S&M Shadow Ball Crop

25-03-2022

Misschien heb je meegekregen dat ik vorig jaar de MEO Butt Bruiser heb getest en dat dat vrij snel één van mijn favoriete BDSM-toys werd. Toen ik de S&M Shadow Ball Crop zag, was ik gelijk geintrigeerd, want hij ziet er precies uit als een kleine versie van de Butt Bruiser. Ik kreeg deze zweep van Erovibes.

Specs

Materiaal: 45% ftalaatvrij PVC, 30% ftalaatvrij TPE, 22% polyurethaan, 3% nikkelvrij metaal
Oplaadbaar: je moet ‘m echt zelf (laten) bewegen
Standjes: net hoeveel kracht je zet
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 18,90 euro, hier te koop bij Erovibes 
Is ’t wat? Ja, hij is geweldig!

Mijn eerste indruk van de S&M Shadow Ball Crop

De s&m shadow ball crop in mijn hand. De bovenkant van de s&m shadow ball crop in mijn hand.

Zoals zoveel BDSM-toys zit ook de S&M Shadow Ball Crop niet in een verpakking. Hij zit vast aan een kartonnetje met daarop de naam en een klein beetje informatie. Helemaal prima, want wie bewaart z’n zweepjes nou in de verpakking?

Deze ball crop ziet er uit als een paardrijzweepje, maar in plaats van het flapje wat je normaal aan het uiteinde ziet, heeft deze dus een bal. De zweep voelt vrij licht aan, zeker in vergelijking met de Butt Bruiser, die een grotere bal heeft en een metalen handvat. Ook is deze S&M zweep niet zo lang. Lekker compact zou ik zelfs zeggen.

Ik hou zelf van doffe pijn. Dat is pijn die diep doordringt, zoals bijvoorbeeld een stomp zou voelen. Het tegenovergestelde van doffe pijn is scherpe pijn, die voelt, zoals de naam al doet vermoeden, meer snijdend en ook wat oppervlakkiger. De S&M Shadow Ball Crop ziet er uit alsof ‘ie mij ook van doffe pijn kan voorzien, dus dit is dan zo’n test waar ik best wel naar uitkijk.

De test van de S&M Shadow Ball Crop

De s&m shadow ball crop die een beetje buigt. Close-up van het handvat.

BDSM-toys testen is eigenlijk altijd leuk. Maar ook moeilijk. Wanneer ik een vibrator test, dan doe ik dat alleen. Ik focus me dan op hoe het seksspeeltje werkt, waar de knopjes zitten, hoe de vibraties zijn, hoe het allemaal voelt voor mij. Maar wanneer iemand je aan het slaan is en je moet ondertussen ook nog proberen na te denken, ik vind het een uitdaging. Nu had ik deze keer ook nog eens twee mensen die mij aan het slaan waren, dus dubbele uitdaging. En dubbele fun, dat ook.

Ik kwam er al vrij snel achter dat ik gelijk had wat betreft de doffe pijn. Dat is iets wat de S&M Shadow Ball Crop zeker geeft. Een diepe, doffe, dreunende klap. Het voelt gelijk een beetje beurs. De Butt Bruiser is zwaarder, dus die dringt nog iets dieper door, maar de S&M Ball Crop heeft een ander voordeel. Het ‘steeltje’ van de zweep zwiept namelijk mee. Daardoor maakt ‘ie sneller wat meer vaart, waardoor je ook sneller meer impact heeft.

De twee super gemene sadisten (ze zijn ook wel heel lief, hoor) die mij aan het slaan waren, vonden deze Ball Crop lekkerder slaan dan de Butt Bruiser. Omdat ‘ie lichter is en meezwiept. Het is ook gewoon een wat handzamer zweepje.

Maar dat ‘ie dus kleiner is en er misschien wat minder indrukwekkend uitziet, wil niet zeggen dat dit een zacht zweepje is. De klappen komen écht heel pittig aan. Ik ben niet iemand die snel blauwe plekken krijgt, maar met deze S&M Shadow Ball Crop lukte dat wel. Al moet ik er eerlijkheidshalve wel bij zeggen dat er nog veel meer BDSM-toys voorbij kwamen, dus dat het natuurlijk nooit precies te zeggen is waar de blauwe plekken nu van kwamen. Het voelde in elk geval wel als klappen die blauwe plekken zouden veroorzaken, vanwege de diepte.

Het materiaal van de S&M Shadow Ball Crop

Close-up van het punt waar de bal aan de zweep vast zit. S&m shadow ball crop

Van de Butt Bruiser werd gezegd dat die ook vaginaal in te brengen was. Dat heb ik niet gedaan vanwege het ijzeren dopje op de bal. Over deze zweep zeggen sommige mensen ook dat ‘ie heel geschikt is voor G-spot stimulatie. Maar de bal is van een poreus materiaal gemaakt, dus doe hier wel voorzichtig mee als je dit wilt proberen.

Het probleem met poreuze materialen is dat ze nooit helemaal hygiënisch schoon te maken zijn. Je weet niet wat er achter blijft en wat er binnen in gebeurt. Misschien zitten er bacteriën of schimmels in wanneer je ‘m de volgende keer inbrengt. Of restjes zeep. Allemaal dingen die ik niet in mijn vagina wil hebben. Het materiaal is niet giftig, je zou ‘m met een condoom er omheen bijvoorbeeld wel veilig kunnen gebruiken. Dan heb je ook gelijk het punt waar de bal aan de steel vast zit afgedekt, want dat is ook een plekje waar makkelijk vuil tussen kan gaan zitten.

Voor slaan is het in principe niet erg dat het materiaal poreus is. Wel is het verstandig om na te denken over of je deze zweep bij meerdere mensen zou gebruiken, en wat je er mee wil doen als de huid zou breken en bloedt.

Wanneer de bal van siliconen was geweest, was deze zweep helemaal perfect geweest als je het mij vraagt.

Conclusie

De S&M Shadow Ball Crop is echt een super leuke en lekkere zweep wanneer je houdt van doffe pijn. Hij is lekker compact en niet te zwaar, maar de klappen maken wel een diepe impact. De bal is wel van poreus materiaal gemaakt, dus dat is iets om mee uit te kijken. Maar hij slaat lekker, hij voelt lekker én hij is niet duur. Ik ben fan!

Je kan de S&M Shadow Ball Crop hier bestellen bij Erovibes voor 18,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Heb ik nodig!!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.