oefening voor deze week zie je in de eerste video.
De video met oefening 2 komt op zondag 3 mei online.
De met oefening 3 komt op zondag 10 mei online.
Zondag 17 mei komt er als afsluiting nog een video online waar wij onze resultaten bespreken.

Doe jij ook mee? Laat het me weten, vind ik leuk!

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik dan hier.
Je kan hier al onze reviews lezen over seksspeeltjes op afstand.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je vagina balletjes of een ander seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

BDSMstore.nl

EASYtoys.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cocksicle Ticklin’ Pink | Tess Tesst - […] zo diep zijn, vond ik ‘m als inwendige vibrator ook lekker. Ik weet niet of het komt door de…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.