Sinful Neopreen Dijbeenboeien

10-11-2023

In de (ruim) twintig jaar dat ik aan BDSM doe, heb ik allerlei boeien gebruikt. Maar dijbeenboeien had ik nog nooit gebruikt, maar ik was er wel heel nieuwsgierig naar. Ik was dan ook extra blij toen ik deze Sinful Neopreen Dijbeenboeien kreeg, van Sinful zelf.

Specs

Materiaal: neopreen, polyester en metaal
Standjes: verstelbaar tot 102 cm
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 14,99 euro, hier te koop bij Sinful
Is ’t wat? Ik vind ze zó leuk!

De verpakking en de inhoud

Een sinful neopreen dijbeenboei naast de verpakking. De sinful neopreen dijbeenboeien op de gebruiksaanwijzing.

De Sinful Neopreen Dijbeenboeien zitten in een stemmig zwart doosje. De verpakking is eenvoudig maar ik vind ‘m toch leuk. De boeien zelf zijn ook zwart en ik vind dat er wel koel uitzien op die zwarte achtergrond.

Op de achterkant van het doosje vind je een klein beetje informatie over de dijbeenboeien, maar dat is ook gelijk alles wat je moet weten, als je het mij vraagt.

In de verpakking vind je natuurlijk de twee dijbeenboeien, maar ook een gebruiksaanwijzing. Ik vind dat best verrassend. De gebruiksaanwijzing vertelt hoe je de boeien kan gebruiken, maar legt ook wat uit over stopwoorden en waar je op kan letten als je een BDSM-spel gaat spelen. Ik vind dat een goede zaak!

Mijn eerste indruk van de Sinful Neopreen Dijbeenboeien

Sinful neopreen dijbeenboeien in mijn hand. Het neopreen van de sinful neopreen dijbeenboeien tussen mijn vingers.

De Sinful Neopreen Dijbeenboeien zien er best eenvoudig uit. De boeien zelf zijn van neopreen gemaakt. Dat is dat spul waar een wetsuit bijvoorbeeld ook van is gemaakt. Het neopreen voelt gelijk al comfortabel aan. Het is zacht en soepel. De helft van de boei is voorzien van klittenband. Aan het uiteinde van de boei zit een O-ring en een strap, ook met klittenband. Het is simpel, maar praktisch.

Ik ben veel bezig met body positivity en dat is een proces. Ik vind mijn bovenbenen nog altijd een lastig lichaamsdeel bij mezelf. Mijn bovenbenen zijn dik en daardoor is het ook nog nooit gelukt om passende dijbeenboeien te vinden. Nu had ik die natuurlijk op maat kunnen laten maken, maar dat is iets wat best veel geld kost, en aangezien ik ze nog nooit had kunnen proberen, wist ik ook niet of ik het überhaupt wel leuk zou vinden.

Toen ik deze Sinful Neopreen Dijbeenboeien zag, met de afmetingen er bij, maakte mijn hart wel een sprongetje. Eindelijk dijbeenboeien die rekening houden met dikke bovenbenen! Voor iemand anders is dit misschien helemaal niet boeiend (oh, the pun), maar mij deed het wel veel. Iets wat ik al zo lang wilde proberen, dat was er nu gewoon. En de prijs is ook echt super redelijk! Daar kan je het wel een keer voor uitproberen.

De test van de Sinful Neopreen Dijbeenboeien

De ring van een van de sinful neopreen dijbeenboeien. De sinful neopreen dijbeenboeien, één groot afgesteld, één wat kleiner afgesteld.

Waar kan je BDSM-toys nou beter uittesten dan op een BDSM-feestje? Samen met mijn Dominant en wat vrienden gingen we naar één van onze favoriete BDSM party’s. En de Sinful Neopreen Dijbeenboeien gingen mee in de speeltas.

Op het feestje aangekomen, kreeg ik ze al snel om. De dijbeenboeien zijn supermakkelijk om om te doen, aangezien ze gewoon met een klittenband strap werken. Het enige waar je even op moet letten, is dat het klittenband wel netjes over de klittenband-strip loopt. En als je kousen of panty’s draagt, dat het klittenband die niet raakt bij het omdoen, want dan krijg je wel gaatjes of ladders.

De truc van dijbeenboeien is om ze op precies de goede hoogte om te doen. Want het is natuurlijk leuk om je polsen (met bijvoorbeeld polsboeien) vast te maken aan de dijbeenboeien. Als je de dijbeenboeien te laag op je benen om hebt, dan kan je niet meer rechtop staan. Kan ook leuk zijn, als dat de intentie is. Maar als je ze hoog genoeg doet, kan je precies rechtop staan, maar je armen niet meer gebruiken.

En dat is best lastig als je allerlei bekenden tegen komt die je willen begroeten met een knuffel. Het leverde ongemakkelijke (voor mij) en grappige (voor de anderen) situaties op.

Ik vond het een hele toffe manier van vastzitten. Want het voelt eigenlijk heel comfortabel. Wanneer mijn handen op mijn rug vastzitten, wat ik ook heel spannend vind, krijg ik al heel snel last van mijn schouders. Als m’n handen aan de voorkant van mijn lichaam aan elkaar vast zitten, zitten mijn borsten vaak wat in de weg én heb ik nog superveel bewegingsvrijheid. Maar deze manier, met de Sinful Neopreen Dijbeenboeien, was echt perfect. Geen bewegingsvrijheid, maar toch supercomfortabel. Zowel zitten als staan ging prima, terwijl mijn polsen vast zaten aan de boeien.

Ook lopen is heel goed te doen als je polsen vast zitten. Als je polsen niet vast zitten, glijden de dijbeenboeien wel wat makkelijker van je benen als je loopt. Het materiaal is redelijk glad. Als ik de boeien heel hoog, zeg maar tegen mijn lies, draag, dan blijven ze beter zitten. Maar dat hangt denk ik een beetje af van de vorm van je been. Het kan ook helpen om ze iets strakker te doen, maar dan moet je er wel rekening mee houden dat wanneer je zit, je been wat dikker wordt en de boeien dan misschien te strak zitten. Dus de beste oplossing is gewoon polsen vast aan de dijbeenboeien als je loopt. Dat is ook de leukste oplossing, vind ik.

Conclusie

Hoewel de Sinful Neopreen Dijbeenboeien eigenlijk heel simpel zijn, vind ik ze superleuk! Ze zijn makkelijk om te doen, zullen bij de meeste bovenbenen wel passen en ze zitten comfortabel. Ook wanneer je polsen vast zitten aan de dijbeenboeien, is dit een hele comfortabele manier van restrictie. Je hebt nog steeds een natuurlijke lichaamshouding, maar je hebt geen bewegingsvrijheid met je armen. Ik ben echt fan van deze boeien en ik vind het extra leuk dat ze ook echt niet duur zijn. Als je houdt van bondage/restrictie, zijn deze dijbeenboeien echt een aanrader om te proberen!

Je kan de Sinful Neopreen Dijbeenboeien hier bestellen bij Sinful voor 14,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.