Sinful Blue Luxy Magic Wand Vibrator

27-01-2023

Wandvibrators, ik krijg daar nooit genoeg van. In de eerste instantie zal je misschien denken dat ze allemaal een beetje hetzelfde zijn, maar dat is niet zo. Ze zijn echt allemaal anders! Ik was heel benieuwd naar deze budget-vriendelijke Sinful Blue Luxy Magic Wand Vibrator die ik kreeg van Sinful.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS-plastic
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 5 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs:  26,99 euro, hier te koop bij Sinful 
Is ’t wat? Ja, deze wand vibrator is goedkoop én lekker!

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de sinful blue luxy magic wand vibrator De achterkant van de verpakking van de sinful blue luxy magic wand vibrator , met daar voor de gebruiksaanwijzing en het oplaadkabeltje.

De verpakking van de Sinful Blue Luxy Magic Wand Vibrator is eenvoudig maar stijlvol. De doos is lichtblauw, net als de wandvibrator zelf. Op de verpakking zie je over de hele lengte een foto van de wand, maar die valt net op de hoek. Geeft het net even een leuk extraatje. Op de achterkant van de verpakking vind je wat informatie over deze wandvibrator.

In de verpakking vind je natuurlijk de Sinful Blue Luxy Magic Wand Vibrator zelf, maar ook de USB-oplaadkabel en de gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Sinful Blue Luxy Magic Wand Vibrator

De sinful blue luxy magic wand vibrator  in mijn hand. De sinful blue luxy magic wand vibrator  naast een lipstick

Toen ik de Sinful Blue Luxy Magic Wand Vibrator uit de verpakking haalde, viel me gelijk op dat hij best wel licht was. Volgens de verpakking weegt ie 316 gram en dat is ook niet zoveel, natuurlijk. Ik moet zeggen dat ik hierdoor gelijk dacht dat deze vibrator niet zo krachtig zou zijn.

Verder ziet deze wandvibrator er prima en vrij standaard uit, afgezien van het lieve lichtblauwe kleurtje, dan. Eerlijk gezegd heb ik het vermoeden dat dit gewoon weer dezelfde wand is als de Rosy Gold Nouveaux Wand en de Teazers Black Lightning.

De nek is best wel flexibel. Mij persoonlijk maakt het nooit heel veel uit hoe flexibel de nek is, maar er zijn mensen die een duidelijke voorkeur hebben voor (heel) flexibel, of juist helemaal niet flexibel.

De Sinful Blue Luxy Magic Wand Vibrator heft een powerknopje en een plus- en minknopje. Hij heeft tien vibratiestandjes, waarvan vijf steady. Daar hou ik van, lekker veel steady standjes.

De test van de Sinful Blue Luxy Magic Wand Vibrator

De sinful blue luxy magic wand vibrator  op een flesje sliquid. Ik duw de kop van de sinful blue luxy magic wand vibrator  wat opzij.

Ik had de Sinful Blue Luxy Magic Wand Vibrator hier al klaarliggen om binnenkort te gaan testen, toen ik best wel last van mijn schouders had. Mooi moment om even uit te proberen of een wandvibrator echt gebruikt kan worden voor een massage! Nou, dat deed ‘ie best wel goed. De Luxy Magic Wand heeft fijne, diepe trillingen, dus dat voelt voor je spieren echt heel goed. Het is wel zo dat wanneer je wat meer druk zet, de vibraties ook wat minder worden. Maar dat hebben de meeste wandvibrators wel.

Als massageapparaat was deze lichtblauwe wand wel al geslaagd, maar natuurlijk was ik ook benieuwd of ik er mee kon klaarkomen. Ik gebruikte een beetje Sliquid glijmiddel, dit is mijn favoriete glijmiddel omdat het geen irriterende ingrediënten voor de vagina bevat, zoals veel reguliere glijmiddelen wel doen. Ik ga meestal voor Sliquid Sassy, omdat dat net wat dikker is. Het is zeker niet alleen geschikt voor anaal, maar ook prima voor dit soort dingen.

Zoals ik al ontdekt had, zijn de vibraties van de Luxy Magic Wand lekker diep. Dat vind mijn clitoris ook echt heel fijn. Ik heb het idee dat de vibraties net wat minder krachtig zijn dan die van de Rosy Gold of de Black Lightning (die alle twee wel precies hetzelfde waren), maar ze zijn zeker ook net zo lekker diep. Deze Sinful Blue Luxy Magic Wand Vibrator is ook een stuk goedkoper, dus ik vind het prima dat hij iets minder kracht heeft. En dat hele diepe, compenseert wel echt voor de kracht.

Ik had geen moeite om klaar te komen met deze baby blue wand vibrator. Zelf ga ik het liefst voor de steady standjes, maar er waren toch ook een aantal patronen die het zeker wel voor mij deden. Het zijn fijne en afwisselende patronen.

De bediening werkt heel eenvoudig. Met de plus ga je één standje verder, en met de min ga je één standje terug. Helemaal makkelijk. De knopjes werken ook prima en reageren direct.

Eerlijk gezegd was ik best verbaasd dat een wandvibrator van nog net geen 27 euro zo goed functioneert en dat ik ‘m zo lekker vond.

Conclusie

De Sinful Blue Luxy Magic Wand Vibrator is goedkoop maar echt heel erg lekker! Hij heeft net iets minder kracht dat zijn look-a-like Rosy Gold Nouveau Wand, maar hij is dan ook een heel stuk goedkoper. De vibraties zijn lekker diep, dus dat compenseert voor net even wat minder kracht. Hij doet het voor mij prima en ik kan deze wandvibrator zeker aanraden. Extra als je op zoek bent naar een goedkope sextoy die het toch goed doet!

Je kan de Sinful Blue Luxy Magic Wand Vibrator hier bestellen bij Sinful voor 26,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.