Sinful Ultimate Play Butt Plug Kit review

07-06-2023

De Sinful Ultimate Play Butt Plug Kit is een set buttplugs die ideaal zou moeten zijn voor beginners en mensen die al into anal play zijn. Ik kreeg hem van Sinful voor een review.

SPECS

 • Materiaal: Silicone en ABS (de Douche bevat ook PVC).
 • Bodysafe: Ja, maar PVC is niet bodysafe
 • Geschikt glijmiddel: Glijmiddel op waterbasis
 • Afmetingen:
  • Ankerplug: 10 cm lang, 8,5 cm inbrengbare lengte, 3,5 cm diameter
  • Slanke plug: 11,2 cm lang, 9,5 cm inbrengbare lengte, 2,8 cm diameter
  • Kleine kralen plug: 11 cm lang, 7,5 cm inbrengbare lengte. 2,6 cm diameter
  • Grote kralen plug: 17,5 cm lang, 15cm inbrengbare lengte, 2,8 cm diameter
 • Bulletvibrator: 10 standjes, werkt op 1 AAA-batterij (niet meegeleverd)
 • Douche: 125ml inhoud, 5,3 inbrengbare lengte.
 • Setprijs: € 29,99 bij Sinful
Sinful ultimate play butt plug kit: de slanke plug
De slanke plug uit de Sinful Ultimate Play Butt Plug Kit

Sinful Ultimate Play Butt Plug Kit

Het beginnen met anale speeltjes is best spannend, vooral omdat je erachter wil komen of dingen anaal inbrengen wel helemaal jouw ding zijn. De Sinful Ultimate Play Butt Plug Kit is gemaakt om die ontdekkingstocht te ondersteunen.

De kit bestaat uit een viertal plugs, een anale douche voor de voorbereiding, en een bulletvibrator die je plugs nog wat extra dimensie kunnen geven.

Kortom, een hele set waar je van klein naar groot ervaring op kan doen in jouw eigen anale avonturen.

De plugs zijn

Sinful ultimate play butt plug kit: de anker plug
De ankerplug uit de Sinful Ultimate Play Butt Plug Kit

Sinful Ultimate Play Butt Plug Kit in de doos

De Sinful Ultimate Play Butt Plug Kit wordt geleverd in een zwarte doos met daarop de buttplugs die ook in het zwart afgedrukt zijn. Toch is het allemaal goed zichtbaar, wat deze doos toch wel een leuk uiterlijk geeft.

In de doos vind je de silicone buttplugs, de bullet (die al in de kleine kralenplug zit) en in een apart plastic zakje (omdat hij van PVC is) de anaaldouche. Natuurlijk zit er ook een boekje bij waar je nog even de specificaties en de instructies vindt, zodat je niet de bulletvibrator in je linkerneusgat stopt, want hij moet natuurlijk gewoon in 1 van de buttplugs (bij voorkeur een die je ook wil gaan inbrengen).

Sinful Ultimate Play Butt Plug Kit getest

Ik ben natuurlijk al lang geen beginner meer, maar toch wilde ik deze Sinful Ultimate Play Butt Plug Kit eens proberen. Ik ben van mening dat mensen met een penis (en ook mensen zonder penis) de geneugten van het spelen met je anus moeten ontdekken. En deze kit is daar natuurlijk enorm geschikt voor.

Helemaal als je kijkt naar de prijs, want voor de aanschafprijs (bij tijd van schrijven van deze review) kan je niet zo snel 4 silicone buttplugs die ook nog eens voor het grootste deel kunnen vibreren vinden.

Dus zoals je snapt had ik toen ik Sinful vroeg naar deze kit goede hoop dat deze kit fijn zou gaan zijn.

Sinful ultimate play butt plug kit: de kleine kralenplug
De kleine kralenplug uit de Sinful Ultimate Play Butt Plug Kit

Ik was dus ook benieuwd naar de tests.

Bij het openen van de Sinful Ultimate Play Butt Plug Kit valt op dat je meteen wel echt met goede silicone buttplugs te maken hebt. Extra leuk ook dat alle plugs, met uitzondering van de β€œslanke plug” met een bulletvibrator gebruikt kunnen worden. Leuker nog dat er ook een bulletvibrator bij zit.

Bulletvibrator van de Sinful Ultimate Play Butt Plug Kit

Omdat ik toch best kritisch ben op vibrators en ook voor anaal graag rumbly vibraties wil en niet al te buzzy is was dit mijn eerste test.

De bulletvibrator moet je nog wel even voorzien van je eigen AAA-batterij want die zit er dan weer niet bij, maar dat soort batterijen heb je eigenlijk (wij wel in ieder geval) ergens liggen.

Grappig genoeg liep ik hier meteen tegen iets aan. Als je de plug (die trouwens spatwaterdicht is) opendraait zie je aan de binnenkant een wit plasticje zitten dat aangeeft hoe je de batterij inbrengt. Bij mij was dat plasticje echt omgevouwen waardoor de batterij er niet meer in ging. Maar met een pincet en wat wilskracht had ik het plasticje er snel uit gepulkt en kon ik de AAA-batterij plaatsen.

Voor de duidelijkheid, hij moet met de + naar binnen (dat is dat uitstekende pooltje op de batterij en dus niet de vlakke kant).

Daarna kon ik de bulletvibrator testen, en ik moet zeggen voor een bulletvibrator die bij een kit zit is hij niet eens zo heel slecht. Hij is niet super buzzy, hij is zeker ook niet super rumbly. En eigenlijk best wel okee.

Door de vorm kan je gelukkig ook nog een andere bulletvibrator inzetten zoals bijvoorbeeld de We-Vibe Tango X.

Maar je krijgt dit er gewoon bij en eigenlijk is het daarom wel gewoon een awesome bullet vibe.

Sinful ultimate play butt plug kit: de anaal douche en bulletvibrator
De anaal douche en bulletvibrator uit de Sinful Ultimate Play Butt Plug Kit

Buttplugs van de Sinful Ultimate Play Butt Plug Kit

De buttplugs van de Sinful Ultimate Play Butt Plug Kit zijn ook echt wel goed bedacht. Omdat ze steeds net iets dikker (en langer) worden kan je hier echt heel lang plezier van hebben.

Zo is de Slanke plug ook echt slank, comfortabel en makkelijk in te brengen. Is de ankerplug zonder bullet net iets dikker, maar ook voor langere tijd te dragen (met bullet kan je er namelijk niet mee zitten).

De kleine kralenplug heeft misschien niet de juiste omschrijving, omdat kralen meestal als losse stukken gezien worden (zoals bij de grote kralenplug). Maar is meer een bijna prostaatstimulator met bobbels.

De grote kralenplug zou eigenlijk vooral de lange kralenplug moeten heten. Want met zijn kralen is hij de langste in de set en kan je ook voor het meer gevulde gevoel gaan. Fijn is ook dat deze ge-ankert is. Dus zonder vieb kan je hier ook best wel mee rondlopen en zitten en zo.

Kortom, gewoon echt een heel leuk setjes, waarbij ook nog eens nagedacht is over het feit dat je deze gewoon veiligkan inbrengen en langere tijd kan dragen.

Echt wel een geweldig setje voor de beginner dus. En ook voor mij als ervaren persoon was de grote kralen plug ook lekker vullend.

De anaal douche

De anaaldouche is voor een beginnersdouche ook best wel okee. Wel jammer dat deze dan weer van PVC is. Maar ja het is een douche.

Let wel even op als je hem gebruikt, er zit namelijk geen terugslagventiel op. Dus laat de bal niet los voordat je hem uit je kont hebt gehaald, anders kom je voor nare verrassingen te staan.

Sinful ultimate play butt plug kit: de grote kralenplug
De grote kralenplug uit de Sinful Ultimate Play Butt Plug Kit

Sinful Ultimate Play Butt Plug Kit schoonmaken

Met al deze bodysafe blijheid is het ook superfijn dat alle plugs (zonder de bulletvibrator) helemaal van silicone zijn en je ze dus zelfs kan uitkoken. Hoewel heet water en zeep of toycleaner op zich ook al genoeg zijn.

De bulletvibrator kan je wel even kort afspoelen onder de kraan met warm water en zeep.

De douchenozzle kan je ook vrij heet afspoelen. Mocht je zeep gebruiken hiervoor (of voor de bal) zorg dan dat je hem goed uitspoelt, want de achtergebleven zeepresten zijn echt niet goed voor de binnenkant van je darmen als je weer eens anaal wil douchen.

Conclusie

De Sinful Ultimate Play Butt Plug Kit is echt wel een aanrader voor de beginner die eens wil experimenteren met buttplugs en anaal spel in het algemeen. Doordat de meegeleverde bulletvibrator ook wel okee is, heb je een hele set waar je echt weken (zo niet maanden) zoet kan zijn in je ontdekkingstocht in de wereld van anale stimulatie.

Het feit dat deze set, zeker voor zijn samenstelling ook nog eens enorm betaalbaar is, maakt dat ik hem je echt van harte kan aanraden.

Je koopt de Sinful Ultimate Play Butt Plug Kit bij Sinful.nl voor € 29,99

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.