Sinful Twisted Lover

16-01-2023

Glazen dildo’s, ik hou er van! Van Sinful kreeg ik de Sinful Twisted Lover. Een gedraaide, paarse dildo. Hij ziet er supertof uit en ik was heel benieuwd hoe dit gedraaide glas zou voelen.

Specs

Materiaal: glas
Oplaadbaar: nee
Standjes: je moet ‘m zelf bewegen
Waterproof: ja
Verkoopprijs:  16,99 euro, hier te koop bij Sinful 
Is ’t wat? Ik vind ‘m best leuk, zeker voor deze prijs.

De verpakking en de inhoud

De sinful twisted lover op de verpakking, waarvan de voorkant te zien is. De achterkant van de verpakking van de sinful twisted lover

De Twisted Lover zit in een leuke paarse doos. Vind ik leuk, want tegenwoordig zijn de meeste verpakkingen wit en dat is toch wel een beetje saai. Op de verpakking vind je natuurlijk een (vrij grote) foto van de dildo zelf. Dat is tegenwoordig ook vrij standaard, maar hier ziet het er ook wel tof uit. Op de achterkant van de doos vind je een klein beetje informatie over de glazen dildo.

In de verpakking vind je naast de Sinful Twisted Lover zelf ook een bewaarzakje. Gewoon zo’n zwart, satijnen zakje. Dat voelt een beetje goedkoop, maar het is wel fijn dat je er een zakje bij krijgt.

Mijn eerste indruk van de Sinful Twisted Lover

De sinful twisted lover in mijn hand. De sinful twisted lover naast een lipstick

Door de foto’s op de verpakking had ik een iets ander beeld bij de vorm van de top van de Twisted Lover. Op de foto’s lijkt die rond en dik. Maar als de dildo een kwartslag gedraaid is, is de top smal en plat. Best wel een aparte vorm dus!

Verder vind ik de Twisted Lover er echt wel tof uitzien. Het lijkt bijna alsof het glas gevlochten is. De ribbels zijn ook wel echt grof. De onderkant heeft een bolvorm, die me ook fijn lijkt voelen.

De test van de Sinful Twisted Lover

De vol van de sinful twisted lover De sinful twisted lover voor de zijkant van de doos. Je ziet goed dat hij haast gevlochten lijkt te zijn.

Bij glazen sextoys kan je elk soort glijmiddel gebruiken wat je wilt. Dus als je heel erg houdt van siliconen glijmiddel, kan je helemaal los. Zelf heb ik een voorkeur voor glijmiddel op waterbasis, dus ik gebruikte gewoon zoals altijd Sliquid.

Glas voelt van zichzelf vrij koud aan. In de zomer vind ik dat superlekker en verfrissend, in de winter niet altijd. Maar gelukkig neemt glas ook heel snel een andere temperatuur aan. Dus als je de dildo even vasthoudt, of ‘m even in een bakje warm water legt of op de verwarming (als die aanstaat), dan is ‘ie ook zo lekker warm! Test voor de zekerheid even op de binnenkant van je pols of ‘ie niet té heet is.

De structuur van de Sinful Twisted Lover voel ik echt heel goed. Dat vind ik leuk, want lang niet alle ribbels op dildo’s voel ik even goed. Maar deze ribbels zijn zo grof dat ze zeker goed te voelen zijn. En dat geeft een hele aparte, best wel lekkere sensatie.

Wanneer ik met de dildo zachtjes stoot, voelen de ribbels heel lekker. De Sinful Twisted Lover heet niet voor niets zo, want er zit een draai in. Ik dacht dat het misschien dan ook heel lekker zou voelen om met de dildo te draaien, maar dat vond ik dan weer niet zo bijzonder voelen.

Hoewel ik de ribbels dus lekker vind voelen, was ik ook benieuwd naar het andere uiteinde van de dildo, de bol. Zo’n bol stimuleert mijn G-spot vaak best wel lekker. Met de Twisted Lover was dat niet anders. Ik heb ook wel een makkelijke G-spot, maar dit voelde ook echt wel lekker. De bol en daar onder de ribbels, ik kan het er wel op! Op deze manier kon ik ook makkelijk klaarkomen van de Sinful Twisted Lover.

Schoonmaken is wel even een dingetje bij deze dildo. Door die diepe ribbels, heb je ook best wel wat groefjes. En om daar goed schoon te maken, heb je eigenlijk wel een oude tandenborstel nodig. Wel een beetje gekut dus.

Conclusie

De Sinful Twisted Lover is een goedkope maar best wel fijne glazen dildo. De ribbels zijn heel goed voelbaar en geven een lekkere sensatie. De andere kant van de dildo, met de bol, stimuleert mijn G-spot goed. Ook is het leuk om te experimenteren met temperatuurverschillen met deze dildo. Best wel veel lekkers voor weinig geld, als je het mij vraagt.

Je kan de Sinful Twisted Lover hier bestellen bij Sinful voor 16,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.