Sir Richard’s Control Rim Joy Rimming Vibrator

17-08-2022

Met de Sir Richard’s Control Rim Joy Rimming Vibrator ga ik denk ik een groot taboe bespreken, namelijk rimming. Iets waar eigenlijk best veel mensen iets van vinden, maar waar veel te weinig over gesproken wordt.

SPECS

 • Materiaal: Silicone en ABS plastic
 • Bodysafe? Ja
 • Geschikt glijmiddel: Waterbasis
 • Standjes: 2 snelheden en 5 standen.
 • Heeft opwarm functie
 • Oplaadtijd: 60 minuten
 • Gebruiksduur: 60 minuten
 • Volledige lengte: 12,8 cm.
 • Breedte: 5,4 cm.
 • Lengte van de tong: 3,2 cm.
 • Prijs: € 69,95 bij Sinful.nl

Rimming

Ik kan het niet over een seksspeeltje als de Sir Richard’s Control Rim Joy Rimming Vibrator gaan hebben zonder eerst het onderwerp rimming aan te snijden.

Voor die mensen die misschien dit lezen en denken, wat is dat dan rimming?

Wikipedia leert ons het volgende:


β€œAnilingus (informeel ook rimmen, lotuskus of baffen[1]) is het stimuleren van de anus met de tong. De term anilingus is afkomstig uit het Latijn en heeft een vergelijkbare etymologie als cunnilingus. De term rimmen is afgeleid van het Engelse woord rim, dat rand betekent. Anilingus is zowel anale als orale seks, omdat zowel de mond als de anus erbij betrokken zijn.”

En dus ja, het is kontlikken.

Is dat vies? Nee, of althans, niet als je de juiste voorzorgsmaatregelen neemt, en dus een activiteit die de nodige voorbereiding vergt.

Nu kan ik alle ins- en outs van rimming niet in deze review behandelen, dus dit is de info die jullie nu van mij krijgen.

Maar toch nog even: Ik vind persoonlijk het ontvangen van een rimjob heel erg lekker, dus mocht je je senang voelen met jouw partner(s) dan wil ik je aanraden om het ook eens te proberen, maar doe het wel veilig!

Sir Richard’s Control Rim Joy Rimming Vibrator

De Sir Richard’s Control Rim Joy Rimming Vibrator is een seksspeeltje dat het krijgen van een rimjob mogelijk maakt voor mensen die geen partner hebben die hen daarin willen bedienen.

Een likkende vibrator dus. En dat blijkt ook want als je de Sir Richard’s Control Rim Joy Rimming Vibrator bekijkt zie je ook duidelijk een tong en is al snel duidelijk wat de bedoeling is.

Verder heeft de Sir Richard’s Control Rim Joy Rimming Vibrator een deksel waarmee je hem kan opbergen, haal je die er af, dan zie je een opzetstuk dat gemaakt is voor clitjes (ja I know) en zie je twee knoppen. Een knop bedient de verwarmingsfunctie (warme tongen zijn nou eenmaal lekkerder) en de andere helpt je door de standjes heen en wordt gebruikt om de Sir Richard’s Control Rim Joy Rimming Vibrator uit te zetten.

Sir richards control rim joy rimming vibrator

Sir Richard’s Control Rim Joy Rimming Vibrator in de doos

De doos van de Sir Richard’s Control Rim Joy Rimming Vibrator is wat je zou verwachten van een toy als dit, vrij klinisch, weinig opschmuck, meer de verpakking van een multimeter dan een seksspeeltje als ik heel eerlijk ben.

In de doos vindt je natuurlijk de Sir Richard’s Control Rim Joy Rimming Vibrator, een oplaadkabel, een korte handleiding en that’s it.

Sir Richard’s Control Rim Joy Rimming Vibrator getest

Ik heb natuurlijk net mijn enthousiasme over rimming al met jullie gedeeld, en hoewel ik het echt heel lekker vindt, zijn er niet per se veel mensen die dit met je willen doen, en hoewel dat natuurlijk jammer is, is het ook wel begrijpelijk. Je tong gebruiken om iemand anaal te stimuleren is voor veel mensen misschien net even te veel.

Dan is het wel fijn als er seksspeeltjes zijn die dat eventueel toch voor je kunnen regelen.

Nu heb ik wel al eens een rimming buttplug getest, maar dat was toch niet helemaal wat ik zou willen voelen.

Dus hoopte ik dat dit seksspeeltje zou voorzien in mijn wens tot de sensatie van rimming.

Op eerste gezicht, toen ik Sinful vroeg of ik de Sir Richard’s Control Rim Joy Rimming Vibrator mocht reviewen, had ik goede hoop, een tong, speciaal gemaakt voor rimming, yay!

Toen ik het seksspeeltje ontving en ging uitpakken viel mij wel iets op, namelijk het opzetstuk dat er bij zat, voor de clitoris? Wat heeft dat dan weer met rimmen te maken?

Sir richards control rim joy rimming vibrator

Een kleine Google zoekopdracht leerde mij al snel dat er toch ook stiekem wel heel veel van dit soort seksspeeltjes zijn die dan niet per se zwart zijn, maar toevallig wel exact dezelfde vorm hebben en exact dezelfde functionaliteit. Alleen heet het dan een clitoris licking vibrator.

Maar goed, dat is vast toeval!

We laten het de pret niet drukken en hangen de Sir Richard’s Control Rim Joy Rimming Vibrator netjes aan de oplader, en inderdaad binnen 60 minuten is hij opgeladen.

Wat belangrijk is bij dit soort speeltjes is dat je goed veel glijmiddel gebruikt, want siliconen dat lang je anus gaat likken, dat is best stroef, dus wel iets om over na te denken.

Ik verwijder dus het clitoriskapje, doe mijn glijmiddel ding, ze de Sir Richard’s Control Rim Joy Rimming Vibrator aan en zie inderdaad de tong met enige kracht en vibratie heen en weer gaan.

Dat stemt mij positief.

Ik positioneer mijzelf zo dat deze vibrator bij mijn anus kan en merk al snel dat mijn armen daar misschien net niet lang genoeg voor zijn. Maar met enige moeite lukt het.

De motor heeft het zwaar, want mijn anus ligt natuurlijk niet op een vlak gebied, maar tussen mijn beide billen, en nou ja, dat veroorzaakt een beetje frictie. Evengoed voelt het likken en vibreren best lekker. Maar haalt het natuurlijk niet bij het gevoel van een echte tong.

Die is immers niet van siliconen en plastic en dus veel flexibeleren, waardoor je veel fijnere sensaties krijgt.

Maar ja, beggars can’t be choosers, en de conclusie is. Het is eigenlijk best wel geil en lekker.

Dat gezegd hebbende: Er zijn wel echt een aantal verbeterpunten. Zoals bijvoorbeeld de vorm van het speeltje, dat duidelijk eigenlijk gemaakt is voor clitoris en labia stimulatie, want die vorm zou perfect passen in de hand.

Voor rimmen is het niet mogelijk (voor mij dan) om de knoppen te bedienen en het seksspeeltje goed te houden en dat steeds moeten herpositioneren is gewoon echt, echt niet geil.

Dat is wel echt jammer, want de sensatie op zich is dat wel.

Van rimming alleen kom ik niet klaar, ik weet overigens wel mensen die daar wel van kunnen klaarkomen, maar als ik niet zo lag te stoeien met deze toy had ik waarschijnlijk ook nog wel mijn pik kunnen stimuleren, en tot een heel erg lekker orgasme kunnen komen. Dat bleef nu duidelijk uit.

Sir richards control rim joy rimming vibrator

Schoonmaak

De Sir Richard’s Control Rim Joy Rimming Vibrator is dan wel weer grotendeels van spatwaterdicht silicone, en dus kan je hem onder de kraan met zeep of toycleaner best goed schoonmaken, maar let wel even op de randjes (vooral daar waar dat clitoriskapje zat) want daar hopen de resten toch wel een beetje op.

Conclusie

Ik denk dat de intentie van de Sir Richard’s Control Rim Joy Rimming Vibrator heel goed is, sowieso de likbeweging is echt wel fijn. Tegelijkertijd is dit voor mij duidelijk een aanpassing van een andere (white label?) toy die eigenlijk niet gemaakt is voor rimming. Is het dus slimme marketing? Ja eigenlijk wel. Werkt het als je niet heel kritisch bent? Ja dat denk ik ook.

Is dit de ultieme rimming toy? Geen idee, maar ik denk eigenlijk van niet.

Hij is wel heel lekker, maar zou met een beter ergonomisch ontwerp echt veel prettiger zijn en een wereld van plezier openen.

Wil ik je deze toy dus aanraden? Eerlijk? Ik weet het gewoon niet zo goed.

Je koopt de Sir Richard’s Control Rim Joy Rimming Vibrator bij Sinful.nl voor € 69,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.