Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator

15-03-2023

Toen ik de Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator zag op de website van Sinful had ik het gevoel dat ik deze toy al kende, evengoed had ik van Sinful nog nooit een penisvibrator gereviewed, dus ik was wel benieuwd.

SPECS

  • Materiaal: ABS plastic en TPE
  • Bodysafe? Het ABS wel, het TPE weten we nu wel
  • Diepte van de tunnel: 9 cm
  • Diameter van de tunnel: 3,5 cm
  • Aanbevolen glijmiddel: Glijmiddel op waterbasis
  • Oplaadtijd: 90 minuten
  • Speelduur: 55 minuten
  • Voeding: Oplaadbaar met USB-kabel
  • Standjes: 9 soorten vibraties, 3 steady snelheden
  • Prijs: € 24,99 bij Sinful

Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator: Déjà vu

Ik was eerst heel enthousiast toen ik de Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator zag, maar had ergens het gevoel dat ik dit seksspeeltje al eens eerder ergens had gezien. Evengoed, een masturbator of penisvibrator in een mooie kleur blauw voor een redelijke prijs, wie kan dat nou versmaden?

Ik niet in elk geval, enfin, de mensen van Sinful stuurden hem op, en ik heb hem getest.

Toen ik echter bezig was met testen, en even door onze site grasduinde, kwam ik er al snel achter dat de Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator met uitzondering van zijn kekke blauwe kleur eigenlijk precies dezelfde toy is als de KYO Capsule die ik een jaar en een beetje eerder aan een test en review had onderworpen.

Nou, einde review toch? Nou, niet helemaal, want in een jaar kan er veel veranderen, dus ik dacht, laat ik nou eens kijken of het écht hetzelfde is, of dat er toch nog hoop gloort en dit misschien de 2.0 versie is waar ik destijds op hoopte.

Sinful business blue thrilling tunnel masturbator

Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator

Als je net op de link heb geklikt naar de capsule dan weet je dit eigenlijk allemaal wel al. Want de Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator is gemaakt van stevig ABS plastic. Binnenin deze capsule (haha) vind je een sleeve van TPE, die je niet kan verwijderen, wat logisch is, want buiten de sleeve zit er ook nog een redelijk krachtige motor die zorgt voor 9 verschillende vibratiepatronen in 3 steady snelheden.

De Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator is te bedienen met de plus en min knop die voor op deze masturbator zitten. De plus lang ingedrukt houden zorgt voor het aan gaan van de Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator en de minknop ingedrukt houden schakelt hem uit. Korte kliks op een van beide knoppen zorgt dat je door de standjes heen klikt.

Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator in de doos

Je krijgt de Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator in een blauwe doos geleverd met daarop een afbeelding van deze penisvibrator.

Verder is er niet zoveel te zien aan de buitenkant.

In de doos, in een composteerbaar plastic zakje vind je de Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator en zijn oplaadkabel. Dat is het eigenlijk wel, lekker minimalistisch zullen we maar zeggen.

Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator getest

Okee, dit stuk word echt een stuk korter dan ik gehoopt had, simpelweg omdat de Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator niet de KYO capsule 2.0 is, maar eigenlijk gewoon precies dezelfde toy.

De vibraties zijn dus nog steeds maar zo zo, de TPE sleeve is wel lekker, maar niet extreem geweldig. Maar de Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator heeft een “redeeming feature” en dat is de prijs.

De Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator is namelijk voor wat je krijgt eigenlijk spotgoedkoop, en daarmee zijn dingen als de voor mij te buzzy motor en de niet heel spannende standjes heel snel te vergeven.

Voor de prijs is het namelijk een best okee penisvibrator en gewoon een lekkere masturbator.

Is er beter? Zeker, voor dezelfde prijs in een oplaadbare versie? Nee niet zo snel.

Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator schoonmaken

Schoonmaken van deze toy gaat met warm water, zeep of toycleaner best wel goed.

Omdat de tunnel door en door is kan je hem makkelijk aan de lucht laten drogen en kan je zo nog een keer. Het blijft natuurlijk wel TPE, dus wees zeker dat het goed droog is, en nou ja, de rest over TPE weet je vast wel.

Sinful business blue thrilling tunnel masturbator

Conclusie

De Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator is dus niet uniek, sterker nog, het is duidelijk een whitelabel toy, maar wel een die voor de prijs goed genoeg is om te kunnen zeggen dat dit seksspeeltje in zijn prijsklasse best oké is. Een keiharde aanrader? Nee dat dan ook weer niet. Maar mocht je een beperkte beurs hebben en in 1 klap een redelijke masturbator en een wel okee penisvibrator willen kopen, dan zit je met de Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator wel goed.

Je koopt de Sinful Business Blue Thrilling Tunnel Masturbator bij Sinful voor € 24.99

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.