Slut Fighter Hip | Masturbator review

11-05-2022

De Slut Fighter Hip is de Japantoy van de maand mei. Natuurlijk kreeg ik deze van onze vrienden bij Motsutoys in ruil voor een review, waarvoor zoals altijd hartelijk dank.

SPECS

  • Materiaal: TPE
  • Bodysafe? Nee, je weet wel
  • Welk glijmiddel erbij? Waterbasis
  • Afmeting totaal: 15 x 23 x 28 cm
  • Diepte van vagina tunnel: 16 cm
  • Anus tunnel diepte: 13 cm
  • Gewicht: 3570 gram
  • Prijs: € 159,95 bij Motsutoys

Slut Fighter Hip

Als je de foto hierboven hebt gezien en toevallig een enorme fan bent van klassieke arcade games, heb je waarschijnlijk wel herkent dat het thema van de Slut Fighter Hip wel heel erg overeenkomt met Street Fighter, dat is “natuurlijk enorm veel toeval”.

Maar mocht je dus altijd al eens seks willen hebben met Chun-Li uit de Street Fighter Franchise dan is nu je kans. Althans, niet echt natuurlijk, want het is een ode aan, een game karakter, en daar dan de heup van, of althans de anus en vagina. Enfin, je snapt het.

De Slut Fighter Hip is een zogenaamde heup masturbator, wat zoveel inhoud als dat je de anus, de vagina, de billen en een stukje heup krijgt en dat de rest van het lichaam er niet is.

Het bijzonder aan deze drie-en-een-half kilo zware onahole is de houding waarin Chun-li ligt, net zoals op het plaatje “biedt” ze haar tunnels aan om je daarmee te plezieren.

Dat is best bijzonder omdat de meeste heupmasturbators vrij recht toe, recht aan zijn.

Slut Fighter Hip in de doos

De buitenkant van de meeste Japantoys is bij bij deze categorie seksspeeltjes meestal van groot belang. Zeker als je inspeelt op een bepaalde fetisj is het visuele gedeelte heel belangrijk en zo ook bij de Slut Fighter Hip.

De buitenkant is voorzien van tekst en een logo die bijzonder veel wegheeft van het Streetfighter logo en natuurlijk zien we een het plaatje van de manga versie van Chun-li, in een verleidelijke pose, zoals je zou verwachten bij een seksspeeltje.

In de doos zit niet veel bijzonders, althans, een plastic blister met daarin de Slut Fighter Hip in een zakje. Enfin, je snapt het denk ik wel. Het is zoals wel vaker allemaal vrij simpel.

Slut fighter hip van dichtbij

Slut Fighter Hip getest

Ben ik een enorme retro game nerd? Ja, hoewel, ik ben inmiddels zo oud dat dat “retro” voor mij helemaal geen retro is, want ik heb de Street Fighter serie gespeeld op het moment dat het uitkwam.

En dus ook toen Chun-li in Streetfighter II (de eerste versie was lang niet zo populair) voor het eerst verscheen op het zwaar pixelarty scherm van een Arcadehal machine. Voor de mensen die niet weten wat een arcadehal is, eigenlijk gewoon een enorme ruimte met allemaal computerschermpjes, toen er (in 1991) wel al de SNES en de eerste Playstation waren, maar veel mensen gewoon kwartjes, guldens en knaken (ja kinderen, op verteld) werden verbrand aan gamen. Street Fighter dus, een klassieker onder de beat-em-ups.

Ook in het tijdperk dat pixels de standaard waren en alles 2D over je scherm heen knalde was Chun-li al sexy, net ff wat grotere rondingen, spieren, nou ja, je snapt het wel, manga/hentai op zijn klassieke best.

In alle opvolgende versies is Chun-li trouwens altijd aanwezig, dus dit karakter heeft duidelijk een grote fanbase.

Heb ik er ooit van gedroom om dingen te doen met Chun-Li? Nee niet echt, snap ik de fetisj erachter, dat dan weer wel.

Tijd voor een test dus.

Het is al een tijd geleden dat ik een heupmasturbator heb getest, maar wat mij meteen opviel aan deze masturbator is dat hij vrij “slap” aanvoelt. Normaal gesproken zijn heupmasturbators of van steviger TPE (met een grotere dichtheid ofzo) of voorzien van een “botstructuur” wat neerkomt op plastic of metalen versteving.

Niets van dit alles bij de Slut Fighter Hip.

Zoals ik al in de omschrijving vertelde heeft de Slut Fighter Hip een tunnel voor de vagina en een tunnel voor de anus.

De tunnels hebben allebei een heel andere textuur, ik verwijs je graag naar de website van motsutoys voor de details over het hoe en wat.

Slut fighter hip waarin je de hele masturbator ziet

Eigenlijk heb je dus twee masturbators in één, wat voor de prijs van de Slut Fighter Hip ook eigenlijk wel te verwachten is.

Ik doe mijn standaarddingetje met mijn favoriete glijmiddel voor masturbators, warm het op en ga testen.

De vaginale tunnel voelt best lekker, eerst wat wijder, dan een strak ringetje, en dan iets wat door de maker omschreven wordt als “de G-spot”. Alles is goed voelbaar, maar naar mijn smaak wel een beetje zacht. Maar over smaak is natuurlijk altijd te twisten.

Zoals je zou verwachten is de anale tunnel een stuk strakker, en is de tunnel voorzien van nopjes, ribbels en uiteindelijk eenzelfde soort kamer als de vagina. Wat raar is, want nou ja een anus is toch anders dan een vagina? Ik snap die beslissing niet.

Ik vind het wel oprecht fijn dat je twee verschillende sensaties hebt, dat is soms ver te zoeken dat soort variatie, dus chapeaux daarvoor.

Maar is dit nu de masturbator die alle andere masturbators doet verbleken? Nee niet echt, het is wel echt heel lekker, maar niet mindblowing vernieuwend. En dat is ook prima, want dat hoeft niet elke keer.

Hoe maak je de Slut Fighter Hip schoon?

De Slut Fighter Hip is een gesloten systeem en daarmee dus best lastig schoon te maken. Maar zoals altijd heeft Motsutoys daar de nodige onahole accessoires voor. Dus met je Onahole pomp goed schoonspuiten, en dan drogen etc. Best nog een klusje als je 3,5 kg aan TPE moet verplaatsen, realiseer je dat dus goed.

Ik kreeg trouwens laatst de opmerking dat je dan ook een condoom om kan doen, omdat dat dan schoonmaak zou schelen. Dat is misschien een optie, maar veel condooms hebben silicone glijmiddel en dat gaat niet goed met TPE, en daarbij, ook dat moet je uiteindelijk wel schoonmaken, want ook glijmiddel veroorzaakt schimmel en nou ja.

Conclusie

De Slut Fighter Hip is zeker een goede masturbator, als je fantasiën hebt over Chun-li al helemaal. Het gevoel is ook erg lekker, maar zoals ik al zei niet mind blowing. Evengoed kan ik je de Slut Fighter Hip van harte aanraden.

Je koopt de Slut Fighter Hip bij Motsutoys voor € 159,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.